Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 762
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Тези снимки не помня дали са слагани, може да ги повтарям. Simple Smile

# 662

Лека нощ и приятни сънища, момичета! Heart Eyes

# 663
  • Пловдив

Енгин - гала вечер МСП - инстаграм

Момичета, още едно мини видео от гала вечерта. Енгин е прекрасен.

# 664
  • AMS

Знаех си, че без "упътване" - какво е искал да каже авторът, няма да мина.  Whistling

За каквото и да е пиратство, забравете.  Naughty
На мигът ще бъде смацафрацано и ...  Stop
Ако пък излезе, ooooh! забравете за фестивали и ... 
Керем Чатай им събра телефоните, та за това ли няма да се погрижи?!  Naughty
А, официално на диск, може най-рано, след година да го пуснат, Whistling 
за следващия 14-ти февруари.   Party

И в песента на Нил, това - "Идвам и си отивам, мога да се откажа от любовта", не го разбирам.  Whistling
А, дано разбера Керем Дерен.  ooooh! Ама надали Rolling Eyes  Той направо изби рибата, та и Текин. doh
А, тези, дето казват, че са знаели предварително...  ooooh! 
Нали не беше déjà vu ?  Mr. Green
Май си е чисто déjà vu, но не за красавица и звяра, а à la Дух с Деми Мур и Патрик Суези и сега сценаристът-режисьор ни обяснява, как е сглобил картинката в разбъркан ред.

Това, което прави оригинален филма, е превъплъщението на Енгин в тази роля на Тек.
Разбрах притеснението му на галата и сега го оправдавам. Справил се е чудесно!!! Но аз не съм се съмнявала в това. Peace

# 665
   Момичета, видях, че по-назад бяхте постнали линк към интервюто на Керем Дерен. Аз се пулих доста в него, тук-там схванах нещо. Това са въпросите, касаещи избора на актьори и самия Енгин. Останалата част от интервюто е за други неща. Не го пуснах през гугъл, че не ги дишам гугълските преводи. Във втория спойлер ви предлагам моя версия на превода (редакция!, Мариянка! Peace), но не мога да се закълна в гроба на майка си, че е сто процента точна. newsm12    

Скрит текст:
Oyunculara nasıl karar verildi?
    Uzun bir seçim süreci oldu, çok seçtik, bol bol denedik. En sonunda Farah konusu açıldı. Aslında ben çok tanımıyordum onu oyuncu olarak; Londra’ya gittik eşim Pınar’la Farah’la konuşmak için. Çok benimsemişti rolü, “Evet, bu kız benim,” tadında karşılıyordu senaryoyu. Onun seçimindeki en önemli etken budur herhalde. Bir de çok zor bir rol bir oyuncu için. Hem çok kuvvetli tarafları olan bir rol oynattıracaksınız hem insanların ondan nefret etmesini de engelleyeceksiniz. Bu sadece senaryoyla, rejiyle yapılacak bir şey değil. Aslında oyuncunun kendi zenginliğiyle, doğal verisiyle ancak olabilecek bir şey. Bu mesela Farah’ta vardı ve çok büyük bir şanstı.

Engin Akyürek’in inanılmaz derecede fanatik ve geniş bir hayran kitlesi var.
    Öyle, öyle. Ben bilmiyordum. Tek açısından Engin benim aklımda olan, o olmalı diye düşündüğüm bir isimdi. Bir çirkin adam kodluyoruz ama mesele orada fiziksel çirkinliğinden çok kendini çirkin olarak betimleyen, öyle yaşayan biri. Klasik jön tipine uymuyor Tek’in karakteri. Kahramanca hiçbir şey yapmıyor nihayetinde. Büyük lafları ya da acayip enteresan oyuncakları yok. Biz onun hayata bakışını seviyoruz. O tarz bir rol de ancak Engin gibi, daha içeriden oynayacak bir oyuncuyla mümkündü.

Hayranları çıldırıyor onun için, ama hep ortalıkta olan biri değil, hatta hiç değil. Nasıl bu etkiyi yaratıyor sizce? Onun da bir Tek yanı var mı acaba?
    Ben o kadar ünlü olduğunu bilmiyordum. Toplumu harekete geçiren şeyi tam olarak bilmek mümkün değil. Engin’de de o kumaş var. Şundandır diyemem.

Скрит текст:
Как взехте решение за актьорите?
    Кастингът беше дълъг, много избирахме, много изпробвахме. Накрая стана въпрос за Фара. Всъщност, аз не знаех много за играта й, затова с жена ми Пънар отидохме до Лондон да разговаряме с нея. Много ми пасна за ролята: "Да, това е моето момиче" си казах, отговаряше точно на сценария. Вероятно, нейният избор беше най-важният фактор за филма. Това е много трудна роля за една актриса.  От една страна, трябва да изобрази много силна героиня, от друга да блокира желанието на хората да я намразят заради това. И това е само по сценарий, да не говорим за режисурата. Всъщност, точно богатата душевност на самия актьор, природните му качества могат да се окажат най-важни. В този случай с Фара имахме голям късмет.

Енгин Акюрек има невероятно фанатични многобройни фенове.
    Така е, така е. Аз изобщо не знаех. Когато започнах да създавам Тек, в ума ми се въртеше Енгин, само за неговото име се сещах. Замислях го като грозник, но тук физическата грозота е притча, той описва себе си като грозен и живее като такъв. Класическият тип грозник не съответства на характера на Тек. В крайна сметка той не извършва нищо геройско. Не говори големи думи, нито върши някакви интересни неща. Но ни харесва неговият поглед към живота. Такъв тип роля е тъкмо като за Енгин, дава му възможност да бръкне още по-навътре, да изиграе нещо отвътре.

Феновете са луди по него, но все някой да се навърта около вас изобщо не е приятно. Как ви се отрази това? Тоест, струваше ли си заради единия Тек?
    Аз не знаех, че е толкова известен. Не е възможно да знаеш напълно всички настроения в обществото. И за Енгин има такова. Но не казвам, че е от този тип.

# 666
Скрит текст:

Знаех си, че без "упътване" - какво е искал да каже авторът, няма да мина.  Whistling

За каквото и да е пиратство, забравете.  Naughty
На мигът ще бъде смацафрацано и ...  Stop
Ако пък излезе, ooooh! забравете за фестивали и ... 
Керем Чатай им събра телефоните, та за това ли няма да се погрижи?!  Naughty
А, официално на диск, може най-рано, след година да го пуснат, Whistling 
за следващия 14-ти февруари.   Party
Скрит текст:
И в песента на Нил, това - "Идвам и си отивам, мога да се откажа от любовта", не го разбирам.  Whistling
А, дано разбера Керем Дерен.  ooooh! Ама надали Rolling Eyes  Той направо изби рибата, та и Текин. doh
А, тези, дето казват, че са знаели предварително...  ooooh! 
Нали не беше déjà vu ?  Mr. Green
Май си е чисто déjà vu, но не за красавица и звяра, а à la Дух с Деми Мур и Патрик Суези и сега сценаристът-режисьор ни обяснява, как е сглобил картинката в разбъркан ред.

Това, което прави оригинален филма, е превъплъщението на Енгин в тази роля на Тек.
Разбрах притеснението му на галата и сега го оправдавам. Справил се е чудесно!!! Но аз не съм се съмнявала в това. Peace [/b]

Дива, не забравяй
Скрит текст:
всемогъщите торент сайтове! Любимите ми! newsm44 newsm44 Аз Вълкът от Уолстрийт гледах готов, преведен в деня, в който го пуснаха тука по кината, та един Септемврийски проблем ще им се опре! smile3534 Не бой се! Дай им най-много 1-2 седмици и ще го видиш как ще цъфне. После остава само да се преведе. Споко! smile3508 Ама това го слагам в спойлер да не разядосаме някого. Wink

# 667

Феновете може да са фанатични,но Енгин е винаги толкова естествен и аз точно затова го харесвам.Лека нощ,момичета.

# 668
  • AMS
Изгледах последната серия на Приливи и отливи, в която бяха включени части от МСП.
Серията започна с песента на Нил - кадри от Instagram -

После още веднъж имаше песента и накрая в киносалона показаха кадри от филма.
Ето гифчета, който направих.

Ето и откъс със сцените от МСП, където се чуват гласовете и музиката от филма.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 06:10 от di...va

# 669
Добро утро

с героите на нашата романтична драма.

Това е моментът, когато Текин остава сам на Бозджаада и после влиза в морето...
Гледам и очите ми се пълнят със сълзи.
Много от хората, гледали вече филма заявиха, че са си купили билети за следващия ден - да го гледат и съпреживеят отново. Това сподели и туркинята, която ми разказа историята... говорихме за чудесата на живота, които всеки от нас търси, но не всеки намира... и това, че трябва да ценим мига. Тя съжалява Ейлюл... за нейната загуба. За това, че късно разбира какво е имала и какво е можела да има... В устрема си да лети свободно, да не се обвързва, тя губи единственото чудо, заради което си струва да се живее - взаимната любов.
Станка Пенчева има едно стихотворение за абсолютната свобода... то сякаш описва героинята на Фара...

# 670
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес чакаме трейлър..... Отново се очертава прекрасен ден.
.....................
Трети сценарист казва, че пише сценарий представяйки си в главната роля Енгин: Мерал Окай, Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат /те са две в едно/ и Керем Дерен. Е, какво да кажем, освен едно огромно "Благодарим Ви".
.....................
barisea, за превода.
newsm51

# 671

Написано на водата...
"- Но това, което написа, ще се загуби.
- Не, няма. Вълните ще го понесат и където и да отидеш,  ще го докарат  до брега, там, където си ти."

Дерен казва - Текин не е герой... "Не говори големи думи, нито върши някакви интересни неща. Но ни харесва неговият поглед към живота." В няколко от сцените виждаме как Ейлюл се забавлява, сякаш гледайки отвисоко на неговото по детски наивно възприятие за живота... А след това пожелава да види през неговите очи този чист свят... Това е чудото... Да видиш света в цялата му красота, да го споделиш с човека до теб... и да го задържиш... ако можеш... Ейлюл не пожелава да го направи... късно разбира, че е направила грешния избор.
Енгин на няколко пъти в интервютата си говори за това как ни манипулира, как ни изкривява модерния свят, модерното мислене... Неговият избор да ни представи Текин отново е подкана да отворим очите и сърцата си към онези обикновени чудеса, които, всъщност, са най-ценното в живота...
Чакам с нетърпение времето, когато ще мога да се насладя на филма. Дори и без превод.

# 672
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=twz9XVkkEos

Момичета, ето репортажа в оригинал по тв
......................
И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/295325

# 673

Добро утро Енгинки !

Барисеа благодаря, че сподели интервюто на Керем Дерин.  Слагам отново частта която касае Енгин - без спойлер ! защото това трябва да се прочете.

Енгин Акюрек има невероятно фанатични многобройни фенове.
    Така е, така е. Аз изобщо не знаех. Когато започнах да създавам Тек, в ума ми се въртеше Енгин, само за неговото име се сещах. Замислях го като грозник, но тук физическата грозота е притча, той описва себе си като грозен и живее като такъв. Класическият тип грозник не съответства на характера на Тек. В крайна сметка той не извършва нищо геройско. Не говори големи думи, нито върши някакви интересни неща. Но ни харесва неговият поглед към живота. Такъв тип роля е тъкмо като за Енгин, дава му възможност да бръкне още по-навътре, да изиграе нещо отвътре.

Феновете са луди по него, но все някой да се навърта около вас изобщо не е приятно. Как ви се отрази това? Тоест, струваше ли си заради единия Тек?
    Аз не знаех, че е толкова известен. Не е възможно да знаеш напълно всички настроения в обществото. И за Енгин има такова. Но не казвам, че е от този тип.

Марица ще сложа и твоите думи също.
...
Много от хората, гледали вече филма заявиха, че са си купили билети за следващия ден - да го гледат и съпреживеят отново. Това сподели и туркинята, която ми разказа историята... говорихме за чудесата на живота, които всеки от нас търси, но не всеки намира... и това, че трябва да ценим мига. Тя съжалява Ейлюл... за нейната загуба. За това, че късно разбира какво е имала и какво е можела да има... В устрема си да лети свободно, да не се обвързва, тя губи единственото чудо, заради което си струва да се живее - взаимната любов.
Искам да гледам този филм. Вярвам, че филма ще "излезе" навън и, че ще има начин да бъде видян   не само от феновете на Енгин, но и от милиони други хора.

Мариянка Видяхме на какво е способен Енгин в "Облака" , имаме възможността да го видим и "Kara Para Aşk” и  Дано успеем по някакъв начин  и за  "ВКЕМ". Три проекта писани за него.

Мустафа Булут, Текин, сега и Йомер Демир - писани за него.

Не се  и съмнявам, че "Йомер" ще бъде още едно стъпало нагоре, защото Енгин вече се доказа като абсолютен талант.

Такова завръщане след "КВФ" -  фантастично ! Ще го обичат и боготворят феновете разбира се ! Напълно нормално и заслужено !

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 10:17 от Марта_49

# 674
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com/cnt/medya/bi-kucuk-eylul-meselesine- … mgil-destegi.html

Отразили са и песента към филма:
"Нил Караибрахимгил, в подкрепа на "Малък септемврийски проблем"
....всичко вътре го занем, търсенето на песен, трудното написване, музиката по М.Чечели, клипът е заснет та плажа.....

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 10:41 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт