Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 955
  • 747
  •   1
Отговори
# 600

От РФ -- "ще гледаме с очи, пълни със сълзи... " Чакаме Аурелия, но в туитъра често споделят, че много са плакали... и на премиерата имаше такива...

http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/921493-sizi-alip-go … k-gizemli-bir-ask --- голяма с
Браво Димана - Нова ! "Браво" !

"Възхитена" съм от теб ! Точно така "действа" един психолог - директно !

Дали ще си сложиш "края"  на филма в спойлер е твое решение, но ако мислиш, че разочароваш някого с новината - няма как да стане !

Не можеш да изненадаш абсолютно никого  с нищо в тази тема !

Всъщност, можеше да  поздравиш първо, но явно "изстрелването" на новината беше по-важно

Ех, Марта,

Винаги ме четеш тенденциозно и ме обясняваш също така. “Възхитата“ си е твоя, имаш право на нея, както и аз имам право да пиша както си искам, дали директно или не. Разбирам упрекът ти, но той е въз основа на твоето възприятие на моя пост, който нарочно написах бързо и кратко, защото се чудех как да го кажа. Новината, която ми написаха за края на филма доста ме натъжи. Дори още не мога да я възприема, пък и не искам.  
Правиш преднамерено-негативни изводи, че искам да ви разочаровам. Ни най-малко съм го искала, така се изразих, но много жалко за теб, че така четеш някои потребители.
С твоя пост ми се подобри настроението. А дали поздравявам или не, си е лично мое решение и съм
доста пораснала за този морален съд. Не ми го дължиш  и не знам защо го правиш, но нейсе.

# 601
Бла-бла-бла

Предстои ни среща... кога ли ще излезе трейлъра?  newsm78 Като гледам - вчера са снимали награждаването на Йомер. Или поне вчера пуснаха снимката от заснемането на тази сцена. Нямам опит за сроковете, в които се правят и пускат сериите, но се надявам, че поне първата седмица на март ще имаме удоволствието да започнем онлайн гледането.

# 602
Привет на всички  вълнуващи се от днешния ден!

Мен не ме изненадва краят на филма, даже нямах никаква надежда да е оптимистичен
За турските сценаристи на сериозното игрално кино, буцата в корема на края на филма е просто задължителна
Пример , Любовта обича съвпаденията, Попитай сърцето си и други
Целта е нещо, ... като разказ с неочакван край
Няма нищо по-лесно да бъде убит главният герой,но преди това трябва да те накарат да луднеш по него
Въпреки края, ние си чакаме филма и ще му се насладим съм сигурна !

newsm10 newsm10 newsm51

# 603
  • Пловдив
Бла-бла-бла

Предстои ни среща... кога ли ще излезе трейлъра?  newsm78 Като гледам - вчера са снимали награждаването на Йомер. Или поне вчера пуснаха снимката от заснемането на тази сцена. Нямам опит за сроковете, в които се правят и пускат сериите, но се надявам, че поне първата седмица на март ще имаме удоволствието да започнем онлайн гледането.

Вероятно чакат да минат първите емоции от филма. Продуцентът е преценил кога, кое - ама тия дни.

# 604
  • AMS

От РФ -- "ще гледаме с очи, пълни със сълзи... "
Скрит текст:
Чакаме Аурелия, но в туитъра често споделят, че много са плакали... и на премиерата имаше такива...

http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/921493-sizi-alip-go … k-gizemli-bir-ask --- голяма статия, но не успявам да я копирам.

Плачът е за кончината на Текин. Съжалявам, че точно днес на празника ви разочаровам, но ми писаха за края на филма какъв е.

Благодаря ти, Димана  Hug за смелостта!!! Все някой трябваше да го каже. Няма нужда от спойлери!!!

Не всичко е любов, за съжаление!!! А "спомен за любовта"!!!

# 605

Единственото което искам след всичко което прочетох / от споделените неща / е да гледам този филм и играта на Енгин и Фара.

# 606
  • Пловдив

Ама много хубави Енгин и Фарах. Страхотно внимание на филма се обръща. Дано скоро и ние му се зарадваме. Разчитам на арабките да пробият за някое копие. В момента те имат акция в туитър за Фарах.

# 607

Любов и пеперудени криле... Смелост е да обичаш. Омразата не е смелост... тя е отчаяние, безсилие и изходът от нея е само един - към нищото... Защото единственото градивно чувство е любовта.

Скрит текст:
Аз дори знам причината и начина, но ще си замълча...
Cansu CİLASUN ‏@cilasuncansu_
Harika senaryo,harika oyunculuk #biküçükeylülmeselesi -- великолепен сценарий, великолепна игра... това е. Всички са единодушни.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:43 от marytza

# 608

Всичко е любов, щом обичаш истински някого и точно тази любов никога не умира !

Тя живее - дори и само в спомените !

Човек трябва да благодари на живота за всеки един миг щастие !

Чудесни Текин и Ейлюл !

Превъзходна игра на Енгин и Фара !

# 609
  • Пловдив

"Толкова приятен е "Малък септемврийски проблем". Отидете да го гледате."
Скрит текст:
Bi küçük eylül meselesi ne tatliydin öyle. Oda arkadaslari ile gitmek ise paha biçilemezdi.

"Велик сценарий. Великолепна актьорска игра."
Скрит текст:
Harika senaryo,harika oyunculuk

# 610

Скрит текст:
Ама много хубави Енгин и Фарах. Страхотно внимание на филма се обръща. Дано скоро и ние му се зарадваме. Разчитам на арабките да пробият за някое копие. В момента те имат акция в туитър за Фарах.

Между другото, имаше снимка на която видях и диск с надпис "ВКЕМ" .

Дори си помислих дали не е бил подарък към поканата или пък на самата прожекция като вид жест към тези които са били на Галата.

# 611
Здравейте ! Hug
Честит Св.Валентин иТрифон Зарезан, момичета!  bouquet
Обичайте и бъдете обичани! Hug

# 612
  • Пловдив

Марта, и аз го видях. Може да е за личен спомен въпросния диск, от гала вечерта. И сега някой да го пусне в нетааааа.

# 613
Скрит текст:

Марта, и аз го видях. Може да е за личен спомен въпросния диск, от гала вечерта. И сега някой да го пусне в нетааааа.

Ееее и аз обичам да се разливам в мечти, ама и ти не ми отстъпваш. Simple Smile)) Де тоя късмет! Simple Smile) Впрочем, мисля, че няма кой знае колко да им намалее гледането в кината, ако пуснат филма в нета. Simple Smile)) Сума ти народ заяви, че ще гледа филма по няколко пъти и то СЛЕД като бяха излезли от салона след първото си гледане... Явно е страхотен.

# 614
Здравейте ! Hug
Честит Св.Валентин иТрифон Зарезан, момичета!  bouquet
Обичайте и бъдете обичани! Hug

И на теб !

Комисарят - много хубав !

Скрит текст:

Скрит текст:

И след 5 минутки .... частен.

Всъщност - на мен и 5 минути ми стигат. Компа ми е ... доста бързичък.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт