Re: Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 37 ~

• 29 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Ето и няколко невероятни снимки на Мурат и Лейля от вчерашния 324-ти епизод на Опасни улици в Мардин - страхотни сладури са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 691
Най-накрая си изгледах и снощния епизод. Беше невероятен! newsm76
Рени благодаря ти за линковете! Успях да гледам с твоя помощ! Много ти благодаря!  Kissing Heart
Роси най-вероятно не съм го намерила заради забраната на Ютуб. newsm12 Hug
Отново ви благодаря за всичко , което сте пуснали!  Kissing Heart Two Hearts

# 692
Ето и няколко невероятни снимки на Мурат и Лейля от вчерашния 324-ти епизод на Опасни улици в Мардин - страхотни сладури са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Страхотни снимки.

# 693
Онур Бей/Текин пусна 2 нови невероятни снимки - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Страхотен е.

# 694
Чаала пусна нова невероятна снимка с кучето си Мая - много са готини и сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Прекрасни са

# 695
Най-накрая си изгледах и снощния епизод. Беше невероятен! newsm76
Рени благодаря ти за линковете! Успях да гледам с твоя помощ! Много ти благодаря!  Kissing Heart
Роси най-вероятно не съм го намерила заради забраната на Ютуб. newsm12 Hug
Отново ви благодаря за всичко , което сте пуснали!  Kissing Heart Two Hearts

Радвам се, че си успяла да изгледаш епизода Габи! Наистина беше страхотен.  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Ето и една нова снимка на Илкер Иген/Явуз от снощи - супер е ...
newsm76

# 696
Ето една новина за Алп и Гюлджан!   smile3525

'Arka Sokaklar' dizisinde iki polisi canlandıran Gülcan Aslan ile Alp Korkmaz, önceki akşam Şaşkınbakkal'daki Beewes Steak House'da görüntülendi. Bir süredir birlikte olan ikili, baş başa yemek yiyip sohbet etti. Gazetecileri görünce çok şaşıran çift, "Bizi burada nasıl buldunuz?" diye sordu. İkili, daha sonra Korkmaz'ın kullandığı araç ile mekandan ayrıldı.

На 05 април са видели Алп и Гюлджан да хапват в Beewes Steak House и да си говорят. На излизане от заведението те били много изненадани да видят хората от пресата. "Как разбрахте, че сме тук" - попитал Алп. След това отишъл за колата си и двамата си тръгнали ... newsm10 newsm76 Two Hearts

Много са сладки. Като гледам Гюлджан пак носи кученцето си ... Mr. Green

# 697
Вчера 06 април беше мача на Галатасарай срещу Фенербахче. Знаете, че много от нашите любимци са фенове на тези отбори. Алп е ходил на мача заедно със свои приятели, за да подкрепи Галатасарай ...  smile3525 Two Hearts    Kissing Heart

Ето една снимка на Алп и приятелите му от мача вчера.  Heart Eyes

# 698
Ето снимката на Алп, Йозгюр и Шефкет зад кадър от 325-ти епизод с хубаво качество и без надписи ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 699
Уау, излязоха още 2 невероятни снимки на Уур, Гюлджан, Алп, Гизем, Зафер и Йозлем зад кадър от сцената с катастрофата на Мурат в Мардин. Това е в паузата между снимките. Имаше подобна, но беше по-размазана. Тези са с по-добро качество. Много са готини ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 700
Здравейте , момичета! newsm76

Отново сте напускали толкова снимки. Благодаря ви! love001
Лейля и Мурат са много сладки! Two Hearts ppp

Ето и една снимка на Зейнеп Бешерлер/Мелек. Мисля , че не е пускана тук. Извинете ме за надписите. Зейнеп е много сладка! Two Hearts newsm76

# 701
Познахте ли я? Mr. Green
Да , това е Зейнеп Бешерлер/Мерек като малка. Намерих тази снимка и реших да я пусна тук.
Не е ли сладка?  Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Габи, много ти благодаря за прекрасните снимки на Зейнеп - страхотна е. Била е много сладко дете ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Ето и от мен една нова невероятна снимка на Зафер и Йозлем от днес. Като ги гледам са на маса - супер са ...   love001  Two Hearts  Kissing Heart ppp  Hands Clap

# 703
Нова невероятна снимка на Уур зад кадър от Мардин - много е готин ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 704
Здравейте , момичета! Heart Eyes

Роси , благодаря ти за снимките на Уур/Мурат , Йозлем и Зафер.
Много ми харесват , прекрасни са!  love001

Ето и отново една снимка на Зейнеп Бешерлер. Явно е нова. Много е красива! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт