Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 180

Здравейте! Желая Ви прекрасен ден!

Аз нали бях тая дето не искам да знам никакви отзиви за филма предварително, а пък ето ме на - първа кипра във туитър!

Това споделя сутринта едно от момичетата, което спечели билети за галата.

С превод от гугъл: Аз все още съм шокирана!

Какво ли я е шокирало толкова много?! Не пише страхотен филм, много хубав, много романтичен и т.н. бла-бла......

# 181

Ето ги отново нашите сладури!

# 182

Здравейте! Желая Ви прекрасен ден!

Аз нали бях тая дето не искам да знам никакви отзиви за филма предварително, а пък ето ме на - първа кипра във туитър!

Това споделя сутринта едно от момичетата, което спечели билети за галата.

С превод от гугъл: Аз все още съм шокирана!

Какво ли я е шокирало толкова много?! Не пише страхотен филм, много хубав, много романтичен и т.н. бла-бла......

Извинявай, че се намесвам, но доколкото се простират скромните ми познания по турски, etkisi означава влияние, а etkisind - потресен. Тоест, изявлението на девойчето може да се преведе и малко по-меко - все още съм под силното въздействие на филма или все още съм разтърсена. Искам да кажа - да не се плашим от това "шокирана". Grinning Явно филмът е силен и бърка в душата на човек, но едва ли в него има "шокиращи" сцени. Wink Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 183

Е, дано и Енгин се научи на тези жестове, дано да го видим на премиерата на колега, на някое важно за бранша събитие.

Smile Подозирам, драга, че Енгин пак няма да се съобрази с тебе.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 10:54 от AureliaFelix

# 184
  • Пловдив

Даааа. И аз съм под въздействието на всички показани емоции. Керем каза: "Наистина се чудя каква ще бъде реакцията на хората тази вечер." За Ейлюл: "Когато си спомни едно, спомня си и други неща и преживява още по-опасни и стресиращи моменти."
А Енгин: Има едно изречение, в което Керем описва идеално Тек: „Тек е като Бозджаада и Бозджаада е като Тек.” и "Всъщност ние го оставяме на зрителите."
.............................
Явно нищо не е това което си мислим. Изненади от развитието на историята ще има - шокиращи, стресиращи, неочаквани обрати....Очаквам Аурелия да ни разкаже....

# 185
Здравейте , момичета. Още се треса от емоциите,които вчера ме завихриха.Толкова съм щастлива от успеха на момчето ни.Блестящ,излъчващ радост и щастие.Искам и му пожелавам винаги да бъде в  центъра на такива събития като водещ актьор в най-класните турски продукции.
Колкото до уважението,което е длъжен Енгин да засвидетелства на колегите си,аз съм сигурна ,че той го прави ,но не като ходи на такива събития.Има хиляди начини да заявиш  отношението си към дадено събитие. Освен това,доколкото ми е известно на такива мероприятия се ходи с покани.По тази причина и ние снощи надничахме през дупката на ключалката. Ние не знаем,какви са отношенията в гилдията. С неоспоримия си талант през годините Енгин се доказа,израстна и се наложи по най-категоричния възможен начин и сега е там където му е мястото-на върха.Там трябва да се задържи, а после да се устреми към следващия по-високия

# 186
  • София
Здравейте!  wavey Какъв ден имахме вчера!!!  newsm10
От всичко, което чета и гледам до сега си мисля, че едва ли някой от присъстващите на премиерата ще ни разкаже фабулата  на филма.  Thinking Освен най-общи емоционални впечатления от филма и от играта на артистите няма да научим нищо повече до началото на прожекциите на филма по киносалоните  на 14.02, петък.  Crossing Arms Може би това е неписано правило за присъстващите на премиери на филми, за да има интерес към филма и изненади за драгия зрител.  newsm78

Милка,  Hug Съгласна съм с това, което си споделила. Освен това доколкото разбрах, голяма част от присъстващите на премиерата от гилдията са по някакъв начин свързали с минали или настоящи проекти на продуцентите на филма или с Керем Дерен.  Naughty

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 11:05 от Dilemi

# 187
  • Пловдив

https://twitter.com/alisancinar

Алишан Чинар - треньорът по бокс....

И Йозгюр Челик е присъствал. Тепърва ще излизат качествени снимки...
...................
Купонът е продължил след полунощ - датата на снимките....

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 11:13 от mariana51

# 188

newsm51

По отсъствието ще ги познаете…

Да изпревариш другите не е нито порок, нито престъпление. Порок е да изостанеш зад другите. В този век, когато ставаме все повече невидими и красотата на човешкия дух и хармонията са потънали под тонове прах и отсъстват от нашето ежедневие, всяка проява на различност е празник. Защото за да си различен, по-широко скроен, се изискват преди всичко интелект и смелост. Изисква се воля и самоконтрол и разбира се, способност да мечтаеш, да следваш неотклонно целите си. Изисква се да превъзмогнеш страха от това да бъдеш различен.
Керем Дерен, Фарах Абдулла и Енгин Акюрек  изпревариха събратята си по този показател. Сигурно е едно:  „Малък септемврийски проблем” е различният филм. Различен от очакванията. Различен от шаблона. Различен от щампата за турски филм, с новаторска културна среда. Няма копи/пейст, няма римейк. Всичко е ново, както се изразиха някои "шокирощо". Аз лично ще съм доволна, ако филмът е със шокиращи, новаторски послания! Думата изобщо не ме плаши. Нека филмът разтърси закърнелите ни сетива. Какво по-хубаво от това? Боже, прекрасно е да бъдеш различен! И това да е само достойнството му – пак стига! А явно не е само то. В очите и на тримата създатели видях гордост, чиста, искрена радост от това, което са постигнали! А това вече е половината гаранция за успех…
И, моля ви, дотук с възклицанията колко били „мили и добри” някои и как винаги били готови да подадат ръка в подкрепа на колегата… А сега къде са? Сигурно са имали уважителни причини да не дойдат. Вероятно валсуват...зад кадър. Или рекламират сапун...Отсъствието също говори много. Да, явно не могат да понесат да не бъдат в светлината на прожекторите, чуждата слава ги разяжда, любовта към другите им идва в повече… и им действа на самочувствието. Явно не са толкова извисени…
Но пък колко дойдоха! За да изживеят празника, да покажат радост и съпричастност. Уважение към „различния Тек”.  Към нашия Енгин. Дойдоха големите….тези, които трябва…

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 11:50 от loveofmine

# 189
# 190
  • Бургас

Aslı Enver-Sarp Akkaya

# 191
  • Пловдив

"За снощната гала вечер, който ни е гледал, благодарим много, че не ни оставихте сами. Много приятна вечер беше. Скоро ще покажем и снимки."

# 192

newsm51

Да изпревариш другите не е нито порок, нито престъпление. Порок е да изостанеш зад другите. В този век, когато ставаме все повече невидими и красотата на човешкия дух и хармонията са потънали под тонове прах и отсъстват от нашето ежедневие, всяка проява на различност е празник. Защото за да си различен, по-широко скроен, се изискват преди всичко интелект и смелост. Изисква се воля и самоконтрол и разбира се, способност да мечтаеш, да следваш неотклонно целите си. Изисква се да превъзмогнеш страха от това да бъдеш различен.
Керем Дерен, Фарах Абдулла и Енгин Акюрек  изпревариха събратята си по този показател. Сигурно е едно:  „Малък септемврийски проблем” е различният филм. Различен от очакванията. Различен от шаблона. Различен от щампата за турски филм, с новаторска културна среда. Боже, колко е хубаво да бъдеш различен!
Скрит текст:
И това да е само достойнството му – пак стига! А явно не е само то. В очите и на тримата създатели видях гордост, чиста, искрена радост от това, което са постигнали! А това вече е половината гаранция за успех…
И, моля ви, дотук с възклицанията колко били „мили и добри” някои и как винаги били готови да подадат ръка в подкрепа на колегата… А сега къде са? Вероятно валсуват...зад кадър. Отсъствието също говори много. Да, явно не могат да понесат да не бъдат в светлината на прожекторите, чуждата слава ги разяжда, любовта към другите им идва в повече… и им действа на самочувствието. Явно не са толкова извисени…
Но пък колко дойдоха! За да изживеят празника, да покажат радост и съпричастност. Уважение към „различния Тек”.  Към нашия Енгин. Дойдоха големите….тези, които трябва…

[/b]
newsm51 Благодаря ти, Любов, за размислите! Hug
   Мен, честно казано, хич не ме вълнува къде е този или онзи - всеки си живее в собствен свят и гледа останалия свят от собствената си камбанария. Хубаво е, когато световете на много хора се съберат в пресечна точка - тогава се получава силна енергия. Особено, ако го правят в името на нещо хубаво. Hug
   Само искам да допълня нещо по въпроса за различните...
Скрит текст:
Важно е не просто да бъдеш различен, а да бъдеш различно добър. Защото той и Азис е различен... И украинският канибал Чикатило е различен... И Мишо Бирата беше различен... Тоест, важно е С КАКВО се отличаваш от тълпата, а не просто да се отличаваш. Защото все пак, колкото и да е шарено, колкото и да е "мулти" обществото ни, си има вечни, всесветски, общоприети ценности, независимо дали отделни хора ги приемат или отхвърлят.
   И когато се случи нещо такова - като този филм Heart Heart - тогава наистина различността е празник, както казваш. Hug Защото това му е лошото на общоприетото - често понякога е еднакво слабо, еднакво безцветно, еднакво пошло (слабото, безцветното и пошлото са по-лесният вариант от силното, цветното и възвишеното, а тълпата винаги има склонност да се ориентира към "лесното", към "конфекцията"). Приятно е за окото и душата да видиш нещо различно добро. Hug

Адмирации за Керем и екипа му, които са достатъчно смели да направят филм, какъвто не е "модерно" да се прави - филм без компютърни изображения, без хобити, аватари, свръхсили и битки между "плочкаджии"; филм за любов и нежност.  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Това си е риск! И все още не знаем дали той е оправдан - тепърва касите на кината ще покажат дали различността ще бъде оценена подобаващо или подмината с презрение.
   Наистина, моите уважения! newsm10

# 193

Smile Туба

и Мелиса

# 194
  • Пловдив
Скрит текст:

newsm51

Керем Дерен, Фарах Абдулла и Енгин Акюрек  изпревариха събратята си по този показател. Сигурно е едно:  „Малък септемврийски проблем” е различният филм. Различен от очакванията. Различен от шаблона. Различен от щампата за турски филм, с новаторска културна среда. Боже, колко е хубаво да бъдеш различен!
Скрит текст:
И това да е само достойнството му – пак стига! А явно не е само то. В очите и на тримата създатели видях гордост, чиста, искрена радост от това, което са постигнали! А това вече е половината гаранция за успех…
И, моля ви, дотук с възклицанията колко били „мили и добри” някои и как винаги били готови да подадат ръка в подкрепа на колегата… А сега къде са? Вероятно валсуват...зад кадър. Отсъствието също говори много. Да, явно не могат да понесат да не бъдат в светлината на прожекторите, чуждата слава ги разяжда, любовта към другите им идва в повече… и им действа на самочувствието. Явно не са толкова извисени…

[/b]
newsm51 Благодаря ти, Любов, за размислите! Hug
   Мен, честно казано, хич не ме вълнува къде е този или онзи - всеки си живее в собствен свят и гледа останалия свят от собствената си камбанария. Хубаво е, когато световете на много хора се съберат в пресечна точка - тогава се получава силна енергия. Особено, ако го правят в името на нещо хубаво. Hug
   Само искам да допълня нещо по въпроса за различните...
Скрит текст:
Важно е не просто да бъдеш различен, а да бъдеш различно добър. Защото той и Азис е различен... И украинският канибал Чикатило е различен... И Мишо Бирата беше различен... Тоест, важно е С КАКВО се отличаваш от тълпата, а не просто да се отличаваш. Защото все пак, колкото и да е шарено, колкото и да е "мулти" обществото ни, си има вечни, всесветски, общоприети ценности, независимо дали отделни хора ги приемат или отхвърлят.
   И когато се случи нещо такова - като този филм Heart Heart - тогава наистина различността е празник, както казваш. Hug Защото това му е лошото на общоприетото - често понякога е еднакво слабо, еднакво безцветно, еднакво пошло (слабото, безцветното и пошлото са по-лесният вариант от силното, цветното и възвишеното, а тълпата винаги има склонност да се ориентира към "лесното", към "конфекцията"). Приятно е за окото и душата да видиш нещо различно добро. Hug
  Адмирации за Керем и екипа му, които са достатъчно смели да направят филм, какъвто не е "модерно" да се прави - филм без компютърни изображения, без хобити, аватари, свръхсили и битки между "плочкаджии"; филм за любов и нежност.  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Това си е риск! И все още не знаем дали той е оправдан - тепърва касите на кината ще покажат дали различността ще бъде оценена подобаващо или подмината с презрение.
   Наистина, моите уважения! newsm10

Керем изрично каза: "Това не е филм за любовта". Може да си разсъждаваме, но след като излизат вече мнения, за шокиращ, вълнуващ, разтърсващ и всичките думи заместители на различен филм - значи си е струвал. Интересно е и ние когато го изгледаме - какво ще кажем.... А това ще стане.
........................
Аурелия, благодаря за новите снимки. Е, излишно е да казваме - кой кого уважава. Уважението се доказва във времето.

Общи условия

Активация на акаунт