Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 710
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив

2014 - Успешната година за Енгин. Макар, снима МСП 2013.

# 721

така се виждат всичките прожекции на филма през лятото...
newsm51
Разкош! Жалко, че в България, доколкото знам, вече няма летни кина...

# 722

Комисар Йомер Дениз - искам да го видя  ... в екшън сцени

# 723
Привет момичета,
Аз не одобрявам края на филма
Доколкото разбирам, най-големия шок за зрителите е било разбирането на края, че Текин е всъщност мъртъв, изненадата от този факт
В никакъв случай не мисля ,че е измислен някакъв страхотен финал
По-трудно е да живееш, отколкото да умреш
Когато гледам филма, ще си измисля мой финал да се успокоя ...

# 724

Енгин ни поразява като мълния и дълго не можем да се съвземем.

# 725
  • AMS
barisea
Цитат
Вчера някоя от вас беше писала, че Керем е плагиатствал от филма Дух с Деми Мур - не помня кой точно беше, пък ме мързи да ровя назад. Само да й отговоря: Глупости на търкалета! smile3515 Общата сюжетна идея не означава плагиатство! Иначе всяка любовна история, завършваща със смъртта на влюбените, трябваше да се брои за плагиатство от Шекспир! Сюжетът може и да не е невиждан до сега, но посланието и начинът на поднасяне са напълно свежи.
Цитат
А иначе Дух, тоест Призрак съм го гледала, естествено! Много е готин, но там акцентът е върху еротиката. Но аз го споменах, защото някой каза, че Керем е изплагиатствал своята история от него. И се подразних.
Разбирам, желанието и вълненията, както и "тактичността" да се забрави. Няма нужда всеки мой пост да се цитира и да става повод да се правят анализи. Целта, на това ми писание, е само, да уточня дадени елементи, а не да дам повод за разправия.
Та тази "някоя" съм аз, но само за последния път. Тези "глупости на търкалета" бяха едни от първите, които сподели Марица, носейки инфо от друг форум. Споделих ги и аз. След това имах асоциация с песента на Емил Димитров - Ти си отиде през септември. Никъде не съм писала за "плагиатство"!!! Писах, за déjà vu и à la и това си е така и не ми пречи!!! Именно "Общата сюжетна идея не означава плагиатство!" Няма какво да се правим, че Керем Дерен открива топлата вода.  Филмът е хубав! Енгин играе превъзходно. Имам усещането, че той живее само когато играе. Керем Дерен е уцелил десетката, като го е избрал за своя дебют.  
Но тъй както имам наблюдения и проследяване на от още два турски филма с представянето, с галата, с интервютата, с разпространението им, реакциите,  с БИЛЕТА си и ... Не виждам нищо по-различно, нито като стил, нито като метод, нито както посещаемост и ...  
Колкото до "дразненето" има такъв елемент. Просто тук всеки играе по български "контра" и се надява на "торенти". Лошо   Whistling
Направихте се, че не сте видели предишния ми пост за това, че филмът беше отразен в сериала Приливи Отливи на Едже и Мелек. Турците не са като нас. Щом е тяхно, по всякакъв повод гледат да го покажат, че е най-добро и да го защитят. Там няма деление на феновете на едни, срещу феновете на други. И аз очаквах сблъсък на феновете, на проектите  на Керем Чатай, но няма такова нещо. Снощната серия на ПО не стига, че  показа част от МСП, но в рекламата, по време на излъчването, вървеше картина от промотирането на КС§Ш. От това само можем да се поучим.
Аз не се страхувам, че мнението ми може да се промени, в процеса на проследяване на нещо. Старая се винаги да споделям наблюденията си, към конкретния момент, без предубеденост и никога с цел, да съм на всяко гърне мерудия и последна инстанция.

loveofmine
Цитат
Тези пък, които имат усещане за Déjà vu, просто да не го гледат...и ако могат, разбира се само ако могат, да не развалят настроението на другите...
Е, вече го развали  Joy Joy Joy Ама нейсе

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 19:35 от di...va

# 726

С какъвто и проект да се захване - успява !

Защото влага душата, сърцето, уменията и целия си талант.

# 727
# 728
Скрит текст:
"плагиатство"!!! Писах, за déjà vu и à la и това си е така и не ми пречи!!! Именно "Общата с
barisea
Цитат
Вчера някоя от вас беше писала, че Керем е плагиатствал от филма Дух с Деми Мур - не помня кой точно беше, пък ме мързи да ровя назад. Само да й отговоря: Глупости на търкалета! smile3515 Общата сюжетна идея не означава плагиатство! Иначе всяка любовна история, завършваща със смъртта на влюбените, трябваше да се брои за плагиатство от Шекспир! Сюжетът може и да не е невиждан до сега, но посланието и начинът на поднасяне са напълно свежи.
Цитат
А иначе Дух, тоест Призрак съм го гледала, естествено! Много е готин, но там акцентът е върху еротиката. Но аз го споменах, защото някой каза, че Керем е изплагиатствал своята история от него. И се подразних.
Разбирам, желанието и вълненията, както и "тактичността" да се забрави. Няма нужда всеки мой пост да се цитира и да става повод да се правят анализи. Целта, на това ми писание, е само, да уточня дадени елементи, а не да дам повод за разправия.
Та тази "някоя" съм аз, но само за последния път. Тези "глупости на търкалета" бяха едни от първите, които сподели Марица, носейки инфо от друг форум. Споделих ги и аз. След това имах асоциация с песента на Емил Димитров - Ти си отиде през септември. Никъде не съм писала заюжетна идея не означава плагиатство!" Няма какво да се правим, че Керем Дерен открива топлата вода.  Филмът е хубав! Енгин играе превъзходно. Имам усещането, че той живее само когато играе. Керем Дерен е уцелил десетката, като го е избрал за своя дебют.  
Но тъй както имам наблюдения и проследяване на от още два турски филма с представянето, с галата, с интервютата, с разпространението им, реакциите,  с БИЛЕТА си и ... Не виждам нищо по-различно, нито като стил, нито като метод, нито както посещаемост и ...  
Колкото до "дразненето" има такъв елемент. Просто тук всеки играе по български "контра" и се надява на "торенти". Лошо   Whistling
Направихте се, че не сте видели предишния ми пост за това, че филмът беше отразен в сериала Приливи Отливи на Едже и Мелек. Турците не са като нас. Щом е тяхно, по всякакъв повод гледат да го покажат, че е най-добро и да го защитят. Там няма деление на феновете на едни срещу феновете на други. И аз очаквах сблъсък на феновете на проектите  на Керем Чатай, но няма такова нещо. Снощната серия на ПО не стига, че  показа част от МСП, но в рекламата по време на излъчването, вървеше картина от промотирането на КС§Ш. От това само можем да се поучим.
Аз не се страхувам, че мнението ми може да се промени в процеса на проследяване на нещо. Старая се винаги да споделям наблюденията си, към конкретния момент, без предубеденост и никога с цел да съм на всяко гърне мерудия и последна инстанция.

loveofmine
Цитат
Тези пък, които имат усещане за Déjà vu, просто да не го гледат...и ако могат, разбира се само ако могат, да не развалят настроението на другите...
Е, вече го развали  Joy Joy Joy Ама нейсе

Знаех си, ето това вече е Déjà vu...

# 729

Комисар Йомер Демир - тепърва ще се срещнем с него.

# 730
  • Пловдив

Прекрасен Текин....

# 731

Настройвайте се и за ... диаманти вече...

# 732

Отново нашите влюбени,щастливо,въпреки лошия край.

# 733

Споделям любимия си реален колаж-снимка...

# 734
  • AMS
Знаех си, ето това вече е Déjà vu...
И аз  hahaha  bowuu  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт