мили мами молете се за нас-утре е разговора след ямр!

• 5 190
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
благодаря ви Hug Hug Hug

# 31
Здравейте, момичета!

Вчера бях много уморена, защото много чакахме различните доктори и после със сина ми и не остана време да пиша.

Направо към най-важното=няма влошаване, картината си е същата каквото и да означава това. Проблема остава в Отделителната система и ще се разбере чак след раждането какъв е точно размера на увреждането. Надяваме се да е малък пък ако Бог е рекъл и съвсем да няма проблем.
Има и нещо положително, че ще мога да износя бебка до края. Секциото ще бъде 2 седмици преди датата. Та така че към средата на април ще се видим с нашата красавица Praynig Hug
на 14 март ще гледат обстойно сърцето дано няма никакви отклонения.
Благодаря ви мамчета Hug Hug Hug и аз се моля за всички ви! защото всеки си има своите тревоги.

топли прегръдки от нас! Hug

# 32
Прекрасни новини!  Hug Желая ти спокойна оставаща бременност и прекрасно бебче накрая. (И моя бебо го изкараха с две седмици по-рано.) Много щастие! (и не забравяй, че сте винаги мама и бебче воини на живота) Успех! Heart Eyes Praynig Hug

# 33
LifeistBeutiful, Herz, Annakona,
благодаря ви много че ни мислите Two Hearts

# 34
Мислим ви и чакаме само добри новини Hug

# 35
Има ли новини, как е бебчо?

# 36
# 37
  • София
Ох мила, сърцето ми се скъса като прочетох!!! Не намирам думите, с които да те утеша Cry Дано Нинка е на по-добро място и да ви пази с тати! Praynig Искрените ми съболезнования и те прегръщам!

Общи условия

Активация на акаунт