Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 933
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив

Но с Енгин продължаваме напред. А винаги когато ни домъчнее.... тук сме.

# 646
Здравейте,
Още като видях първия трейлър усетих, че Текин не е жив Sad
Жалко, че наистина е така! Имаме нужда и от чиста и непомрачена от смъртта романтика, но явно в турското кино няма как да я намерим! В този ред на мисли честит празник, момичета! Желая Ви повече "блудкава" романтика - тип "Арлекин"!!!

Миранда
Всичко, което пускаха / подсказки, снимки, трейлърите / ни водеше  логично към нещо ... хайде да го кажа нестандартно.

Права си и затова,че имаме нужда от повече хубави и щастливи моменти, които търсим както в реалния живот, така и в изкуството. Затова имаме любими филми, книги, песни които ни зареждат с нещо красиво.

Филмът явно  внушава идеята, че трябва да сме щастливи дори от това, че сме изживели въобще любовта като чувство. Но аз не зная как ще се чувства Ейлюл като си спомни всичко - дали ще чувства  удовлетворение, че въобще е изживяла нещо непознато за нея или никога няма да си прости ,че е допуснала да обърне гръб на любовта.

Проста си мисля на клавиатура.

Милка е права - филма освен разказан подробно, трябва да се гледа. За да усети всеки атмосферата и чувствата които  изпитват героите.

# 647
Радвам се на всички,които така ласкаво се изказват за филма.То всъщност никой не е казал нещо лошо.Да ви споделя,не обичам тривиалните любовни истории и съм доволна от оригиналните решения на този талантлив режисьор. Винаги успява да ме изненада приятно независимо дали края е трагичен или щастлив. Явно дипломите му са не само на хартия,а са променили мирогледа му.За играта на Енгин никога не съм се съмнявала.Фара ми хареса още във ВЛ. Дори гледах филма само за да следя нейната сюжетна линия. За пръв път се моля пиратството да ни помогне да се доберем до филма. Изгарям от нетърпение. Дано Аурелия вложи цялото си красноречие, за да ни потопи в атмосферата на Бозджада и да усетим поне част от емоциите. Въпреки всичко знам,че докато не изгледам сама филма,няма да го почувствам,защото чувствата,не могат да се разказват,те трябва да се преживеят.

Милка newsm10  newsm51  всичко това се отнася и за мен, само където не изгледах
целия филм ''Времето лети''. Simple Smile Но гледах само заради историята с Айлийн, хареса ми
Фарах. Simple Smile

# 648
Мариянка, Simple Smile така е! Тук сме, но се променяме и ние заедно с различните филми, които прави Енгин!

Ели,   bouquet  , филмът ще ми хареса, това е ясно! Но не искам да се натъжавам накрая!
Поне краят на КВФГ не беше тъжен - за моя радост!

Мартичка  Two Hearts

# 649
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=0xU5AizgBZo

Момичета, сега ако изгледаме отново "Душата ми има криле" ще разберем текста. Какво е искала да ни каже Нил. "Не се връщай назад във времето. Там е пълно със сълзи". Нил споделя, че и е било много трудно да напише песен за това момиче, Ейлюл.

# 650
  Лелееее! 40 минути чета вече! Нямате стигане, момичета! smile3555 Но така е - едни празнуват, други пият, трети работят, четвърти - от всичко по малко. smile3503 Сега вече и аз съм в час. Благодаря на всички, които дадоха подсказки, снимки, преводи, гифчета! newsm51 Заради вас я има темата! Заради вас и ние - консуматорите можем да преживяваме! Не ни се сърдете! Peace Ние пък съпреживяваме емоциите с вас - винаги е по-приятно да пиеш в компания, нали така? 1dating

Не знам защо се разочаровате, че филмът е с тъжен край и се ядосвате на момичето, което първа сподели това.
Скрит текст:
Че кой велик любовен филм е с щастлив край? newsm78 Ромео и Жулиета? Отнесени от вихъра? Казабланка? Сладък живот? Титаник? Да изреждам ли още? Точно тази фаталност ни помага да ги помним завинаги. Ще ревем, разбира се. [smilie=smile3545.gif] Ама вие не обичате ли да ревете на филми? За мен това е една от най-хубавите терапии. Hug Не ми се смейте! Като съм нервна, пускам си някой тъжен филм, нарева се едно хубаво и ми стане едно светло на душата. Laughing Значи сега МСП влиза в моя златен фонд и ще се превърне в терапевтично средство номер едно. Че аз ако за Енго не си поплача, за кого, бе джанъм? newsm45
   Пък и който не иска да знае съдържанието или края на филма, да не ровичка из Интернет. Stuck Out Tongue Winking Eye Там пише всичко. Аз лично обичам да зная края от началото - от тези невъзпитани любопитковци съм. afwitch И с книгите съм така - като прочета първата глава и се запозная с героите, като видя завръзката и... отварям на последната да видя развръзката. После на спокойствие си проследявам всичко. Може би вие сте от другата партия - дето обичат да са в напрежение. Лошо няма! Всеки с номера си. Peace Аз дори предпочитам да знам съдържанието на филма с подробности преди да седна да го гледам. Последното, заради което гледам един филм, е "да видя какво ще стане". Това хич, ама хич не ме вълнува! smile3507 А сега пък - още по-хич! Аз ще си гледам Енго, красотите на Бозджаада, ще си слушам музиката на Тойгар... и ще си рева. smile3518
   Това са моите среднощни размисли... следвалентински и следзарезански. Ако ви звучат тъпо, не винете мен. А виното. Wine Glass  smile3503

Барисеа newsm10 newsm51  за подчертаното в спойлера.
Права си, най-великите филми имат трагичен край и се помнят завинаги. Simple Smile

# 651
  • София
Скрит текст:
Момичета, сега ако изгледаме отново "Душата ми има криле" ще разберем текста. Какво е искала да ни каже Нил. "Не се връщай назад във времето. Там е пълно със сълзи". Нил споделя, че и е било много трудно да напише песен за това момиче, Ейлюл.[/b][/center]

Оффф, бе... Става ми още по-тъжно...

# 652
 Two Hearts    love001   Two Hearts    love001   Two Hearts   txtloves  newsm76   Two Hearts   Heart Eyes   newsm51

# 653

"Красавицата и звярът" само, че в реален вариант.

В приказката красавицата се връщаше в последните минутки от живота на звяра и успяваше да го спаси.

Тук обаче - тя явно ще закъснее и "звяра" ще умре ... от любов.

Тъжно, но е истина.

# 654
  • Пловдив

В приказката красавицата се връщаше в последните минутки от живота на звяра и успяваше да го спаси.

Тъжно, но е истина.

Абсолютно. Но нека си спомним промоцията на филма - гала вечерта, усмивките и смеха на Енгин и Фарах. Колко се радват, че са свършили добре работата си. А щом на нас ни става хубаво, весело или тъжно, щом мислим, пишем и сме в очакване, ще гледаме нещо прекрасно. Дано го изпиратстват в нета. С другото ще се справим. И, наистина великите любови са трагични.

Ето, погледнете и тук - отново за филма ни - прелистването става автоматично:

http://tvarsivi.com/player.php?y=483&z=2014-02-14+19%3A33%3A00

# 655
Както винаги сме тук Simple Smile Много съм щастлива, че Енгин все така ме вълнува, въпреки тъжния край на МСП Simple Smile
Тук сме, даваме си сила, помагаме си да преодолеем моментните тревоги и обичаме Енгин.
Момичета, нямаше ли кой да му прати една валентинка от нас?!

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 00:05 от miranda78

# 656

Тъжно, но е истина.

Недей така, Марта! Не е тъжно! Hug Не си ли спомняте доскоро колко ни беше яд, че във всички филми карат момчето да страда от несподелена любов! Е, сега няма да е така! Сега други ще страдат за него! smile3534 Ми така де! Погледнете ситуацията откъм добрата й страна! newsm10 Two Hearts

# 657
За всички на които им е домъчняло за Керим Ългаз,  и неговото "Iyi geceler"

Сънувайте нещо красиво ...

# 658
Мартичка, лека и на теб!!!

Hug

# 659
Както винаги сме тук Simple Smile Много съм щастлива, че Енгин все така ме вълнува, въпреки тъжния край на МСП Simple Smile
Тук сме, даваме си сила, помагаме си да преодолеем моментните тревоги и обичаме Енгин.
Момичета, нямаше ли кой да му прати една валентинка от нас?!

Миранда, радвам се че отново си тук  Heart Eyes bouquet

За валентинката идеята е добра, но на какъв адрес да се изпрати.
Енгин няма профил във фейсбук и туитър. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт