Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Ето и Енгин по новините в тв канал NTV.

# 586
В голямата си част отзивите за филма от страна на обикновените зрители се съдържат определения като "изключителен, великолепен, силно емоционален, сърършен"...

-- Bir küçük eylül meselesi..mutlaka izleyin mükemmell -- това е един от последните постъпили - гугъл превод - ВКЕМ следва непременно съвършенство

-- Bir küçük eylül meselesi çok etkileyici bir film'di -- Септември е един малък въпрос на много впечатляващ филм --- пак гугъл

Момчета, момичета споделят едни и същи усещания за филма.

Много туитове прочетох с настоявания за предтсавяне на филма в Европа...

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 19:17 от marytza

# 587

Тази рисунка ме трогна до сълзи...
 newsm51
Аз не се съмнявам, че Керем Дерен ще представи филма си извън Турция. Целият екип го заслужава. И му го желая от все сърце! Но това не е задължително да стане в Холивуд, както мнозина се целят, което за мен е парадоксално и доста претенциозно. Сериозни международни кинофестивали има много: В Кан, в Берлин, в Москва, във Венеция, в Рим, Ню Йорк и Торонто, да не изброявам всичките. Керем Дерен ще намери и спонсори и начин да бъде поканен. Като нищо може да си вземе филма под мишница и да си го занесе, има и такива случаи. Но непременно искам да кажа: защо „Малък септемврийски проблем” да не участва и в ХХI Международен филмов фестивал „Любовта е лудост”, който тази година ще се проведе от  22 юни– 28 юни 2014 г. във Варна? Той и тематично е много подходящ за него. Програмата  съдържа международен конкурс /12 филма, произведени през последните две години/, панорами на филми, отличени на най- престижните кинофестивали в света, най-горещите предстоящи хитове, филми на отделни автори, школи, течения и национални кинематографии.  Селекционер на фестивалната програма е проф. Александър Грозев…

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 19:26 от loveofmine

# 588
От твоите еста - в Божиите уши, Любов. Simple Smile Ако го представят на фестивала, ще го видим и ние - голям екран, преведен...

От РФ -- "ще гледаме с очи, пълни със сълзи... " Чакаме Аурелия, но в туитъра често споделят, че много са плакали... и на премиерата имаше такива...

http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/921493-sizi-alip-go … k-gizemli-bir-ask --- голяма статия, но не успявам да я копирам.

# 589

newsm51
Аз не се съмнявам, че Керем Дерен ще представи филма си извън Турция. Целият екип го заслужава. И му го желая от все сърце! Но това не е задължително да стане в Холивуд, както мнозина се целят, което за мен е парадоксално и доста претенциозно. Сериозни международни кинофестивали има много: В Кан, в Берлин, в Москва, във Венеция, в Рим, Ню Йорк и Торонто, да не изброявам всичките. Но непременно искам да кажа: защо „Малък септемврийски проблем” да не участва и в ХХI Международен филмов фестивал „Любовта е лудост”, който тази година ще се проведе от  22 юни– 28 юни 2014 г. във Варна? Той и тематично е много подходящ за него. Програмата  съдържа международен конкурс /12 филма, произведени през последните две години/, панорами на филми, отличени на най- престижните кинофестивали в света, най-горещите предстоящи хитове, филми на отделни автори, школи, течения и национални кинематографии.  Селекционер на фестивалната програма е проф. Александър Грозев…

Този Йомер  / искам да кажа комисар Йомер / - нали вече ви споделих , че сме близки ... май-май взе да звъни с разни " подсказки " и на теб ...

# 590

От РФ -- "ще гледаме с очи, пълни със сълзи... " Чакаме Аурелия, но в туитъра често споделят, че много са плакали... и на премиерата имаше такива...

http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/921493-sizi-alip-go … k-gizemli-bir-ask --- голяма статия, но не успявам да я копирам.

Плачът е за кончината на Текин. Съжалявам, че точно днес на празника ви разочаровам, но ми писаха за края на филма какъв е.

# 591
И на мен ми казаха, че Текин умира, но си чакам Аурелия.

Красивите ръце...

И още снимки от гала вечарта...

# 592
  • Пловдив

Плачът е за кончината на Текин. Съжалявам, че точно днес на празника ви разочаровам, но ми писаха за края на филма какъв е.

Не ни разочароваш - филм. В туитър пише. Знам, но не го споделих нарочно. Или трябваше с ББ за желаещите. Който иска да разбере. Но, филм. Чакаме си го. А това го бяха подсказали още мнооогооо назад - едно момиче от Израел го беше написала в руския форум. Да, надеждата нали умира последна. Наричат Ейлюл - жестока жена. Но филма бил пълен с любов и Енгин играл както винаги превъзходно.

# 593

Тези от Engin Akyürek Fans напускаха много стоп-кадри. Вероятно са записали предаването. Ще чакаме да го подадат в някой канал за видеоклипове. Simple Smile

# 594

Скрит текст:

Браво Димана - Нова ! "Браво" !

"Възхитена" съм от теб ! Точно така "действа" един психолог - директно !

Дали ще си сложиш "края"  на филма в спойлер е твое решение, но ако мислиш, че разочароваш някого с новината - няма как да стане !

Не можеш да изненадаш абсолютно никого  с нищо в тази тема !

Аз също зная доста неща от филма, но ...

Всъщност, можеше да  поздравиш първо, но явно "изстрелването" на новината беше по-важно

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 19:54 от Марта_49

# 595

Дали е от репортерските екипи момичето с раничката? Вече като видя раница и се сещам за Енгин. Simple Smile))

# 596
Привет на всички  вълнуващи се от днешния ден!

Мен не ме изненадва краят на филма, даже нямах никаква надежда да е оптимистичен
За турските сценаристи на сериозното игрално кино, буцата в корема на края на филма е просто задължителна
Пример , Любовта обича съвпаденията, Попитай сърцето си и други
Целта е нещо, ... като разказ с неочакван край
Няма нищо по-лесно да бъде убит главният герой,но преди това трябва да те накарат да луднеш по него
Въпреки края, ние си чакаме филма и ще му се насладим съм сигурна !

# 597

Извинете, че повтарям рисунката. Според мен тя ни каза всичко много отдавна, но ние просто не искахме да повярваме...
А той и животът не е нищо повече от един филм с красиво начало и трагичен край...
А за играта на Енгин не се и съмнявам...

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:05 от loveofmine

# 598
Ева, със сигурност ще му се насладим, когато успеем да го видим. Simple Smile)) Кога ли ще е, обаче...  ooooh! Дотогава разчитаме на разказите на тези, които вече са го гледали и на материалите, които постъпват в интернет. Имаме си трейлърите, клипа, видеото със сцените по време на снимките... подават и кадри от прожекциите... А най-вече - чакаме си и КРА, за да се прехласваме и по него, докато ВКЕМ стигне до нас...

Подробен преразказ на първи епизод от РФ. Простете, но ме мързи да превеждам, пък и вече е постван краткия вариант...

Скрит текст:
Во...

http://vk.com/karaparaaskofficial

Сюжет первой серии переведен Диной Мирзахановой и Александрой Бондаревой.
При копировании просьба указывать источник. Мы работаем по принципу взаимного доверия! Спасибо Улыбка

Омера, комиссара полиции, за удачно проведенную операцию в Ване награждают перед репортёрами и дают месяц отпуска.
В это же время, в Риме, дизайнер ювелирных украшений Элиф готовится к возвращению в Стамбул. Сегодня она отмечает свой день рождения и хочет, чтобы всё прошло замечательно. По прилёту, в аэропорту её Элиф встречает её подруга – Бахар.

Также в Стамбул прилетает Омер, он встречается со своей невестой, Сибель (учительница младших классов). Вместе они идут в кино, после чего мило беседуют. Сибель не терпится увидеть обручальное кольцо, но Омер не показывает его пока, чтобы не портить сюрприз.
В 23 часа Омер провожает Сибель до дома и идёт в полицейский участок, чтобы навестить своего друга.

Тем временем, Бахар отвозит Элиф на вечеринку по случаю ее дня рождения, но для Элиф это - сюрприз.
Перед ее глазами появляются все близкие люди с огромным тортом, а также идёт показ всех ее детских фотографий.
Между Элиф и ее отцом, Ахметом, особые отношения.
Ахмет больше всех доверяет именно Элиф в этой жизни.
Отец гордится своей дочерью, ведь она сама открыла ювелирную компанию, он произносит пламенную речь.
А Элиф, в свою очередь, гордится тем, что она достойная дочь. Ахмет дарит Элиф ювелирный магазин, но это всего лишь причина для того, чтобы она вернулась в Стамбул.
Элиф очень удивлена и несказанно рада подарку отца.
Ближе к полуночи, посмотрев на часы, Ахмет уезжает в офис и покидает вечеринку.

Около 3-х часов ночи, в то время как Арда и Омер болтали, в полицию приходит сообщение о том, что совершено убийство. Арда начинает быстро собираться и берет с собой Омера. Приехав на место преступления, на дороге они обнаруживают машину с двумя телами, людей застрели прямо в голову. На месте водителя – мужчина лет 60-и, рядом с ним молодая девушки 30-и лет.
Увидев ее, Омер находится в шоке, ведь это же его невеста Сибель, которую всего лишь несколько часов назад он проводил до дома! Рядом с Сибель – отец Элиф.

Теперь пути Омера и Элиф пересекутся. По ходу расследования выяснится, что в окружении каждого из них есть свои тайны.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:09 от marytza

# 599
  • Пловдив

Да видим жените на Керем Чатай и Керем Дерен.
.........................
Един истински любовен филм, не трябва да е с хепи енд. Днес даже споменах - да си спомним нашите любови. Кои са най-сладки, тъжните.....несбъднатите...
.........................
Така пишат по форумите:
"Знаех, че Текин ще умре още преди първия трейлър, но не ви казах, момичета, за да не ви разочаровам. Тъй че не съм изненадана, бях подготвена за това. Това е въображаема история от рода на чудесата...Плюс това турците обичат тъжния край."

Общи условия

Активация на акаунт