Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 719
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Aek-lQaN5x8

Момичета, ето репортажа от гала вечерта на "Малък септемврийски проблем" излъчен по тв канал24  на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане!

..........................

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/294573

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:01 от mariana51

# 361
# 362
Маричка, ти ще изкараш, че месеците пълно мълчание без инфо и без снимки, са били сън.

Освен това, в своя пост коментирах конкретни изказвания, вкл. и твое.
Цитат
При положение, че е бил поканен, бих допълнила.

И ти, и комет, предположихте, че Енгин не е бил канен от колегите си на премиери и др. подобни събития. После вадиш снимки за доказателство, че непрекъснато е в компанията на свои колеги.
Моля, за да няма празни приказки, дай своето виждане за отсъствието на Енгин конкретно и ясно.
Доколкото разбирам, смяташ, че не е канен? Да или не?

# 363

Поздрав от ПРИЯТЕЛ...  newsm51

Скрит текст:

# 364

Когато един талант срещне друг такъв, те непременно се разпознават. Възхищението, според мен е взаимно. Но тук има и уважение и приемане. Доверието (да се изразим с клише), е взаимно. Simple Smile))
Благодаря за превода на репортажа на тв-24.   Kissing Heart Разкошни сте.

# 365
Смятам, че се спекулира с липсата на информация. Правят се изводи, които не почиват на факти,  после се упрекват другите за техните изводи. Фактите са ясни - Енгин е в отлични отношения с мнозина от колегите си, продължава да се среща с тях, да поддържа приятелски отношения, въпреки, че са разделени професионално (т.е. - не участват в общи проекти) от години. Всичко останало е спекулация.

Не знам какво казва тук Керем, но то много ги развесели. Simple Smile) Вижте как го гледа Фара - възхищение, уважение, доверие. Мисля, че в този камерен екип има превъзходни отношения.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:09 от marytza

# 366
Скрит текст:

Момичета,

Ще споделя неща, което мисля и чувствам, без да ви ангажирам с вашето съгласие.

От всичко прочетено и видяно за Енгин Акюрек, за себе си стигам до извода, че ние отдавна
сме го преоткрили и оценили, като изключителен талант, докато масовата турска публика го
забелязва по късно.
      Имам чувство, че неговата звезда в Турция тепърва изгрява.
      С великолепния за нас образ на Керим, той не бе радушно и еднозначно приет там.
Проблемите със сериала, за които съм чела, допълнително допринесоха за това. Знаем, че
липсваха почти всякакви интервюта, не само с Енгин.
      В "Ако бях облак" е забелязан само от част от творците в киноиндустрията.
      Затова, моето лично заключение е, че за Енгин Тепърва ще се говори, въпреки получените
награди. След игралния филм и новия сериал се надявам да бъде оценен подобаващо и по достойнство и от масовия турски зрител. Имам усещането, че е по високо оценен извън Турция.
      И дори предположенията, че не присъства на светски събития, поставям под съмнение.
Бил ли е поканен - кой да ти каже ? Не допускам този образован и възпитан човек, че не е
уважил колегите си. На такива събития се ходи задължително с покана, а не защото си решил да поздравиш някого. Нямаме данни и не можем да съдим и поучаваме.
      Присъствието на актьори от "Брак с чужденец", "Ако бях облак", "Каква е вината на Фатмалюл", "Мръсни пари и любов" си мисля, че се дължи на покана от ЕНгин.
     Доколкото съм запозната, той, като главен герой има право да раздаде определен брой покани.      Предполагам, че Фарах е имала същата възможност и не ми се вярва, че е пренебрегнала
новия си партньор КТ.  От това, че го нямаше могат да се правят също изводи, но пак в сферата на предположенията.
    Но тъй, като някои постоянно се възмущават от поведението на Енгин, интересно, защо мълчат сега.?

Това е което исках да ви споделя, без да считам мнението си за меродавно.
     Желая от сърце на любимият си актьор да става все по известен  и  все по добър и вдига летвата още по високо.

newsm51
Прекрасен пост, Комет! Благодаря, че сподели...

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:14 от loveofmine

# 367
  • Пловдив

Момичета, ето репортажа от гала вечерта на "Малък септемврийски проблем" излъчен по тв канал24  на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане!
Самоцитирам се. Гледайте и ще научите още нещо за филма. Новите репортажи са активни и на 1 страница на темата. Ето линка:
https://docs.google.com/presentation/d/1T9JRSWYfYa3PtoZiOSIeZ9gC … resent#slide=id.p
...............................
Просто за настроение коментирайте Енгин и ролите му. Нека денят ви бъде хубав..........

# 368

..........................

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/294573
Благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51

# 369
Здравейте,момичета.

Тези две талантливи деца са поели нагоре по пътя си и според мен няма да спрат,ДАЙ БОЖЕ!
Днес в темата е отново приятно и задушевно,въпреки мрачното време навън.Е ,има и такива,които гледат на всичко около нас през криво огледало и затова не могат да видят това,което виждаме ние.
Аз лично ги съжалявам,защото да гледаш винаги изпод вежди, да виждаш живота черно-бял, да не можеш да се зарадваш на щастието и успеха на хората,които уж обичаш е тъжно.
На всички,които успяват ,въпреки всичко, да се радват на многоцветната дъга,пожелавам успешен ден.

# 370

Лично аз чета гордост в очите на "баткото" от неговата талантлива сестричка в този момент... Simple Smile

Пълно съгласие за споделеното от Фара...

Внимание и удовлетвореност и от "второстепенните" актьори.

Сигурно му е необичайно на Енгин да вдига очи, за да срещне погледа на колега. Simple Smile)) Обикновено все са по-ниски от него. Simple Smile)) Машалла - пораснало е добре и това момче. Simple Smile))

# 371
Здравейте,момичета.

Тези две талантливи деца са поели нагоре по пътя си и според мен няма да спрат,ДАЙ БОЖЕ!
Днес в темата е отново приятно и задушевно,въпреки мрачното време навън.Е ,има и такива,които гледат на всичко около нас през криво огледало и затова не могат да видят това,което виждаме ние.
Аз лично ги съжалявам,защото да гледаш винаги изпод вежди, да виждаш живота черно-бял, да не можеш да се зарадваш на щастието и успеха на хората,които уж обичаш е тъжно.
На всички,които успяват ,въпреки всичко, да се радват на многоцветната дъга,пожелавам успешен ден.
newsm51
Благодаря, Милка!

# 372
  • Пловдив

Лично аз чета гордост в очите на "баткото" от неговата талантлива сестричка в този момент... Simple Smile

Мъж, та дрънка  и жена отвсякъде.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 12:37 от mariana51

# 373

Мъж, та дрънка  и жена отвсякъде.
Направо я изпива с очи... Батковците не ги разбират тия работи...

# 374
Simple Smile)) Марианка. Не, че си е наше, ама гарджето ни си е супер. Simple Smile А Фара все повече ми харесва... Момиче със стил, освен това има такова слънчево излъчване, естествена е, не се възприема много сериозно... Simple Smile Има качества момичето. Simple Smile) Да не говорим, че играе наистина чудесно. Във ВЛ я гледах малко, но от всичко видяно в промоциите на ВКЕМ е просто великолепна. Радвам се, че направиха дует с Енгин. Вярвам, че успехът им ще е зашеметяващ.

Пожелавам ви приятен следобед.

Започнаха да подават и отражението на премиерата в пресата...

Общи условия

Активация на акаунт