Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 826
  • 247
  •   1
Отговори
# 60
  • Козлодуй

Да бе, депресия. Замислила се е нещо и гледа в една точка, докато си дъвче кичура. Joy
И на мен ми се случва Blush
Joy

# 61
  • София
хубава идея, ама децата са следобяд на у-ще  hahaha
под кюфте да нямаш предвид кебапче, м?  Crossing Arms

Ако съседът е хубав, имам предвид курабийка. Ако не е хубав или не е съсед или и двете, имам предвид точно кюфте. Laughing

Ох, няма ме, трЕбе са рАботи. Tired До после.

# 62
 Joy Joy Joy

да знаете, че не си дъвча козината, когато съм в депресия или имам зъбобол!
за радост по-често съм в депресия, защото зъбоболът си е гнусотойка  Mr. Green

# 63
 hahaha Joy

Ако съседът е хубав, имам предвид курабийка. Ако не е хубав или не е съсед или и двете, имам предвид точно кюфте. Laughing

кУ не е съсед а кУлега, кво праим  Thinking Whistling Mr. Green Mr. Green Joy

Бубс, докат разузнаваш съседЯ ша доди водата  bowuu
Ако ли не, каня те у моя съсед на по баня  Mr. Green
Даже мож да врътна един кекс   chef Joy

Добър ден Hug
Не можах да заспя до 5 Confused

Hug
Аз горе-долЕ тогава си легнАх  Flutter Mr. Green

# 64
  • Козлодуй
Ти имаш оправдателна причина Hug
Само не знам как си станала навреме за бач Grinning
Защо нищо не казвате за кучовците?

# 65
  • Чукарландия
И аз да се цвъкна тук, най-накрая. Mr. Green
Добър ден! Hug

# 66
  • Козлодуй
Бел Heart Eyes Hug
Личи ли,че уча? Mr. Green Само си търся разсейки...Ужас,два дни до последния изпит и не мога изобщо да се концентрирам,и не ми се учи хич.
Пак за кучовците-наистина сериозно обмислям да си взема.8 парчета са,на бащата на "зетко" и чакам щерката да се прибере,за да ме заведе да ги намачкам Heart Eyes Знам всичко за гледането на куче.Всички грижи и отговорности...но не мога да спра да мисля за тия сладури,още повече,че породата ми е детска мечта.Казах си,че ще оставя съдбата да реши вместо мен-няма да си запазвам засега,ако успеят да ги продадат-чудесно.Но ако остане някое...значи е за мен Mr. Green

# 67
  • Чукарландия
Така като гледам, Сънче... само за учене мислиш. И за никви кучета. Даже хич. Mr. Green Heart Eyes

# 68
Ти имаш оправдателна причина Hug
Само не знам как си станала навреме за бач Grinning
Защо нищо не казвате за кучовците?

Нямах избор  Mr. Green

Кутретата са адски сладки, хич не се двоуми  Crazy

# 69
Белла  Hug

# 70
  • София
Сънче  Hug смятам, че сериозно ще притесниш котаците с това кученце, особено Гарко  Confused  Фръци ми се струва по-непукист. А съвсем отделно от това - аз за себе си лично си давам сметка, че не бих могла да гледам куче. Извеждане по няколко пъти на ден, миене на лапи, гризане на всичко, докато порасне - не мога да се прежаля. А от всичко най не обичам да ме ближат  Embarassed Ти тези неща си ги знаеш де, щом си се замислила сериозно, само за котките ми беше мисълта Simple Smile

# 71
  • Бургас
И аз като Атти мисля за кучето, иначе са страхотни.

Днес не ми оставя време да ви прочета, какво остава да пиша... ужасТ  Crazy Mr. Green

# 72
  • Бургас
На мен с тия две деца само едно куче ми липсва да ме довърши и да изтрещя централно   hahaha Crazy  Joy
Иначе и аз искам ... нооооо няма да е скоро  Mr. Green

А след моя котарак друга котка не искам ...

# 73
  • Козлодуй
Аз пък мисля,че котките са най-малкият проблем.Той ще е малък и те ще свикнат,или ще го дресират Grinning Разходките по всяко време,ще ми се отразят добре.Миенето на лапи не би ми тежало толкова,дори бърсането докато го науча да ходи навън не ме притеснява значително.Но дъвченето на всичко,докато си смени зъбите...И не че ходя кой знае къде и колко,но ако мръдна дори за ден-два,трябва да ангажирам някой да го извежда.
Отделно всичко е свързано с допълнително разходи...
Не ми е лесно да реша,затова оставих съдбата да го направи вместо мен Grinning

# 74
  • Козлодуй
Ако зависеше от мен,бих родила и отгледала още едно дете Grinning
Само че...шансовете са никакви...

Общи условия

Активация на акаунт