Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 840
  • 247
  •   1
Отговори
# 75
Защо са никакви Сънче  Thinking

Иначе, за кучето добре си направила  Simple Smile

Аморе  Heart Eyes
Един папагал с кучето мож да си вземеш  Mr. Green

# 76
  • Козлодуй
Не чак толкова заради "преклонната" ми възраст,по-скоро единственият,когото искам,не знае какво иска Mr. Green
И папагал искам,говорещ.И игуана Mr. Green

# 77
  • Чукарландия
Не чак толкова заради "преклонната" ми възраст,по-скоро единственият,когото искам,не знае какво иска Mr. Green

Ааа, веднага Ти му кажи какво да иска! Mr. Green

# 78
  • Бургас
Аморе  Heart Eyes

права си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.........  Joy ooooh!

А как искам говорящ папагал ако знаеш ... един жако примерно - определян като една от най-интелигентните птици в света и най-бъбривия папагал...

Лунна, такива дето не знаят какво искат не ти трябват  Mr. Green но ... твоето сърце сигурно друго казва  Hug Hug Hug

# 79
  • Бургас
Аморе  Heart Eyes

права си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.........  Joy ooooh!

И да родя и трето викам аз ... е тогава ще стане чудо ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нЕма да има по-изтрещял човек наоколо  Crazy Mr. Green

# 80
  • Чукарландия
Преди две години се разминах с третото, за което сега пък съжалявам... Sad

Нека да съм изтрещяла, и без това по-добре няма да ставам... Mr. Green

# 81
  • на североизток от Рая
Преди две години се разминах с третото, за което сега пък съжалявам... Sad

Hug Hug Hug

# 82
И да родя и трето викам аз ... е тогава ще стане чудо ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нЕма да има по-изтрещял човек наоколо  Crazy Mr. Green

Joy Joy Joy щЪ изям  Heart Eyes Mr. Green

Лунна, такива дето не знаят какво искат не ти трябват  Mr. Green но ... твоето сърце сигурно друго казва  Hug Hug Hug

+2  Mr. Green Mr. Green
парен каша духа  Whistling Whistling Whistling

Нека да съм изтрещяла, и без това по-добре няма да ставам... Mr. Green

Hug

не си само ти  Mr. Green

Кумовете ми имат говорящ папагал  Crazy
Голям сладур е и много бъбри  Laughing
Кума го научил да вика на кумата цура  Laughing
и той кат е гладен примерно и се провикне *цуроооооооооооо*  Joy  падам под масата от смЕх  Mr. Green щото тя не е цура  Joy Joy Mr. Green

# 83
  • Чукарландия
Иначе и аз искам говорящ папагал, голям. Много са красиви. Ама много скъпи, беее... Crazy

# 84
Ама пък са много красиви  Mr. Green и инатливи  Mr. Green Laughing

# 85
  • Чукарландия
Ама пък са много красиви  Mr. Green и инатливи  Mr. Green Laughing

Значи си приличаме, Дейз! Joy

# 86
  • Бургас

и той кат е гладен примерно и се провикне *цуроооооооооооо*  Joy  падам под масата от смЕх  Mr. Green щото тя не е цура  Joy Joy Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy е такъв сладур искам, ще го науча на милион глупости  Joy Joy Joy

# 87
  • Бургас
Белла, минало е, не съжалявай  Hug Едно дете трябва да дойде, когато сме готови за това /във всякакъв смисъл/ ... иначе страдат всички, включително и самото дете най-вече. Щом така сте решили тогава, сигурно така е трябвало ...

Ето на, аз искам три, много даже искам, обаче знам, че сама по цял ден с три деца, две от които много малки, наистина няма да издържа ... това ще ощети много сина ми откъм внимание и време с мен, ще отнеме поне половината време, което иначе отделям на малката и в крайна сметка всички ще сме изнервени и недоволни и недобре ... Много егоистично би било да родя трето без да помисля как ще се отрази това на първите две ... както и да е. Доста е сложно ... не е никак лесно решение.
Друг е въпросът, че нито физически, нито психически имам сили в момента за трето.

# 88
ни деца /още/, ни куче, ни друг звер щъ  Naughty

# 89
  • Козлодуй
Бубс,ти си най-добре Hug Много е важно да знаеш какво не искаш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт