Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 770
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Оффф, сега пак някой ще се разсърди, ама... какво да правя като аватарът ми е такъв! blahblah Не мога да се стърпя.
   Абе нещо не ми стои тази Туба! newsm25
Скрит текст:
За пръв път я видях тук - във връзка с КРА - но все по-малко ми харесва като външност. Дано поне като актриса да е по-добра! Защото извинявайте, ама... всяка втора мома у наше село си е поне толкова, ако не и по-убава от нея. newsm03
   А тука пък... съвсем. Дошла на премиера на филм все пак - светско събитие - пък изглежда, сякаш е отскочила до магазина за кило маслини. Нищо лошо не казвам - може да е било много заето момичето и просто от уважение да се е отбила, за да поздрави колегите си, ама поне да се беше сресала и гримирала, бе джанъм! 4470
   Знам, че сега ще има вулканични изригвания и леки земетръси, та ще викаме гражданска защита, ама... amiiii Берен е къде-къде по-изискана от нея! Ако не друго, поне излъчва интелект. Де да я знам дали го има наистина, но поне го излъчва. Да не говорим за Фара! А Туба може да е сто пъти по-интелигентна от тях, но хич, ама хич не й личи! Нали ви казах - селска булка и нищо повече. Peace Сладка е, миловидна е, невинно и приятно изглежда, но чак пък такава зашеметяваща красавица...
   Още веднъж се извинявам на всички, които я харесват и сега са възмутени. smihesorry Като изгледам десетина серии от комисарския филм и си съставя мнение за нея, пак ще се изкажа. Може и напълно да се покая за думите си. Ако не съм права, обещавам да го направя публично! smile3538 Banghead Още веднъж извинявайте! newsm17

# 211
Ох, бе...  Smile

# 212
  • Пловдив
Оффф, сега пак някой ще се разсърди, ама... какво да правя като аватарът ми е такъв! blahblah Не мога да се стърпя.
Скрит текст:
За пръв път я видях тук - във връзка с КРА - но все по-малко ми харесва като външност. Дано поне като актриса да е по-добра! Защото извинявайте, ама... всяка втора мома у наше село си е поне толкова, ако не и по-убава от нея. newsm03
   А тука пък... съвсем. Дошла на премиера на филм все пак - светско събитие - пък изглежда, сякаш е отскочила до магазина за кило маслини. Нищо лошо не казвам - може да е било много заето момичето и просто от уважение да се е отбила, за да поздрави колегите си, ама поне да се беше сресала и гримирала, бе джанъм! 4470
   Знам, че сега ще има вулканични изригвания и леки земетръси, та ще викаме гражданска защита, ама... amiiii Берен е къде-къде по-изискана от нея! Ако не друго, поне излъчва интелект. Де да я знам дали го има наистина, но поне го излъчва. Да не говорим за Фара! А Туба може да е сто пъти по-интелигентна от тях, но хич, ама хич не й личи! Нали ви казах - селска булка и нищо повече. Peace Сладка е, миловидна е, невинно и приятно изглежда, но чак пък такава зашеметяваща красавица...
   Още веднъж се извинявам на всички, които я харесват и сега са възмутени. smihesorry Като изгледам десетина серии от комисарския филм и си съставя мнение за нея, пак ще се изкажа. Може и напълно да се покая за думите си. Ако не съм права, обещавам да го направя публично! smile3538 Banghead Още веднъж извинявайте! newsm17

И мен ме впечатли якето....

# 213
Скрит текст:
Е, аз не съм възмутена от поста ти. Напротив. С малко по-малко думи/за да не предизвиквам отсега почитателките й/ съм изказвала съмнения относно актьорския й потенциал. За красива може да се поспори - красотата е нещо доста субективно, но и така да е - сама по себе си тя не означава кой знае какво. Красавици - бол! Аз искам превъплъщение! Влагане на страст в играта, а не да изпълняваш задължителните движения. Тук се самоцитирам. И понеже винаги ме обвиняват в "омраза" към всички, освен Енгин, този път малко си трая. Но не завинаги.  Омразата ми е непознато чувство и много силна дума. Аз просто знам какво търся у един актьор и когато видя, че просто се "прави" например в недорасъл бандит, си го казвам. Такива роли и Митьо Крика може да изиграе с не по-малък успех. А по повод на Туба - просто "бяла и добра" не ми е достатъчно...  В изкуството няма категория "сладка". Искам емоция, която да извира от дълбините на душата й, не може и при радост и при скръб физиономията ти да е една и съща и толкоз. Според мен. На другите може и да им стига, тяхна работа.
Ще се радвам Енгин да не я отвее, както Мелиса и Берен... Но едва ли... На Енгин му трябва силна партньорка, за да може 1+1=3.
Е, сега вече разбуних духовете...

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:22 от loveofmine

# 214
Здравейте  Hug
Най-накрая премиерата на филма  Heart
Енгин сияе и грее на галата    Nature Sun With Face
А пък Туба е сладка, дори и без грим,
както се вижда уморена (сигурно идва от тежък снимачен ден)..... е на представянето.....
Приятният жест е от нейна стана   Kissing Heart Само адмирации   Hands Thumbsup

Фара изглежда много одухотворена и естествена, а и тази вечер се носи със стил....

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:03 от AlbaMar

# 215
Няма да ви кажа нищо ново с признанието си,че съм гледала почти всички хубави турски сериали. Някои от актьорите и актрисите  харесвам и като изпълнение и като визия. Мога да кажа ,че от жените са ме впечатлили четири дами,но в тази бройка не фигурира нито Туба нито Берен.Просто не си падам по кукленската, сладникава красота. Харесвам чаровници,които да ме завладеят с усмивка, с поглед и да не ми позволят да отклоня вниманието си от тях. Затова харесвам Енгин и Фара - две слънчеви деца,доволни и щастливи от това,което правят. Иска ми се да съхранят детското в себе си,да си останат на земята.Да не допуснат вихрушката на славата да ги помете.

Енгин още не се е разсънил от среднощните фиести.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:03 от milkaradeva

# 216
Привет.

# 217
  • Пловдив

Туба..... Любов и аз като теб поставям Енгин много нависоко. Прекланям се пред таланта  му и ценя личните му качества. Тя и темата си е за него.
..........................
Туба не е бяла.... защо така мислят за нея - доста е матово-мургава. Като актриса до момента не ме е вълнувала. Критики ако се наложи за Елиф - ще си ги отнесе.... Записвам си.... От трея - не и повярвах.

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:22 от mariana51

# 218
http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-ask-senarist … portaj/183811/22/

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 14:22 от Reyna_07

# 219

Има жени, които умират да блестят, да разпръскват сексапил и  женственост. Други просто го правят.  Фарах е  от вторите. Тя е извън рамките на стандарта. Не идва от подиума. А е самороден талант, като Енгин. По-изострените черти на лицето й придават особен чар. За сметка на някои несъвършенства показва необикновено артистично присъствие. Затова има и толкова предложения в момента за примамливи и харизматични роли. Пожелавам й да изглежда винаги зашеметяващо, да бъде все така независима и сигурна в себе си… И успехът ще я следва…

# 220
Първата турска актриса, която ще харесам... галиба.

# 221

Не може само Марта да се хвали с новите си придобивки.

# 222

Ще се радвам Енгин да не я отвее, както Мелиса и Берен... Но едва ли... На Енгин му трябва силна партньорка, за да може 1+1=3.
 [/b]
Еее, чак пък "отвее"... Peace Партньорите не се "отвяват" един друг. По-скоро създават отбор, който "отвява" другите. Още не съм гледала целия Септемврийски проблем, но мисля, че Фара и Енгин създават точно такъв отбор. Трейлърите и клипът са ми достатъчни, за да го усетя. ideauu
Скрит текст:
  Но когато единият от партньорите е "локомотив", а другият "вагон", отборът не е толкова силен. Такава "железничарска" ситуация може да се получи, ако просто кастът не е добър и са събрани актьори, които не си подхождат; или ако единият е по-небрежен и не се отдава на сто процента, докато другият го прави; или ако просто единият е по-силен и "погълне" другия, макар и неумишлено. Примери за такива екранни двойки колкото щете.
   Мисля, че когато партньорките на Енгин са също толкова силни като него и се отдават също така на на макс като него, тогава се получава. Не искам да всявам пак конфронтация, но не си спомням за някоя друга своя партньорка той да е казвал, че са имали "синергия", освен за Фара. Предвид стиснатия начин, по който говори, това означава много. Аз го тълкувам така: "Тя стои със същата сила като мен, отдава се също като мен, ние предаваме на една честота и резултатът е силен". Разбира се, вие може да оспорите тълкуването ми.
   А че той буквално "превзема" екрана - ето ви доказателство: Дадох на една моя приятелка, която има алергия към турските сериали, да изгледа АБО. Изрично я помолих, защото имахме приятелски "артистичен" спор. Още след 3-4 серия тя ми се обади и ми каза: (прескачам мнението й за самия филм, защото ще събудя излишни страсти) Wink "Тоя Мустафа е като черна дупка - щом се появи в кадър и сякаш буквално поглъща всичко и всички останали. Каквото и друго да се случва в сцената, дори не го забелязваш. Хипнотизира." Това са думи на човек, който изобщо не е чувал за Енгин, и има силно презрително отношение към турското кино.
   Така че, за мен партньорките му (досега) в никакъв случай не мога да ги нарека "лоши" или "слаби" актриси, но просто не му дават възможност да "натисне до дупка педала" на таланта си. И той ми заприличва на скъпо платен гениален централен нападател в отбор, където няма кой да му подаде съвършения пас. И затова отборът вкарва рядко.
   Така че, много се радвам, че се събраха с Фара в този филм! smile3501 Така "централният нападател" и "централният защитник" са еднакво добри и играят в съвършен синхрон. Дано и след като гледам филма лично, да продължа на бъда на същото мнение! newsm17

# 223
  • Пловдив

Прегръдка с Харун - от АБО.
............
Величаем Енгин в неговата тема.

# 224

Hug Добър ден МОМИЧЕТА! Hug

Пожелавам на ВСИЧКИ да се чувстват добре тук -
заедно със старите и новите проекти на любимеца ни -

Kissing Heart ЕНГИН АКЮРЕК Kissing Heart!!!

Скрит текст:

"Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно,
независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно." /Асарт/

newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт