2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 429
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Да докладвам и аз - днес ми изплатиха парите, въпреки че съм прекъснала по слаб успех! Grinning

# 346
да знам , че точно до навършване на 6 месеца трябва да се подадат документи , явно не зададох правилно въпроса , една приятелка ми каза , че го преизчисляват , ако подадеш след два месеца , за два месеца по малко пари , ако подадеш след 6 месеца съответно наполовина , а пък никъде не съм прочела такова нещо ?

# 347
Няма такова нещо... На мен си ми изплатиха всичко, макар че подадох по-късно документите...

# 348
днес и на мен изплатиха пари Simple Smile

# 349
И аз имам паричкииии  newsm44 smile3508 Няма и месец даже  Mr. Green
Само за статистиката да кажа, че записах след като родих сина си и че си взех уверението в същия ден, в който записах  Peace

# 350
  • Бургас
Браво на всички- тъкмо за празниците една парична награда  bouquet

# 351
здравейте,мамчета. Записала съм се вече в университет още преди появата на бебчо,но сега ми предстои среща със социалните. Можете ли да ми кажете какви документи са ми необходими ,за да подам молба за изплащане на сумата.Аз знам за уверение от университета,че уча редовно и за акт за раждане,но има ли и още някакви?

# 352
 geri-gb, носи си за всеки случай и удостоверението за банковата ти сметка, за друго не се сещам  newsm78

# 353
Здравейте,мами   bouquet

Записвам се и аз с едно въпросче: Изплащат ли помощта за докторантура - редовно? Вече имам магистратура и не ми се записва втора.

Благодаря ви.  Hug

# 354
Когато питах за една позната в СП ми казаха, че няма проблем да е докторантура, стига да е редовно и че имало случаи и са се изплащали парите. То всъщност в закона не е точно упоменато какво висше образование... следователно няма проблем...

# 355
Полага се помощта за редовни докторанти.

За получилите паричките - споделете за кои университети става въпрос?!

# 356

Аз съм в Техническия във Варна

# 357
Здравейте момичета,
Бихте ли ми казали дали има приеми сега в някой университет или са само през юли месец?
Бихте ли споделили в кой университет сте се записали, държавна поръчка ли сте и какви са таксите, съответно какви са баловете, защото почти никъде не ги пише за магистърската степен.
Иначе съм се насочила в ИУ Варна и Свищов, специалност: счетоводство и контрол. Ако някой е записал в тези университети ще може ли да сподели мнение.
Кога се дават уверенията, че съм редовна студентка - при самото записване или.....?
Но може да споделите и за други университети искам само да е държавна поръчка.
 Благодаря Ви предварително за отделеното време! Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:53 от mimi.nikolova

# 358

Аз записах в Аграрния в Пловдив, управление на туризма  Mr. Green

# 359
Аграрния в Пловдив , кога си се записала , че не виждам кога има прием ?

Общи условия

Активация на акаунт