Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 41 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 555

ФАНТАЗИЯ  Hug!
Скрит текст:

# 556

Любовче, Hug

Благодаря, че забеляза въпроса ми и взема отношение. Аз от над две години
чета тази тема, а пиша съвсем от скоро, но не съм срещала такава добронамерена
постъпка.
         По съм склонна да мисля, че са баннали една г-жа, нооооо    всичко се връща,
като бумеранг.   Важното е ние да сме добри.

# 557
# 558
  • Пловдив

ПР агенцията:
"Енгин Акюрек, Фарах З. Абдула, "Малък септемврийски проблем", от днес по кината....."

"Малък септемврийски проблем", емоционална, топла, голяма любовна история..."

Изненадите продължават.....
.......................
Комет, и аз имам дежа вю.....

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 16:56 от mariana51

# 559

Както си седя на диванчето в хола и се настройвам за нов трейлър за „Kara Para Aşk” и ...

изведнъж ми звъни телефона. Ама някак си международно и полицейско-комисарски ми звъни ...

Вдигам ...

Йомер Демир - комисарят !!!

Чудя се защо точно на мен, значи се обажда - а то какво било ...

Искал да поздрави чрез мен дамата дето се е  регистрирала днес с това име.

НИ/зипли/ МУ/стафа/ КА/дир/ ТЕ/кин/  ЙО/мер/  КЕ/рим/

Поздравявам я !

А, каза още нещо / говоря за Йомер - комисар Йомер / ама аз така му казвам де- само Йомер, щото сме близки, както разбрахте. Не се хваля с това  - просто споделям.

Да се представи и да разкаже малко повече за себе си  - / говоря за НиМуКа ТеЙоКе/

# 560

Както си седя на диванчето в хола и се настройвам за нов трейлър за „Kara Para Aşk” и ...

изведнъж ми звъни телефона. Ама някак си международно и полицейско-комисарски ми звъни ...

Вдигам ...

Искал да поздрави чрез мен дамата дето се е  регистрирала днес с това име.

НИ/зипли/ МУ/стафа/ КА/дир/ ТЕ/кин/  ЙО/мер/  КЕ/рим/

Поздравявам я !

А, каза още нещо / говоря за Йомер - комисар Йомер / ама аз така му казвам де- само Йомер, щото сме близки, както разбрахте. Не се хваля с това  - просто споделям.

Да се представи и да разкаже малко повече за себе си  - / говоря за НиМуКа ТеЙоКе/

МАРТИЧКА  Hug, не знам какво да кажа, освен по моя си начин...

Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 561

Вдигам ...

Искал да поздрави чрез мен дамата дето се е  регистрирала днес с това име.

НИ/зипли/ МУ/стафа/ КА/дир/ ТЕ/кин/  ЙО/мер/  КЕ/рим/

Поздравявам я !

А, каза още нещо / говоря за Йомер - комисар Йомер / ама аз така му казвам де- само Йомер, щото сме близки, както разбрахте. Не се хваля с това  - просто споделям.

Да се представи и да разкаже малко повече за себе си  - / говоря за НиМуКа ТеЙоКе/

newsm51
Еее, Мартичка, голям филм си спретнала! То си е направо трилър! Поздравления за разрешаването на загадката! Надявам се, че следва продължение...

# 562

Мартичка,  Hug      Поздрави!

Велик конспиратор си. Как успя да подредиш героите на Енгин - нямаш равна на себе си.
Не току така, точно на теб звъни комисар Йомер и то международно.

Благодаря ти мила, че ми повиши настроението, защото въпреки, че е празник, по други
причини е минорно.

Поздрави комисар Йомер, пък го попитай, защо точно мен цитират. newsm78 #Crazy Heart Eyes

# 563
  • Бургас
Марта , Hugза пореден път се убеждавам ,че комисар Йомер би спечелил ако те викне за помощник Simple Smile
Комет  ,чувствай се специална  Hug
Аз ще ви се похваля къде отивам .На кино ...на среща с един друг мой любимец Ръсел Кроу...
Скрит текст:

Поздрав момичета

# 564

Топлина в студения ден...

# 565

Нова.. работят...

Увеличена.

# 566
  • Пловдив

Момичета, в туитър страхотни отзиви. Мислят само за Тек. Филмът бил страхотен. Не им излизал от главите. Молби да пуснат филма и в Европа - да не ощетят феновете на Енгин. Туитват директно на Керем - да идва с филма в Европа. Едже Йоренч и тя приканва да гледат филма филма.... и т. н.

newsm74 newsm74 Марица, снимала си комисаря.....

# 567
# 568
Ами от зор, Марианче... Докато чакаме репортаж от Аурелия. Simple Smile)) Тук го снимах, докато решаваше загадката с новия ник... Той после се обади на Мартичка... да и я разкрие. Wink))

# 569
Здравейте момичета! wavey

За два дни сте сложили инфо за героите от КРА, нови снимки за ''Септемврииския проблем'',
отзиви, клипове, преводи на статии......
Благодаря за всичко сложено в темата!  newsm51 newsm51 newsm51

Няма да ви изброявам, че ще стане време за лягане, докато напиша за всеки. Grinning Grinning

Честити празници, Трифон Зарезан и Свети Валентин! Two Hearts

Щастие и любов да има за всички! txtloves Heart Eyes Heart Eyes

И като е празник - да се подсладим! Simple Smile Вино не нося, че е много рано Grinning Grinning

Скрит текст:

Понеже днес чакаме отнякъде да дойде преразказ на филма, а това си е повод
за купон, та вече сме се и нагиздили със шарените елечета hahaha Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт