Re: Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 37 ~

• 29 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте , момичета! Heart Eyes

Роси , благодаря ти за снимките на Уур/Мурат , Йозлем и Зафер.
Много ми харесват , прекрасни са!  love001

Ето и отново една снимка на Зейнеп Бешерлер. Явно е нова. Много е красива! Two Hearts

Здравей Габи! Благодаря ти за прекрасната снимка на Зейнеп. Тук е заедно със своя добра приятелка, която е и водеща на едно предаване по Шоу ТВ. Супер са ... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 706
Излезе промото за предстоящия 325-ти епизод на Опасни улици по Канал Д. Джефер отново е в Истанбул, а Месут както винаги е подир него. За съжаление Суат явно е сериозно болна. Явуз и каза нещо - после как я прегърна Хюсню - ужас просто. Надявам се да не я уморят, а да се оправи скоро. Епизода ще бъде интересен ...  smile3525 no #2gunfire

https://www.youtube.com/watch?v=Wt7r_mFWits

# 707
Шефкет е снимал някакъв филм - изглежда днес е била премиерата или нещо такова. Ето постер на филма му ... smile3525

# 708
Още една снимка на шефкет с част от екипа на този филм или пиеса ...  smile3525

# 709
Още 2 снимки на Шефкет от там с колежка ... Hug

# 710
Тази вечер е имало представяне / гала вечер на сериала. За да подкрепят Шефкет там са били и някой от колегите му от Опасни улици - Йозгюр Озан, Алп Коркмаз, Зейнеп Бешерлер и певеца Мурат Евгин. Ето една снимка на Шефкет с Зейнеп и други от екипа ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 711
Ето и 2 селфи снимки на Шефкет заедно с Йозгюр, Зейнеп, Алп, Мурат Евгин, дъщеря си и други свои приятели - страхотни са. Много се радвам, че са го подкрепили, пък и те са си най-близки приятели. Незнам дали други от сериала са ходили, но никъде ги няма на снимки, така че може и да не са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 712
Здравейте.   Kissing Heart

Какво ли й е на Суат, в 8 сезон все по-тежки стават сериите, как ги измислят.  : ooooh!

Ето и от мен снимки, Роси ти си я качила, но аз я намерих в по-голям формат.  Hug

Отделна на Зейнеп от същото място.  Peace

Една зад кадър.  Mr. Green

И това е малко по-отделно от темата, но не се сдържах, Гамзе качи едни котенца, уникални са.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://instagram.com/p/mmxp3bPGSL/

# 713
Още една нова снимка на Шефкет ...  smile3525

# 714
Здравейте.   Kissing Heart

Какво ли й е на Суат, в 8 сезон все по-тежки стават сериите, как ги измислят.  : ooooh!

Ето и от мен снимки, Роси ти си я качила, но аз я намерих в по-голям формат.  Hug

Отделна на Зейнеп от същото място.  Peace

Една зад кадър.  Mr. Green

И това е малко по-отделно от темата, но не се сдържах, Гамзе качи едни котенца, уникални са.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://instagram.com/p/mmxp3bPGSL/

Здравей Рени! Благодаря ти за прекрасните снимки, както и за клипчето - супер са ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 715
Още снимки от вчерашната промоция - след това е имало парти. Заедно със Шефкет са Алп и Йозгюр. Те са си големи приятели ...  newsm44 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 716
Още една снимка на Йозгюр зад кадър от Мардин - супер е ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 717
Нова снимка на Онур Бей - Текин ... Heart Eyes

# 718
Ето и една на Фуркан Гьоксел/Метин ... Heart Eyes

# 719
Нова снимка на Берк - играе на плейстейшътн със свой приятел - супер е ....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт