Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 816
  • 247
  •   1
Отговори
# 225
  • Чукарландия
Затишие? Rolling Eyes

# 226
  • Чукарландия
Пред буря? Shocked

# 227
  • Чукарландия
 newsm43

# 228
  • Козлодуй
А аз ходих днес да нагушкам кучовците.Големи сладури са Heart Eyes
Между другото се продават,ако знаете някой да си търси голдън редривър,май са 3 женски и 5 мъжки на 200/250лв.Трябва да успеят да ги продадат,в противен случай ще се сдобия с куче ooooh!

# 229
  • София
Страхотни кучовци! Heart Eyes

Бела, при нас винаги е пред буря Whistling Важното е да има и затишия все пак Laughing

# 230
  • Чукарландия
Сънче, много сладки кучовците! Heart Eyes

Моя големия много иска, но на тоя етап (дето не се знае на къде ще ни издуха вятъра), не мога да се сдобивам и с куче.
Иначе това му е любима порода. Хъски също. Hug

# 231
  • София
Добро утро, прекрасни!  Simple Smile

Днес съм на рд на баща ми. Heart Eyes 

# 232
  • Козлодуй
Да ти е жив и здрав,Ним Hug Heart Eyes
Добро утро!

# 233
Александра Жекова беше върхЪ! Това е спорт за не-хора!

# 234
Нимф, жив, здрав, дълголетен!   bouquet

# 235
  • Бургас
Да ти е жив и здрав баща ти, Ним  Hug
И хубав празник!

# 236
Препил младеж очи отвори
и веднага установи:
Такива мебели и щори
аз нямам в стаята, уви!
А щом не съм във мойта стая,
във друга стая съм сега,
ала къде е тя не зная …
Какво си спомням от нощта?!

Излязохме с Иван и Гошо
да гледаме на барче мач,
но Гошо се накърка лошо -
по принцип си е слаб пияч.
Иван отнесе го след мача
а в барчето останах аз -
Напий се!, взе да ме подкача
коварно вътрешният глас!

Нали съм си момче послушно
компромисно се съгласих:
Напитки още две ще мушна
и се прибирам кротък, тих …
Но както камъчето малко
обръща тежката кола,
след тези две си казах: Жалко
ще бъде да не продължа!

От там нататък в два-три бара
поне, си спомням, че вършах …
В последния май ме набара
мадама някаква и … ааах … -
Прозрението го удари,
изплува пред очите лик …
Вратата взе да се отваря,
младежът се надигна с вик!

Видя, застанало на прага
едно кошмарно същество,
с лице като на баба Яга
и то намигна му с око :
- Ей, сексии, счупихме се снощи !
Сега ти бъркам яйчица,
домашни – имаме кокошки.
А после пак те почвам, да!

Младежът даже не направи
труд дрехите да събере,
рекорд на спринт по гъз постави
и отговорно се закле:
Гръм да ме тресне, ако сложа
в устата вече алкохол!
Едвам спасих горката кожа
от този влюбен женски трол!

# 237
Бубс, някъде мернах, че си си купила един руж на Буржоа, който уж е копие на Оргазма.

Ами да те питам ей така на няколко чаши вино - аз ли нещо не правя кат хората или тоя руж е пълен боклук??? Мажа, мажа, никакво покритие, все едно няма цвят. Накрая ... ставам на петна - тук таме руж, а на места няма.  ooooh!  Така съм му се ядосала, че ме е яд да го дам на сестрите ми. А аз на тях им давам всичко, което се оказва не моят цвят/продукт. Баси, как ме нерви. що ли се вързах на ревютата Crazy

тъй, купих си един кремообразен, с който ми е трудно да се оправя - не постигам желаната руменина /цвят се вижда само, ако сложа много светъл фдт - вероятно съм избрала грешен цвят за моя тен/ и трайността му е слаба макс до средна, т. е. 1/2 ден; има хубави нежни и не много забележими блестящи частички и мини грамаж  ooooh!; от друга страна кремообразните шанелски ружове са същия грамаж, чувствително по-висока цена и /твърди се!/ същото качество
гледах и един компактен, който е уж копие на Оргазма /според блогърки/, не е лош, мазах го от тестери, но не го купих - размерът отново ми е злодейски миниатюрен, а цената му реално не е ниска /като я сведеш до по-голям грамаж/; освен това в блогове четох, че се "спича" отгоре и от време на време трябва да се изстъргва коричката; реших, че ако искам хубав руж, то ще си взема Мак или направо Нарс, а Буржоа ще продължа да ги пропускам както съм правила години наред  Crossing Arms

# 238
  • София
Дами, благодаря ви! Моят татко в последните години много се промени. Преди беше строг, страшен... сега е остарял и грохнал. Толкова неща искам да му кажа, а знам, че не трябва. И всяка дума ми застива в гърлото и май само искам да му кажа, че го обичам. А ме е страх, защото човекът, който беше, би се изсмял на това... ох, много е сложно...

# 239
  • София
Бубс, аз имам една страст и тя е лаковете за нокти. И от тях знам, че като ми влезе мухата за някой лак, по-добре да дам пари за него, отколкото 2-3 пъти да купя уж двойници и накрая пак оригиналния цвят. Whistling Обаче не знам какво ми влезе този оргазъм в главата, много искам да го имам, ама пусто не е евтин. Та викам айде, ще изневеря на себе си, ще дам малко пари за двойник.

Баси, зян станАх. То е твърдо като камък. Така си беше още като го купих, а сега - няколко седмици по-късно - още по-зле стана. ooooh!  По-лошото е, че цветът не се нанася равномерно, става на петна, не можеш да го контролираш, много е зле. Искрено съжалявам за тази покупка.

Принципно нещата, които не ми пасват, ги подарявам на сестрите ми. Не разменям, не продавам. Ама това май ще го изхвърля, то никой не заслужава такъв подарък. Много ме е яд.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт