Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, Любов.   bouquet Напълно споделям усещането ти за филма. Дано по-скоро имаме възможност да му са насладим.

Скрит текст:

A word can change everything, Love can change us... картина на Alen

# 706

Добре, че съвсем скоро започва „Kara Para Aşk” - представяте ли си, ако трябваше да чакаме още 1 година за следващ проект.

Убедена съм, че и комисар Йомер Демир ще ни "омагьоса".

Така по-лесно ще дочакаме да видим реално  и "ВКЕМ".

Любов  пак ти благодаря за всичко което споделяш - лични или преведени неща.

Фантазия споко ! Аз съм "под прикритие" плюс това зная "чужди" езици ...

Скрит текст:

# 707

Оставих се да ме понесе вълната...

https://www.facebook.com/photo.php?v=793899337292089&set=o.3 … ype=2&theater

насладете се...

# 708
Здравейте.     wavey Аз съм малко разстроена. Удавих мъката в алкохол. Сега излизам от реанимация и пак не ми е минало. И да го питам аз Текин, като има страх от водата, какво дири на остров. Да си беше седял на сушата. Така никога нямаше да се удави.

....Това не е вярно, билети има колкото искаш. Peace И цифрата зрелители са нищо на фона на Турция.
Филма определено е интересен и без излишната градноманщина. На кого е нужна  newsm78

Шатци, защо така с бутонките напред? Самият Керем Дерен каза, че е останал изненадан от това, колко е популярен Енгин и каква голяма маса предани фенове има. Нищо лично. Просто не разбирам тона ти.

Барисеа, няма начин да не си гледала "Призрак". На мен лично ми е в топ 5 без да съм луда фенка на Деми Мур и на Патрик Суейзи. Ето ти нещо, което за мен е най-добрият опит в жанра.

Скрит текст:

">#t=18[/video]

Ето ти още един по-готин клип, но бърборят на някакъв странен език.

Мартичка, а за теб се притесних най-сериозно. От както правиш разкрития и комисариото ти звъни, се притеснявам да не попаднеш под обстрела на тълпите фенки, които го охраняват. Пази се и много не разправяй навън, че ти звъни. Само тук в къщи може.

Аз още съм ядосана на Керем, че ми е утрепал момчето. Ама Барисеа е права. Нали винаги приказките свършват така: "..яли, пили и се веселили и живели до дълбоки старини." Това хубаво - поне дълъг живот има дават, ама нито една приказка не продължава как точно са живели до дълбоки старини. Сигурно, защото не са живели като в приказка.  newsm78

Марианка, абсолютно си права  - нашето момче се е превърнало в Муз (това е мъжки род на муза, ако греша някой да ме поправи) за трима сценаристи. И от всичко това, най-много ми харесва, че не е муз на Едже и Мелек, защото имат неоспоримата дарба да съсипват всичко накрая.

Любов,  newsm51 комплименти.
Ех, Фантазия, заби ме ти с пирон за стената ме заби с тоя муз. smile3555 Търсих, честна дума, търсих по речниците как се казва мъжката муза, но ти явно си творец и новатор! Муз! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
   А иначе Дух, тоест Призрак съм го гледала, естествено! Много е готин, но там акцентът е върху еротиката. newsm03 Но аз го споменах, защото някой каза, че Керем е изплагиатствал своята история от него. И се подразних. Мерси за клипчето! newsm51

# 709

"Merhaba,Merhaba,Merhaba..."

# 710
  • Пловдив

Миг от "Малък септемврийски проблем"

Това което Марица подаде. Страхотни фенове. мислят и за нас. Миг от любовта на Текин и Ейлюл.

# 711

Това което Марица подаде. Страхотни фенове. мислят и за нас. Миг от любовта на Текин и Ейлюл.
newsm51
Жесток филм! Благодаря! А гласът на Енгин...
Тези пък, които имат усещане за Déjà vu, просто да не го гледат...и ако могат, разбира се само ако могат, да не развалят настроението на другите...

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 18:14 от loveofmine

# 712

Никога не съм го правила, но сега бих казала само ... божеее

Марица Мариянка

# 713

Сто пъти го гледах... кой знае колко още ще го гледам, докато стигнем до филма. Както и трейлърите, интервютата... Напълно съм омагьосана. И песента... и музиката като цяло... Не знам как е с вас, но аз "запотънах", както казваше синчето ми когато беше на 3...

# 714

За разнообразие.

# 715

"Любовта е най-хубавото чувство! Който не е обичал, той няма да разбере вкуса... Не е задължително да срещнеш човека, за да го обикнеш.  Случва се само с един поглед от екрана да загубиш ума си..."

# 716
  • Пловдив

Engin Akyurek wikipedia - Енгин Акюрек уикипедия

http://en.wikipedia.org/wiki/Engin_Aky%C3%BCrek

# 717

Както си седя и се "разхождам" из нетното пространство - разглеждайки снимки от "ВКЕМ" и дебнейки за трейлър за  „Kara Para Aşk”, ми дойде една гениална и същевременно много проста идея / типично по габровски /. Ще се получи нещо хем ценно, хем без пари.

Преди да си споделя идеята - да ви почерпя с кафенце и бисквитки ...не се срамувайте взимайте си...

Скрит текст:

Та за какво става реч и дума, след като ми се върнаха/ речта и думите /, че преди малко бях само на "божеее"

Значи 1 фен - 3 минутки заснет филм.
2 фена - 6 минутки
...
може да смятате .

Какво толкова сложно има 30 фена х 3 минутки = "ВКЕМ"

Nil Karaibrahimgil | Kanatlarım Var Ruhumda (Medcezir 01)

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 19:05 от Марта_49

# 718
  • Пловдив

Скрит текст:
Както си седя и се "разхождам" из нетното пространство - разглеждайки снимки от "ВКЕМ" и дебнейки за трейлър за  „Kara Para Aşk”, ми дойде една гениална и същевременно много проста идея / типично по габровски /. Ще се получи нещо хем ценно, хем без пари.

Преди да си споделя идеята - да ви почерпя с кафенце и бисквитки ...не се срамувайте взимайте си...

Скрит текст:

Та за какво става реч и дума, след като ми се върнаха/ речта и думите /, че преди малко бях само на "божеее"
Значи 1 фен - 3 минутки заснет филм.
2 фена - 6 минутки
...
може да смятате .
Какво толкова сложно има 30 фена х 3 минутки = "ВКЕМ"

Приема се.... Страхотна хрумка.

Билетче от днес....

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 19:11 от mariana51

# 719

така се виждат всичките прожекции на филма през лятото...

Общи условия

Активация на акаунт