Re: Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 37 ~

• 29 676
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Днешния 324-ти епизод в Мардин беше много интересен. Както и предполагах дадоха и двете сцени - първо онези отвлякоха Мурат и как го бяха вързали, но той хич не им остана длъжен. Поне натупа няколко.  Лейля как се притесни за Мурат щом чу, че е отвлечен - веднага замина за Мардин без дори да пита началника. Милата - само за Мурат питаше, а как гледаше после въжетата с кръвта му.  Докато караха Мурат с онази кола той успя да избута единя и простреля шефа на Джефер - така катастрофираха. Онзи за щастие умря, но Мурат беше добре ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Заловиха почти всички гадняри - само Джефер си остана незаловен, както и онзи грозник Коркут. Но и тяхното време ще дойде ...  #2gunfire

Много ми хареса сцената, когато Лейля и другите намериха Мурат - тя как хукна да му помага и после го беше прегърнала. Много бяха готини. А пък Месут кръсти Мурат - Мардинския Тарзан ...  smile3532  smile3532 smile3532

Очаквах и сцена с Мурат и Лейля, дето са само двамата на тревата, нали човека от екипа беше пуснал снимка зад кадър. Но такава сцена нямаше - явно просто е снимал Уур и Гюлджан докато са си говорили в паузите между снимките. Поне ги видяхме - супер са  ...  newsm12  Kissing Heart Two Hearts

За тази снимка зад кадър става въпрос - нямаше такава сцена ...
 smile3525 Flushed Heart Eyes

Малии Джафер и Месут голяма гоненица, накрая Джафер се скри в камиона, то се стреляха, как не се задъхаха, като на филм.  Mr. Green Mr. Green Ама и той като змия все се изплъзва, къв е такъв индивид.  Blush

Изсмях се на глас като Хюсню вика и аз те целувам Суат и после какво защо да целувам и Назике ( не съм много сигурна, не гледах записа да чуя точно ) после Месут се обажда и вика; Ало главчо.  Joy

Директора само й вика да стои на Лейля и тя пак нещо изръси.  hahaha  По-късно отвлякоха

Мурат вързали го, оня го би с юмруци, няква брадва, а Мурат даймата го предизвиква, Тарзан де.  ooooh!

Разбира се на коментарите Джафер и Лейля правеха състезание за най-оплюван актьор. Grinning

Lora-Di -  Добре дошла в темата.  Hug

О да! Месут и Джефер винаги правят яки сцени - каква гоненица само. Из цял Мардин - ама супер им се получи ...  Mr. Green

Али и Музо също добра гонка направиха ...  Wink

И аз много се смях на Хюсню като говореше по телефона със Суат и я целувал - пък после вика: какво, защо не целуна и Назике ли? Я стига - а Месут се хили ...  hahaha hahaha hahaha

Мурат също говори с Лейля по телефона - бяха много сладки. Казаха си, че си липсват ...  Heart Eyes

Когато Лейля разбра за Мурат - началника й каза спокойно, да се надяват че скоро ще го освободят, а Лейля вика - ама как така да се надяваме. Мурат е отвлечен не може така и почна да крещи и излезе. А после си резервира билет за Мардин и каза на Арда и Ясемин, че заминава, а ако питат за нея била си в къщи ...  Joy Joy Joy

А пък те викат - ама комисар, а тя - никакво ама, това ще кажете ...  Laughing

Много беше интересно - ама и Мурат борбен. Страхотно се справи с онези. Костенурката също се спаси ...  newsm76

Колкото до Джефер - няма такъв просто. Винаги се измъква - как си се возеше на магарето, а онзи кретен Коркут го тегли. Той за друго не става ...  nuts

Аз още не съм чела коментарите за епизода, ама не се съмнявам кого ще оплюват. Тези хора не се спряха. Все Лейля им е крива. За Джефер ясно ...
  Peace

# 661
Благодаря за сърдечното посрещане!  Hug
Жалко,няма да мога да гледам сериите,но с удоволствие ще чета вашите коментари...пък дано по-нататък,бТВ вземат да ги продължат   Simple Smile

И аз се надявам скоро БТВ да пуснат продължението на Опасни улици. На нас ни предстои да излъчат първо 7-ми сезон, а да се надяваме след това и 8-ми. Много е интересно всичко ...  Praynig Praynig Praynig

Ние гледаме епизодите онлайн през интернет. Мога да ти дам линка за Канал Д и да го гледаш в събота, когато можеш ...  newsm10

Кои са твоите любимци от сериала?
Hug

# 662
Благодаря за сърдечното посрещане!  Hug
Жалко,няма да мога да гледам сериите,но с удоволствие ще чета вашите коментари...пък дано по-нататък,бТВ вземат да ги продължат   Simple Smile

Всички са добре дошли.  Peace БТВ последно излъчиха 6 сезон, чакаме да се наканят за 7 може би лятото ще да е, 8 който сега е до половината можем да чакаме до година, доста разтягат локумите на сериала, но е много хубав и интересен.   Party

# 663
Днешния 324-ти епизод в Мардин беше много интересен. Както и предполагах дадоха и двете сцени - първо онези отвлякоха Мурат и как го бяха вързали, но той хич не им остана длъжен. Поне натупа няколко.  Лейля как се притесни за Мурат щом чу, че е отвлечен - веднага замина за Мардин без дори да пита началника. Милата - само за Мурат питаше, а как гледаше после въжетата с кръвта му.  Докато караха Мурат с онази кола той успя да избута единя и простреля шефа на Джефер - така катастрофираха. Онзи за щастие умря, но Мурат беше добре ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Заловиха почти всички гадняри - само Джефер си остана незаловен, както и онзи грозник Коркут. Но и тяхното време ще дойде ...  #2gunfire

Много ми хареса сцената, когато Лейля и другите намериха Мурат - тя как хукна да му помага и после го беше прегърнала. Много бяха готини. А пък Месут кръсти Мурат - Мардинския Тарзан ...  smile3532  smile3532 smile3532

Очаквах и сцена с Мурат и Лейля, дето са само двамата на тревата, нали човека от екипа беше пуснал снимка зад кадър. Но такава сцена нямаше - явно просто е снимал Уур и Гюлджан докато са си говорили в паузите между снимките. Поне ги видяхме - супер са  ...  newsm12  Kissing Heart Two Hearts

Малии Джафер и Месут голяма гоненица, накрая Джафер се скри в камиона, то се стреляха, как не се задъхаха, като на филм.  Mr. Green Mr. Green Ама и той като змия все се изплъзва, къв е такъв индивид.  Blush

Изсмях се на глас като Хюсню вика и аз те целувам Суат и после какво защо да целувам и Назике ( не съм много сигурна, не гледах записа да чуя точно ) после Месут се обажда и вика; Ало главчо.  Joy

Директора само й вика да стои на Лейля и тя пак нещо изръси.  hahaha  По-късно отвлякоха

Мурат вързали го, оня го би с юмруци, няква брадва, а Мурат даймата го предизвиква, Тарзан де.  ooooh!

Разбира се на коментарите Джафер и Лейля правеха състезание за най-оплюван актьор. Grinning

О да! Месут и Джефер винаги правят яки сцени - каква гоненица само. Из цял Мардин - ама супер им се получи ...  Mr. Green

И аз много се смях на Хюсню като говореше по телефона със Суат и я целувал - пък после вика: какво, защо не целуна и Назике ли? Я стига - а Месут се хили ...  hahaha hahaha hahaha

Мурат също говори с Лейля по телефона - бяха много сладки. Казаха си, че си липсват ...  Heart Eyes

Когато Лейля разбра за Мурат - началника й каза спокойно, да се надяват че скоро ще го освободят, а Лейля вика - ама как така да се надяваме. Мурат е отвлечен не може така и почна да крещи и излезе. А после си резервира билет за Мардин и каза на Арда и Ясемин, че заминава, а ако питат за нея била си в къщи ...  Joy Joy Joy

Много беше интересно - ама и Мурат борбен. Страхотно се справи с онези. Костенурката също се спаси ...  newsm76

Колкото до Джефер - няма такъв просто. Винаги се измъква - как си се возеше на магарето, а онзи кретен Коркут го тегли. Той за друго не става ...  nuts

Аз още не съм чела коментарите за епизода, ама не се съмнявам кого ще оплюват. Тези хора не се спряха. Все Лейля им е крива. За Джефер ясно ...
  Peace

Ама тя Лейля по телефона докато го пита като хората липсвам ли ти, вика ти си там,  аз съм тук , той докато се накани да й го каже, че й липсва, много са бавни и нежни. Joy

Джафер си ми е забавен до някъде де, сия с това магаре.hahaha

Да днес Лейля беше крива, защото Мурат като бил ранен Зейнеп ги трепела и полудявал, а Лейля по-нормално рейгирала.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 664

Peace

Ама тя Лейля по телефона докато го пита като хората липсвам ли ти, вика ти си там,  аз съм тук , той докато се накани да й го каже, че й липсва, много са бавни и нежни. Joy

Джафер си ми е забавен до някъде де, сия с това магаре.hahaha

Да днес Лейля беше крива, защото Мурат като бил ранен Зейнеп ги трепела и полудявал, а Лейля по-нормално рейгирала.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тези не са наред! Според мен Лейля реагира много добре. Милата полудя като чу за Мурат- те какво искат. Тя прекоси Турция - Мардин е чак в другия край на Турция. Освен това замина без разрешение, а когато стигна там първото нещо, за което попита беше Мурат. После започна да го търси - стреля по онези. Да не забравяме и че още не се е възстановила след тези 3 куршума. За щастие намериха Мурат - тя как бързаше да го отвърже и как се гледаха. Тя даже го хвана под ръка, а после го прегърна да го носи нагоре. Страхотни сцени ако питат мен - но е ясно, че според някои каквото и да направи тя все ще им се стори недостатъчно и все ще си намерят повод да я плюят - просто нямам думи ...  Peace

Джефер и магарето - голям смях. И как спокойно си се обади на Месут. Нали няма как да му проследят телефона ...  Mr. Green

Иначе си права - Мурат и Лейля доста други неща изприказваха преди да си кажат, че си липсват, ама си личи, че е така. За нея сега в Истанбул било пусто - той какво правел, ама там било опасно, да се пазел. Пък той й вика и на нея да се пази - въобще. На мен са ми много сладки ...
newsm76

# 665
  • Варна
Кои са твоите любимци от сериала? Hug
Труден въпрос-всички ми харесват...Но ... Месут ми е тръпка !  ... Мурат е мно-о-ого готин мъж ... От дамите-Зейнеб...От семействата-Хюсню Чобан и  Суат са ми любими!

Roxis,дай за всеки случай линка за Канал Д...въпреки че без превод,сигурно гледането е изнервящо  Grinning

# 666
Кои са твоите любимци от сериала? Hug
Труден въпрос-всички ми харесват...Но ... Месут ми е тръпка !  ... Мурат е мно-о-ого готин мъж ... От дамите-Зейнеб...От семействата-Хюсню Чобан и  Суат са ми любими!

Roxis,дай за всеки случай линка за Канал Д...въпреки че без превод,сигурно гледането е изнервящо  Grinning

Аха ясно - супер!  Heart Eyes

Да ти кажа свиква се дори на турски. Като гледаш подразбираш нещата.  Hug

Ето линка на Канал Д за гледане онлайн:
  Wink

http://canli.kanald.com.tr/

# 667
  • Варна
Мерси! ... Абе,аз сериите на "Bidaai" ги гледах на хинди и пак успях да вдяна интригата...че с турския ли няма да се справя!  Mr. Green ...Хем ще слушам истинския глас на актьорите...

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 12:20 от Lora-Di

# 668
Здравейте , момичета! Hug
Lora-Di добре дошла в темата и от мен! Hug

Снощи не можах да гледам епизода , тъй като ми се наложи да пътувам извън града в последния момент. Много съжалявам , че съм пропуснала точно този епизод. Никъде не мога да го намеря качен в интернет да го изгледам сега. Моля ви , ако вие го намерите някъде ми дайте
линк , ще съм ви много благодарна! Heart Eyes

# 669
Мерси! ... Абе,аз сериите на "Bidaai" ги гледах на хинди и пак успях да вдяна интригата...че с турския ли няма да се справя!  Mr. Green ...Хем ще слушам истинския глас на актьорите...

Хах и аз съм пробвала, там е по-трудно, разбира се, защото съм свикнала на турски, ама индийски леле.  Mr. Green

# 670

Снощи не можах да гледам епизода , тъй като ми се наложи да пътувам извън града в последния момент. Много съжалявам , че съм пропуснала точно този епизод. Никъде не мога да го намеря качен в интернет да го изгледам сега. Моля ви , ако вие го намерите някъде ми дайте

Здрасти, Габи.  Hug

Как така не го намираш, случвало ми се е да не ги намирам като са свършили таман и нямам търпение да видя или като съм написала с един епизод напред, който не е заснет даже.Grinning Grinning

Заповядай.   Kissing Heart

http://www.dailymotion.com/video/x1m28tw_ark11_shortfilms?start=7

http://www.dailymotion.com/video/x1m2970_ark22_shortfilms?start=1

http://www.dailymotion.com/video/x1m28lx_ark33_shortfilms?start=0

# 671

Хах и аз съм пробвала, там е по-трудно, разбира се, защото съм свикнала на турски, ама индийски леле.  Mr. Green

Точно така си е! С турския ще ти е по-лесно. Опитай ...  Hug

# 672

Здрасти, Габи.  Hug

Как така не го намираш, случвало ми се е да не ги намирам като са свършили таман и нямам търпение да видя или като съм написала с един епизод напред, който не е заснет даже.Grinning Grinning

Заповядай.   Kissing Heart

http://www.dailymotion.com/video/x1m28tw_ark11_shortfilms?start=7

http://www.dailymotion.com/video/x1m2970_ark22_shortfilms?start=1

http://www.dailymotion.com/video/x1m28lx_ark33_shortfilms?start=0

Здравейте! Рени, благодаря ти за линковете към снощния епизод на Опасни улици от Мардин. Беше много интересен. Непременно го гледай Габи ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Според мен не си го намерила понеже в Турция в момента не могат да влизат в ютуб, заради някаква забрана от страна на техния премиер. Беше им спрял и туитер, но актьорите пак си влизаха. След това от съда премахнаха забраната за twitter - и вече е достъпен за всички в Турция. Предполагам, че скоро ще падне забраната и за ютуб - поне се надявам ...  Peace  Praynig Praynig Praynig

Затова качват нещата в дайлито. Снимката е прекрасна - благодаря ...
  Heart Eyes

# 673
Ето още една прекрасна снимка на Шефкет зад кадър от Мардин - страхотен е ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 674
Сега забелязах темата,а съм фен на този сериал.Сигурно по-назад пише,но моля да ми кажете,къде гледате новите серии   bouquet
Добре дошла при нас Lora-Di.

Общи условия

Активация на акаунт