Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Вие не забравяйте да се оглеждате за линк към видео с днешното предаване! Simple Smile) Като сте/сме бързи, бързичко да си го копираме, веднага, щом го качат. Simple Smile)

Скрит текст:

Май не остана СМИ, което да не отрази филма...

Скрит текст:

Още един "обобщаващ" колаж. Този човек представа си няма, че хиляди в цял свят вече познават филмите и героите му като себе си... Всичко е гледано по не знам колко пъти, всеки се стреми да преведе всичко за него... и най-малката трошица информация, свързана с Енгин Акюрек се разпространява със скоростта на светлината почти. Simple Smile) А той продължава да си въобразява, че харесваме само героите му. Simple Smile))

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 21:04 от marytza

# 616
  • Пловдив

"Има вероятност утре да имаме 2 трейлър. Надявам се утре да го пуснат."
..........................
Вероятността е голяма. Филмът вече е по екраните - КРА е на дневен ред.

# 617

"Има вероятност утре да имаме 2 трейлър. Надявам се утре да го пуснат."
..........................
Вероятността е голяма. Филмът вече е по екраните - КРА е на дневен ред.

newsm51
Страхотна новина! Благодаря, Мариянче!
Ей, да е жив и здрав Енгин, че ни предоставя такива празници! Пак има какво да чакаме и утре...

# 618

Пак кадър от зрител... Ще взема да ги сглобявам вече. Simple Smile))

# 619
Е, какво стана, нямаше ме за малко и вече сте разбрали какъв ще е краят на филма.
То по принцип не е хубаво да се знае предварително какво ще става, особено
пък края на един филм. Но щом четем форум и влизаме във фейсбук няма как да не
прочетем и да разберем и целия сценарий. Дори чакахме по-скоро някой да разкаже.
Тъжно е че Текин умира накрая, но това е филм. Важното е филмът като цяло да е
впечатляващ, разтърсващ. А това четем от коментарите на тези, които са го гледали.

Ще го видим филма, само ще трябва да почакаме, докато го качат в интернет.
Ние вече свикнахме да чакаме, а и сега ще се заплеснем по Йомер и ще е
по-лесно чакането. Simple Smile Simple Smile

# 620
Вие не забравяйте да се оглеждате за линк към видео с днешното предаване! Simple Smile) Като сте/сме бързи, бързичко да си го копираме, веднага, щом го качат. Simple Smile)

Скрит текст:
Скрит текст:

Май не остана СМИ, което да не отрази филма...

Скрит текст:

Скрит текст:

Още един "обобщаващ" колаж. Този човек представа си няма, че хиляди в цял свят вече познават филмите и героите му като себе си... Всичко е гледано по не знам колко пъти, всеки се стреми да преведе всичко за него... и най-малката трошица информация, свързана с Енгин Акюрек се разпространява със скоростта на светлината почти. Simple Smile) А той продължава да си въобразява, че харесваме само героите му. Simple Smile))

Следим, следим ...

Ама да направя едно уточнение - аз похвалих компа, не мене си ...

Той е бързия ! Не аз !

За утре обещават трейлър ?!

Супер !  newsm68

# 621
  • Пловдив

"Наистина харесвам и двамата. Но Енгин е разкошен/великолепен."
Скрит текст:
İkisini de çok beğendim.. Engin muhteşem..

# 622
  • София
Точно спомен за любовта е филма. Разказ на моя близка приятелка гледала филма   Peace
Скрит текст:
Била е под емоция докато ми е писала и е малко объркано, но който иска може да придобие представа за какво става въпрос Hug
Става катастрофа и Ейлюл не помни какво е станало, проблясва и Бозжаада.Отива на острова и започва да си спомня, но не и края. Приятелите й не искат тя да помни, защото ще е шок.Накрая тя си спомня, че го изоставя и си тръгва, но вече е усетила колко го е обичала и как той я е обичал.Спомня си и как е станала катастрофата, вижда във вестника съобщение, че е починал, изпада в ужас и дърпа шофьора и катастрофира. Тек се удавя, тръгвайки след лодката, с която тя заминава, той има страх от водата...
Когато тя се връща на острова, показват как той я води в спомените и се създава представа,че е жив, но накрая се оказва, че тя е минала пътя сама, Тек го няма, похват на сценариста, режисьора. Оказва се, че малкото бяло кученце отвежда спомените й на място. Тя го вижда и след него вижда Тек, тя го визуализира, не е дух.Много добър замисъл и всичко това разбираме накрая.
................

# 623
  • Пловдив

Прекрасен е този наш Енгин. какви превъплащения.
........................
Shatzi, благодаря за споделеното.

# 624
Мариана Hug  bouquet мерси за съобщението. Дано утре да видим трейлъра. Simple Smile

Колажът е от фейсбук Heart Eyes

На мен нещо друго ми направи впечатление на премиерата, вчера си мислех
за това, но така стана че нямаше как да се включа.
Та става въпрос за облеклото на присъстващите. Ами те всички са в черно,
дори и малкото момиче е с черна рокля. Помислих си - все едно са на погребение.
Може в поканите да е имало указание за дрескода, всички да са в черни тоалети.

Само една от жените видях със синя рокля, не знам дали е актриса.

# 625

Един много хубав колаж на Хаяско.

Точно спомен за любовта е филма. Разказ на моя близка приятелка гледала филма   Peace
Скрит текст:
Била е под емоция докато ми е писала и е малко объркано, но който иска може да придобие представа за какво става въпрос Hug
Става катастрофа и Ейлюл не помни какво е станало, проблясва и Бозжаада.Отива на острова и започва да си спомня, но не и края. Приятелите й не искат тя да помни, защото ще е шок.Накрая тя си спомня, че го изоставя и си тръгва, но вече е усетила колко го е обичала и как той я е обичал.Спомня си и как е станала катастрофата, вижда във вестника съобщение, че е починал, изпада в ужас и дърпа шофьора и катастрофира. Тек се удавя, тръгвайки след лодката, с която тя заминава, той има страх от водата...
Когато тя се връща на острова, показват как той я води в спомените и се създава представа,че е жив, но накрая се оказва, че тя е минала пътя сама, Тек го няма, похват на сценариста, режисьора. Оказва се, че малкото бяло кученце отвежда спомените й на място. Тя го вижда и след него вижда Тек, тя го визуализира, не е дух.Много добър замисъл и всичко това разбираме накрая.
................

Този Енгин ... пак ще ни "бръкне" в душичките.

# 626
надраскани любов всички герои на поредица от черни пари  Rolling Eyes

Komiser Ömer   bouquet

http://www.karaparaaskizle.net/2014/02/kara-para-ask-karakterleri.html

# 627

Прекрасен е този наш Енгин. какви превъплащения.
........................
Shatzi, благодаря за споделеното.

Да, точно превъплъщения, а не „игра”. Играят други. Няма герой, в който Енгин да не се е превъплътил до мозъка на костите. При него всичко става така естествено като дишането и е характерно само за него и неговия уникален талант. Няма герой от филм. Има Мустафа, Керим, а сега и Текин, който по всичко личи, че ще заеме достойно място до неповторимите, емблематични образи, създадени от Енгин Акюрек… Неговите проявления разкриват неподозирани възможности на човешкия дух и физика, хората ги носят в сърцата си… Тези образи смайват, предизвикват ту възхищение, ту объркване…но никога безразличие! Те не се побират в посредствения човешки мозък. Те са магия...
Представете си какво сърце трябва да имаш, за да го даваш на всеки образ... и пак да ти остане...

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 22:21 от loveofmine

# 628
Точно спомен за любовта е филма. Разказ на моя близка приятелка гледала филма   Peace
Скрит текст:
................

newsm51
Шатци, благодаря.

# 629

Дано преведат и това интервю с Керем Дерен...

http://www.ekranella.com/rop/3758/1

Общи условия

Активация на акаунт