Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 847
  • 247
  •   1
Отговори
# 165
Бел, мерси, ще се огледам  Hug

# 166

- ей туй няма нужда от приятелство, само от стадо

# 167
  • София
Мерси за виното и картинките.  Hug

Аз в последните близо два месеца пия все домашно от различни хора - носиха ни, правиха ни, купувахме... ама свърши. И сега трябва пак на купешко да мина. Последното, дето го пих, направо ми се стори плоско, без аромат, без плътност на фона на домашните. С хубавото лесно се свиква. Та пак съм в търсене на хубаво вино, ама съм и с претенции - да е сладко, поне малко. Горчивите тежки вина не са ми по вкуса.

В Полша пих едно много вкусно испанско вино, сигурно винаги ще го помня. Като еликсир беше.

# 168
ароматно и хубаво е домашното, но обичайно ме сдобива със зверски киселини и нерядко с главобол - понякога и само от една чаша; от купешко мръ по-малко  Whistling

# 169
  • Бургас
Опияних се само от изпаренията в тая алкохолна тема  Joy
Домашното както баща ми го правеше беше супер - червено, силно, но не тежко, без да ме боли глава, без киселини.
На други домашни обаче захар ли им слагат, не разбирам от правене на вино, но ми сладнят и ме дрънчи главата после.
Купешко хубаво и не скъпо не съм намерила за съжаление, ако отида скоро до Лидл ще пробвам това на Бубс. Все ще се изпие, ние сме професионалисти вкъщи  Mr. Green Белла, а австралийското къде се продава?

# 170
  • София
3 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Shocked

Аз до сега с червено не съм имала проблем - ни киселини, ни главобол. Ма аз съм добро прасе, нося много Blush

Виж, от бяло купешко и от малко ме е боляла тиквата.  Crazy  Странна работа. Thinking

# 171
  • Бургас
Бяло вино не употребявам аз  Mr. Green Не ми понася и не ми е вкусно  Mr. Green

# 172
  • София
Брех, брех, брех... аз явно съм голямо прасе. Няма нещо, дет да е за пиене и да не ми понася. Crazy Е, някои неща не са ми вкусни... Whistling

# 173
  • Козлодуй
Брех, брех, брех... аз явно съм голямо прасе. Няма нещо, дет да е за пиене и да не ми понася. Crazy Е, някои неща не са ми вкусни... Whistling
+1 Mr. Green
Но предпочитанията ми за вино са асеновградски мавруд за червено и траминер за бяло.Розе не съм пробвала никога.Като стана дума за сладки вина,имаше някога едно Манастирско шушукане,обожавах го,сладичко и ако прекалиш цепи тиквата,но изчезна незнайно къде от няколко години...Още страдам за него.

Вие карате с половинки,други на литър,аз се заредих направо с 3 Mr. Green
Имам повод-приключих с изпитите за тази година и вече мога да се насладя на оставащата част от отпуската си Grinning Благодаря за подкрепата,страхотни бяхте Hug Heart Eyes

# 174
# 175
  • София
Браво, Сънче! Не съм се и съмнявала. Hug Simple Smile

Мързи ме, та ме боли направо. Crazy

# 176
Щот не си обядвала, или  Whistling  Mr. Green

Аз не само обЕдвАх, ми дръннАх и чаша вино без да подозирам дори че точно тва е темата на деня днес  Mr. Green  Laughing

Браво Лунна, ти си наЩа гордост  Hug

# 177
  • София
не съм обедвАла. ходИх и купИх на ММ една блузка.

Ей така някак се почувствах "ларж" да го направя Laughing  Или може би за да успокоя съвсетта си, че толкова много козметични джвъчки си купувам все за мен Whistling

# 178
  • Чукарландия
Розето ми е любимо от вси вина. Heart Eyes
А главобол получаваме от домашното, защото не е достатъчно сухо или пък хич не е. Затова и аз предпочитам купешко чИрвенУ мнооо сУо. Mr. Green

# 179
Белинда, вие сте от моята партия!

Общи условия

Активация на акаунт