От РФ -- "ще гледаме с очи, пълни със сълзи... " Чакаме Аурелия, но в туитъра често споделят, че много са плакали... и на премиерата имаше такива...
http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/921493-sizi-alip-go … k-gizemli-bir-ask --- голяма с
Браво Димана - Нова ! "Браво" !
"Възхитена" съм от теб ! Точно така "действа" един психолог - директно !

Дали ще си сложиш "края" на филма в спойлер е твое решение, но ако мислиш, че разочароваш някого с новината - няма как да стане !
Не можеш да изненадаш абсолютно никого с нищо в тази тема !
Всъщност, можеше да поздравиш първо, но явно "изстрелването" на новината беше по-важно

Ех, Марта,
Винаги ме четеш тенденциозно и ме обясняваш също така. “Възхитата“ си е твоя, имаш право на нея, както и аз имам право да пиша както си искам, дали директно или не. Разбирам упрекът ти, но той е въз основа на твоето възприятие на моя пост, който нарочно написах бързо и кратко, защото се чудех как да го кажа. Новината, която ми написаха за края на филма доста ме натъжи. Дори още не мога да я възприема, пък и не искам.
Правиш преднамерено-негативни изводи, че искам да ви разочаровам. Ни най-малко съм го искала, така се изразих, но много жалко за теб, че така четеш някои потребители.
С твоя пост ми се подобри настроението. А дали поздравявам или не, си е лично мое решение и съм
доста пораснала за този морален съд. Не ми го дължиш и не знам защо го правиш, но нейсе.