Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 813
  • 247
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бубс, някъде мернах, че си си купила един руж на Буржоа, който уж е копие на Оргазма.

Ами да те питам ей така на няколко чаши вино - аз ли нещо не правя кат хората или тоя руж е пълен боклук??? Мажа, мажа, никакво покритие, все едно няма цвят. Накрая ... ставам на петна - тук таме руж, а на места няма.  ooooh!  Така съм му се ядосала, че ме е яд да го дам на сестрите ми. А аз на тях им давам всичко, което се оказва не моят цвят/продукт. Баси, как ме нерви. що ли се вързах на ревютата Crazy

# 211
  • София
Добро утро, прекрасни! Hug Heart Eyes

Мързелив и приятен ден ви желая. Аз отивам на рд на свеки bowuu

# 212
 Hug Hug Hug Heart Eyes

Ним  Heart Eyes хубав ден  Hug Praynig Laughing

# 213
Първом да се извиним, че не честитих рожденниците и изпуснах празниците...  Embarassed Confused  Blush

Обаче бях много зле... ooooh!, точно като тези от телевизура дето две седмици се самолекували вкъщи от грип и накрай отишли на д-р. Е вече след три седмици и горница се излекувах от грипа  Crazy Party.  Все си мисех: "от утре ще съм по-добре", ама не се оправях... явно е от възрастта... Mr. Green   newsm78
А и детето беше болно и не си обърнах много внимание  ooooh!

Сега само дето ми е слабо. Попрочетох ви и ми се повиши настроението  Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Sunglasses

# 214
За виното мога да се включа. След като от около месец съм на сух режим, а и домашното вино се развали(заради топлото време). Вчера реших да отпразнуваме с една бутилка и след половин час разглеждане на витрината  си избрах едно червено, което опитвам за първи път - Сира. На вкус ме изненада наподобяваше нашето домашно, по-тежко е от мерлото, но няма танините на кабернето. Интересно е...добавям го към любимите си.
Аз съм си любител на вината, само Траминер не пия и то не за друго, ами защото веднъж прекалих с него  Laughing и имаше  Sick обаче пък спомените бяха изключителни...  Sunglasses
Бяхма на морето близо до  Бургас в къща за гости. Седнахме на маса с  голяма група Словенци ( интересно e, че жените им много пиеха, а мъжете хич  Thinking единият беше сипмпатяга -  с  големи мустаци ) Laughing Laughing Laughing Спомням си, че  по едно време домакина се покачи на едно бадемово дърво започна да го друса и ние събирахме и чукахме бадеми в 2 часа през нощта  Joy Joy Joy За съжаление миди, бадеми и една бутилка вино се оказа жИстока комбинация  Sick Обаче това не ми попречи да ги победя на карти  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 09:33 от Мегич

# 215
добро утро, мадамс  Hug

Нимф, за ружа по-късно ще пиша, сега решавам еднакви триъгълници и съм изнервена на макс

# 216
  • Бургас
сега решавам еднакви триъгълници и съм изнервена на макс

и аз, при нас са равнобедрени триъгълници  Close

# 217
  • на североизток от Рая
  hahaha

А при нас са триъгълници според ъглите и според страните. На мен ми  е кеф, защото са лесни. Ама в по-горна степен...,  ooooh!, геометрията никога не ми е била силната страна. А учих даже дескриптивна геометрия. Хайде, да не си припоВням.

# 218
на мен ми е лесно, но девойката не желае да се напъне и от там ми е мъката  Tired

# 219
  • на североизток от Рая
на мен ми е лесно, но девойката не желае да се напъне и от там ми е мъката  Tired

Е, напъвай се ти, щом ти желаеш.  Mr. Green

Бубс,  Hug, шегувам се.

# 220
моите напъни водят до скандал, защото само те не стигат  Joy

Мег, сладка история Simple Smile

# 221
 Hug
Интересно четиво  http://novinar24.com/?p=999
За лъвовете съм напълно съгласна..., а аз съм в средата на класацията  Sunglasses

# 222
  • София
Наздраве!  Sunglasses

Завърнах се, мина леко Whistling

# 223
  • София
Допивам последната чаша домашно вино. Наслаждавам се на всяка глътка, пия бавно и попивам вкуса... Heart Eyes

# 224
  • Чукарландия

Завърнах се, мина леко Whistling

Joy

Общи условия

Активация на акаунт