Счетоводител в нужда се познава 6

• 38 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
При мен всичко беше не чисто с инсталациите и после много лесно ми се получи с подписите.
И не бяха един ,а няколко на различни доставчици,само на СЕП Б-я нямам.

# 616
  • В един копнеж!
Нямам спомен. Толкова много неща правих, че тотално се омотах тогава. Но си спомням, че смяната на ИЕ ми реши проблема.
Peace Благодаря ти! Ще попрочета кое как се прави и ще пробвам да я сваля надолу.

# 617
  • В един копнеж!
При мен всичко беше не чисто с инсталациите и после много лесно ми се получи с подписите.
И не бяха един ,а няколко на различни доставчици,само на СЕП Б-я нямам.
И по-добре, не ти трябва. Толкова варианти на ръководства са направили и сертификати от рода "преди-след", че човек незнае откъде да тръгне.

# 618
ai_vi, какво става с инсталациите?

# 619
  • В един копнеж!
 Crossing Arms Никой не можа да ми помогне. Никой не можа да разбере как съм омазала нещата?! Вярно, че у дома мъжа ми ми казва, че съм хакерка, ама чак пък толкова....
Предположиха като възможен вариант или да се е прецакал публ. и/или частния ключ от флашка или да са се натрупали грешки в компютъра от инсталиране и деинсталиране/, защото аз няколко пъти го правих/.
Ако е първият вариант, изгарям с подписа, защото ми трябва ново Удостоверение. Ако е вторият, просто една преинсталация.  Crossing Arms
И все така продължава да ми се показва инсталирания подпис и да ми иска парола, а след това да не ми дава постъп до страницата.

Едвна молба. Приемам предложения за читав ел. подпис. Искам цък-цък да си инсталирам серт. на издателя, на подпис и на нап, и да знам, че веднага ще мога да започна работа. Нищо повече. Ще ги сменя тия СЕП.

# 620
  • София
Аз ползвам от години на B-Trust и съм доволна. Тези СЕП не ги бях чувала даже.

# 621
+1
Нищо не разбирам нито от софт- нито от хард-уеъри ,но за около 30 мин два ел.подписа пуснах .Значи става лесно ,според мен.

# 622
  • В полите на Пирин планина
+1
Нищо не разбирам нито от софт- нито от хард-уеъри ,но за около 30 мин два ел.подписа пуснах .Значи става лесно ,според мен.

Аз ползвам дълги години на Информационно обслужване / StampItdocPro / и на B-trust. И с двата се работи лесно.

# 623
Като говорите за подписи, моят изтича днес и вчера го поднових. Трябва ли да правя регистрация отново в НАП? За сега мога да влизам свободно с него навсякъде.

# 624
  • София-Младост
Като говорите за подписи, моят изтича днес и вчера го поднових. Трябва ли да правя регистрация отново в НАП? За сега мога да влизам свободно с него навсякъде.

За сега можеш, но утре може и да не можеш. Твоят на фирма ли е или личен...мисла че ще ти трябва Заявление за подаване на документи.

# 625
  • Балчик

За сега можеш, но утре може и да не можеш. Твоят на фирма ли е или личен...мисла че ще ти трябва Заявление за подаване на документи.
Не се налага да се подават нови заявления никъде ако подписа е подновен в срок.  Peace
п.с. Аз работя с Информационно обслужване с подписа и съм много доволна.  Peace

# 626
  • София-Младост

Не се налага да се подават нови заявления никъде ако подписа е подновен в срок.  Peace
Аз работя с подписа на фирмата, която е ООД, при подновен срок вече две години подред подавам Заявление за пълен достъп, освен това се носи и на хартия в НАП. Иначе нямам достъп до всички справки. И  аз съм с ЕП на Информационно обслужване. На другата ф-ма, която е ЕООД, т.е. един собственик пускам само Заявлението по ел. път.

# 627
Личен подпис имам. Но чрез пълномощни подавам всичко на ЕООД-та.

# 628
  • Балчик

Аз работя с подписа на фирмата, която е ООД, при подновен срок вече две години подред подавам Заявление за пълен достъп, освен това се носи и на хартия в НАП. Иначе нямам достъп до всички справки. И  аз съм с ЕП на Информационно обслужване. На другата ф-ма, която е ЕООД, т.е. един собственик пускам само Заявлението по ел. път.
Може би това е от значение - на кой е издаден  ЕП, аз лично нищо не подавах повторно при подновяването.  Peace

# 629
  • В полите на Пирин планина
Според мен зависи от това дали се променя нещо или се продължава действието на съществуващ сертификат. Моят от 5 години само се продължава и не подавам нови заявления в НАП.

Общи условия

Активация на акаунт