Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 944
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

http://www.ekranella.com/rop/3758/1

Статията е много дълга - две страници.
Разговор с Керем Дерен за филма "МСП" и сериалите му. Споделя много свои тайни.....
...................
А повечето гледали вече филма споделят, това е различен филм, не характерен за турското кино. Явно сценарият и похватите използвани при разказване на тази любовна история са наистина нестандартни и впечатляващи. Затова са и призивите, филмът да се гледа и промотира в Европа. Не случайно казват, че са омагьосани от сценария, от актьорската игра и часове след това не могат да се отърсят от магията му.

# 631
# 632
Здравейте,
Още като видях първия трейлър усетих, че Текин не е жив Sad
Жалко, че наистина е така! Имаме нужда и от чиста и непомрачена от смъртта романтика, но явно в турското кино няма как да я намерим! В този ред на мисли честит празник, момичета! Желая Ви повече "блудкава" романтика - тип "Арлекин"!!!

# 633
Здравейте,
Жалко, че наистина е така! Имаме нужда и от чиста и непомрачена от смъртта романтика, но явно в турското кино няма как да я намерим! В този ред на мисли честит празник, момичета! Желая Ви повече "блудкава" романтика - тип "Арлекин"!!!

Ама ти сериозно ли? О, не, благодаря...
Благодарение на Керем Дерен ще гледаме още едно неповторимо превъплъщение на Енгин... От това по-хубаво няма...

# 634
  • Бургас

Шатци  bouquetблагодаря ,че сподели!

Скрит текст:
И аз тази вечер гледах един красив ,но тъжен филм филм за любовта Sadда видите рев  Sad
Елинор  bouquetчестит празник  Hug

# 635

Днес беше хубав празничен ден, въпреки тъжната новина за Текин. Знаехме от подсказките, че ще е спомен за любовта, но все си мечтаехме за хубав край. Но, това е живата, да не говорим
за художествено произведение.
          От споделеното за филма разбрах, че всички са много впечатлени не само от сюжета,
но и от великолепната актьорска игра. Затова ще си чакаме търпеливо звездния миг.

Аз нали по съвет на Хаяско , трябва да се чувствам специална, та да попитам до кога?

МАРТА,
въпреки отправената от теб покана към ново регистрирания ник  НиМуКа ТеЙоКе, да се
представи и разкаже нещо за себе си, она висЕ, висЕ на балкона и изчезнА. Явно на танци.
Така, че утре, като ти звънне пак комисар Йомер, да ме  "светнеш", да не стоя в неведение.
Разчитам на лоялността ти.

Приятна вечер мили момичета.

# 636

Днес беше хубав празничен ден, въпреки тъжната новина за Текин. Знаехме от подсказките, че ще е спомен за любовта, но все си мечтаехме за хубав край. Но, това е живата, да не говорим
за художествено произведение.
          От споделеното за филма разбрах, че всички са много впечатлени не само от сюжета,
но и от великолепната актьорска игра. Затова ще си чакаме търпеливо звездния миг.

Аз нали по съвет на Хаяско , трябва да се чувствам специална, та да попитам до кога?

МАРТА,
въпреки отправената от теб покана към ново регистрирания ник  НиМуКа ТеЙоКе, да се
представи и разкаже нещо за себе си, она висЕ, висЕ на балкона и изчезнА. Явно на танци.
Така, че утре, като ти звънне пак комисар Йомер, да ме  "светнеш", да не стоя в неведение.
Разчитам на лоялността ти.

Приятна вечер мили момичета.

newsm51
Приятна вечер, Комет...А утре празникът продължава...

# 637
Здравейте,

Ама ти сериозно ли? О, не, благодаря...
Благодарение на Керем Дерен ще гледаме още едно неповторимо превъплъщение на Енгин... От това по-хубаво няма...

За теб може и да няма, но на мен този прекален фантастичен реализъм ми идва в повече!!! Не искам да дразня никого във форума! Просто Керим тепърва много ще ни липсва!

# 638
Радвам се на всички,които така ласкаво се изказват за филма.То всъщност никой не е казал нещо лошо.Да ви споделя,не обичам тривиалните любовни истории и съм доволна от оригиналните решения на този талантлив режисьор. Винаги успява да ме изненада приятно независимо дали края е трагичен или щастлив. Явно дипломите му са не само на хартия,а са променили мирогледа му.За играта на Енгин никога не съм се съмнявала.Фара ми хареса още във ВЛ. Дори гледах филма само за да следя нейната сюжетна линия. За пръв път се моля пиратството да ни помогне да се доберем до филма. Изгарям от нетърпение. Дано Аурелия вложи цялото си красноречие, за да ни потопи в атмосферата на Бозджада и да усетим поне част от емоциите. Въпреки всичко знам,че докато не изгледам сама филма,няма да го почувствам,защото чувствата,не могат да се разказват,те трябва да се преживеят.

# 639

Ейлюл протягаща ръце към Текин.

Дали в действителността или в спомените ...

Сетих се нещо друго, въпреки, че е "взаимствано" от друго място.

Но така пасва и тук - в този филм.

Защото е една общочовешка истина.

"... съзнаваш колко е важна ръката, която държиш докато вървиш по пътя.  Най-голямото богатство е партньорът ти да измине пътя рамо до рамо с теб ! Вие двамата никога не пускайте ръцете си !"

"Не възнамерявам да пусна ръката и ..."

# 640
  • Пловдив

Пак са ни пратили снимки от филма.
.................
Миранда, Керим все още е в аватарите и подписите ни. Той ни събра.

# 641
Haqsko Hug благодаря! Много любов за теб!  Heart Eyes Heart Eyes

Миранда Hug  привет!  bouquet  Може като изгледаш филма да ти хареса,
независимо от края. Simple Smile

# 642
  • София
Shatzi, благодаря за споделеното. Наистина както каза Лав всички отдавна предчувствахме и се досештахме какъв ще е краят на любовната история, но се надявахме да е хубав и щастлив за двамата. Той и Керем Дерен още в началото каза, че филмът е спомен за любовта, животът е пълен с чудеса, които сме пропуснали,  питаше има ли втори шанс в любовта...
Момичета... Въпреки всичко...Не мога да кажа, че не съм разочарована и тъжна... Даже много тъжна.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 23:16 от Dilemi

# 643
  Лелееее! 40 минути чета вече! Нямате стигане, момичета! smile3555 Но така е - едни празнуват, други пият, трети работят, четвърти - от всичко по малко. smile3503 Сега вече и аз съм в час. Благодаря на всички, които дадоха подсказки, снимки, преводи, гифчета! newsm51 Заради вас я има темата! Заради вас и ние - консуматорите можем да преживяваме! Не ни се сърдете! Peace Ние пък съпреживяваме емоциите с вас - винаги е по-приятно да пиеш в компания, нали така? 1dating

Не знам защо се разочаровате, че филмът е с тъжен край и се ядосвате на момичето, което първа сподели това.
Скрит текст:
Че кой велик любовен филм е с щастлив край? newsm78 Ромео и Жулиета? Отнесени от вихъра? Казабланка? Сладък живот? Титаник? Да изреждам ли още? Точно тази фаталност ни помага да ги помним завинаги. Ще ревем, разбира се. smile3545 Ама вие не обичате ли да ревете на филми? За мен това е една от най-хубавите терапии. Hug Не ми се смейте! Като съм нервна, пускам си някой тъжен филм, нарева се едно хубаво и ми стане едно светло на душата. Laughing Значи сега МСП влиза в моя златен фонд и ще се превърне в терапевтично средство номер едно. Че аз ако за Енго не си поплача, за кого, бе джанъм? newsm45
   Пък и който не иска да знае съдържанието или края на филма, да не ровичка из Интернет. Stuck Out Tongue Winking Eye Там пише всичко. Аз лично обичам да зная края от началото - от тези невъзпитани любопитковци съм. afwitch И с книгите съм така - като прочета първата глава и се запозная с героите, като видя завръзката и... отварям на последната да видя развръзката. После на спокойствие си проследявам всичко. Може би вие сте от другата партия - дето обичат да са в напрежение. Лошо няма! Всеки с номера си. Peace Аз дори предпочитам да знам съдържанието на филма с подробности преди да седна да го гледам. Последното, заради което гледам един филм, е "да видя какво ще стане". Това хич, ама хич не ме вълнува! smile3507 А сега пък - още по-хич! Аз ще си гледам Енго, красотите на Бозджаада, ще си слушам музиката на Тойгар... и ще си рева. smile3518
   Това са моите среднощни размисли... следвалентински и следзарезански. Ако ви звучат тъпо, не винете мен. А виното. Wine Glass  smile3503

# 644
Така е Simple Smile Керим ни събра! Но сега обсъждаме други неща и говорим за Керим все по-малко Sad

Общи условия

Активация на акаунт