Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 217
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Ей това сме то жените не може да ни се угоди  Mr. Green Като не рита зле , като рита пак зле  Mr. Green VeryMe и аз често се питам защо почва да рита не му е удобни ли?Ама пък на мен ми става едно такова миличко  Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green не сме добре бременните нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 391
Добро утро момичета моля ви за помощ регистрирах се в Амазон но незнам как се поръчва и колко пари ще ми излезе доставката никога не съм пазарувала от чужди сайтове можете ли да ми обясните ще съм ви много благодарна   Simple Smile kaffeetrmker_2
Sisi_28 ето тук всичко е обяснено http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764384.0

# 392
благодаря ти  newsm10

# 393
mini_moni , много ми стана мъчно като ти прочетох поста как нямаш избор .... а уж живеем в 21 век ....И все пак колкото и да и нямаш вяра на твоята АГ, ако нямаш друга опция моят съвет е да се консултираш с нея.Не е хубаво така с тези болки.....Едва ли имаш възможност всеки месец да ходиш до Пловдив .....Стискам ти палци скоро всичко да се нареди  Hug Пиши как си

# 394
Ladies, пуснах тази статия http://svetovnizagadki.com/10-fakta-za-vaksinite-kriti-ot-horata … ction_object_map=[603904299668085]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] във ФБ, но искам да я сложа и тук и да ви попитам какво мислите. Аз първото си дете съм го ваксинирала до 1,5 година с каквото там ми се каза, включая и полиомелитната, която тогава беше платена от нас, но сега просто не знам към  коя теза да се насоча..От една страна звучи достоверно, от друго намирисва на терорията за световния заговор.
Мимето 14, да вземем да пуснем една анкетка?

# 395
Ей това сме то жените не може да ни се угоди  Mr. Green Като не рита зле , като рита пак зле  Mr. Green VeryMe и аз често се питам защо почва да рита не му е удобни ли?Ама пък на мен ми става едно такова миличко  Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green не сме добре бременните нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
VeryMe виж какво намерих http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=774

bebe2, ако имаш предвид за заглавие на новата тема има само две предложения до сега  newsm78
Офффффффффф че съм  smile3511 за ваксините ли анкета?

# 396
  • Burgas
Ето малко и от мен   http://www.youtube.com/watch?v=AnoBYOW4UP8&list=PLF3F816C9F92CAC49   - явно днес ни е френски ден Simple Smile .
mini_moni, надявам се всичко при теб да е наред. Мисли позитивно и дано това помогне.
Много благодаря, имах нужда от малко хубава музика, на дълги години учен език, но малко практикуван Two Hearts
По повод на утрешния "празник", аз няма да празнувам. Миналата седмица имах имен ден и милото ми ме заведе на хубав ресторант, та тази седмица ще си спестим разходите и бутането в калабалъка.
След малко отивам да си лея куршум, че поднесох на пътя с колата. Дано никога повече не ми се случва. Пазете се  Hug

# 397
leaaa , lubito ,VeryMe момичета, на моменти ми идва в повече този филм , в който съм ...нали сме си приятелчета,та да се оплача  Sad Благодаря ви за подкрепата - положението е такова за много момичета като мен тук- няма да се промени.Ще действам колкото мога,ще се боря за здраве и каквото Господ е решил....ей сега се стягам и всичко ще е 6  newsm10
Лек ден на вас  Hug

# 398
  • Пловдив
 mini_moni, горе главата, заедно сме Wink. Всички минаваме през такива дни, но споделеното е по-леко  Hug

petya_petya, стискам палци за днес. Бъди спокойна  Hug

# 399
Добро утро е й че сте активни днес цитирам "Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 12 нови отговора. " -ха-ха и се върнах пак да чета.

Ето я моята любима песничка- винаги ме зарежда с енергия http://vbox7.com/play:0d6bebb981

Mini moni лоша работа са тези гъбки - трябва да отидеш да пуснеш МБ и да ти изпишат лекарства че са голяма мъка. Много кофти че няма кадърни лекари- няма ли наблизо кадърни лекари в някой близък град знам ли.

Very me -нищо им няма на бебоците - просто са по-активни, тоест едното а другото явно е сънливко спокойно Simple Smile и моя мъник рита от сутрин до вечер вече- ама на мен така ми е добре че след всички премеждия поне знам че  е о.к.

Тук ръми , през нощта доста валя и сега е яко мокро. Днес няма да сме навън цял ден:-(

НОЙ съвсем заспаха - вече 3 дни болничният ми не е въведен като хората на сайта им- уффффффф- нищо ново.

Мъжа е болен още и явно ще караме свети валентин  в къщи и то разделени - мисля да метна една пица и да направя една тортичка поне да се подсладим Simple Smile

# 400
mini_moni твоята ситуация е наистина много неприятна. Не знам кое ще е по-добре за теб, но ако решиш може да си смениш лекаря с някой в Пловдив. Аз лично съм доволна от моя лекар който ме следи по ЗК. Внимателен е, обяснява ми и ми пуска абсолютно всички изследвания по каса. А до колкото знам някои се правят на луди и пускат кръвната група и токсоплазмозата платени. Не разбирам защо ама...
Сигурно няма да ти е много удобно всеки месец да идваш до Пловдив на преглед, но все пак по-добре да ти обръщат някакво внимание и да си спокойна отколкото през цялата бременност да се съмняваш и да не си сигурна дали всичко е наред. А ако искаш ела до тук само сега за един частен преглед, да ти излекуват гъбичките и да се успокоиш.
Всичко ще се нареди  Hug

# 401
mini_moni твоята ситуация е наистина много неприятна. Не знам кое ще е по-добре за теб, но ако решиш може да си смениш лекаря с някой в Пловдив. Аз лично съм доволна от моя лекар който ме следи по ЗК. Внимателен е, обяснява ми и ми пуска абсолютно всички изследвания по каса. А до колкото знам някои се правят на луди и пускат кръвната група и токсоплазмозата платени. Не разбирам защо ама...
Сигурно няма да ти е много удобно всеки месец да идваш до Пловдив на преглед, но все пак по-добре да ти обръщат някакво внимание и да си спокойна отколкото през цялата бременност да се съмняваш и да не си сигурна дали всичко е наред. А ако искаш ела до тук само сега за един частен преглед, да ти излекуват гъбичките и да се успокоиш.
Всичко ще се нареди  Hug
Аз правих серклажа в Селена и съм доволна от Топалова-сигурно ще отида пак да ме види след време,но ей така за една болежка както днешната нямам спокойствието да звънна или да отида при някой...Ще се оправя някак си  Peace Спирам да мрънкам,че да не разваля всеобщото настроение  smile3521 Ей сега ще ви пусна моята песен ... http://vbox7.com/play:90f0aaab Понякога просто я пускам и вдигам дремещия ми мъж от дивана за един танц ...да си знае, че го обичам  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:01 от mini_moni

# 402
  • Бургас
Здравейте!

bebe2, хареса ми разбора, който направи на статията за кърменето. За съжаление, младите майки често получават лоши съвети от авторитети, на които имат доверие. Аз винаги съм казвала, че успях да кърмя въпреки съветите на джипито, майка ми и свекървата. Всички те бяха много доброжелателни, но бяха чели от един и същи учебник. Няма да забравя как прекарах първата вечер след изписването у дома. Събуждах бебето по час, сменях му памперса, за да му е комфортно (и да го разсъня съвсем), отивах да се измия (за да се разсъня и аз), кърмех определен брой минути, оригвах го, сменях отново памперса (защото след кърменето вече имаше нужда), доизцеждах се и се чудех защо след това нито той, нито аз можехме да заспим. Когато спрях да слушам всички, нещата си дойдоха на мястото.

Аз имах гъбички и бактерии в МБ-изследването и след лечението, на последната консултация, АГ ми даде второ направление за МБ, за да проверим дали съм се изчистила. Освен това всеки път ме гледа на ехограф. Каза ми да не ходя другаде на ФМ и че той ще огледа по-подробно бебето следващия път. Не знам какво точно влиза като изследвания по ЗК, но досега не съм плащала за нищо.

За болките - и аз не знам вече кое е нормално и кое не. С предните бременности не помня толкова много и разнообразни болки да съм имала, но е възможно и просто да не помня...

# 403

Офффффффффф че съм  smile3511 за ваксините ли анкета?
да, за ваксините #Puppy dog. Ако може, де   bouquet

# 404
mini_moni, няма нищо по - хубаво от това да се оплачеш, наревеш  и после да се стегнеш Simple Smile Ние затова сме тук, затова ни дръж в течение на събитията при теб  Hug Това не е мрънкане,това е споделяне Simple Smile
Иначе много ме е яд на такива неща,защото на практика така се унищожават по-малките градове и после се чудят защо всичко живо се изнася към София,Пловдив, Варна ......

Общи условия

Активация на акаунт