2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 427
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
ZaaRa, на 10-ти март се записах, беше последния ден за прием на документи  Peace Сега има във ВУАРР, мисля че приемат до май месец.

# 361
Това за май месец не е ли за предварителните изпити или аз погрешно схващам ? Ако ме светнеш малко ще съм ти благодарна Simple Smile Става въпрос за бакалавър , понеже за магистър не ми стигат 2 стотни Sad Бебка е вече на 40 дни , а имам нужда от паричките  Crossing Arms

# 362
Здравейте,
извинявам се предварително ако вече сте обсъждали този въпрос, но нямах време да чета всички теми.
Знаете ли в кой университет в София таксата, за магистратура редовно обучение, е най-ниска и кога са сроковете за записване?
Иска ми се да запиша, за да се възползвам и аз от тази помощ за майки студентки.
Благодаря Ви предварително!

# 363
ZaaRa, аз говорех за магистратура  Peace За бакалавър не съм информирана, може да се обадиш по телефона да ги питаш, че от сайта им не се разбират много неща  ooooh!

# 364
Има ли значение кой ВУАРР, дали може и в филиала в Велико Търново.
От това което четох редовна магистратура има само Стопанско управление-редовна магистратура.

Има или някой записал се в ВТУ ? и какво, защото аз видях ,че има във Филосовския факултет редовна магистратура Политическо лидерство., др. не видях.

# 365
Здравейте,
извинявам се предварително ако вече сте обсъждали този въпрос, но нямах време да чета всички теми.
Знаете ли в кой университет в София таксата, за магистратура редовно обучение, е най-ниска и кога са сроковете за записване?
Иска ми се да запиша, за да се възползвам и аз от тази помощ за майки студентки.
Благодаря Ви предварително!

И аз се присъединявам към това питане.  Peace

# 366
Здравейте на всички!

Следя темата редовно. Мисля, че тази помощ е една добра покрепа на българската майка на фона на стотиците / сигурно и холяди/ циганки, които превърнаха майчинството в бизнес. Поне тази помощ не могат да докопат  Mr. Green

И така - аз съм завършила преди 7 години държавно бакалавър и магистър. Сега от това, която чета тук, че че за да се възползвам от помощтта мога да запиша само магистър държавно. В моя университет местата са по 1 бройк, с конкурс и хич не се надявам. Въпросът ми е, ако запиша 2ро висше, каквото и да е, редовно и платено, съответно мога ли да се възползвам от помощта?

Предварително благодаря на всички, които отделят време да отговарят на невежи като мен! Поздрави  Hug

# 367
И аз мисля сега да записвам второ висше , тъй като сега съм задочно и не мога да се прехвърля задочно.Второто ще ми е платено , понеже не може пак държавна поръчка.
Моя въпрос е може ли да се кандидатства за помощта, ако учиш в колеж?

# 368
Simple Smile Здравейте момичета, минавам да се похваля, че и аз се опаричих  Mr. Green. МНого се зарадвах Simple Smile Simple Smile . За питащите, записах се в ВУАРР магистратура Simple Smile Simple Smile

# 369
Здравейте,дами!Извинявам се,ако се повтарям,но въпросът ми е следният-не успях да разбера,дали има значение,дали майката се е записала преди или след раждането в дадения университет?

# 370
няма значение. Документите  към социалните трябва  да се подадат преди навършването на 6 мес. възраст на детето и към този момент да си редовна студентка. (т.е бебчето може да е на 4 мес  и тогава да се запишеш студент и да подадеш документи).  Peace

# 371
Благодаря:)

# 372
Момичета, аз съм нова, но изчетох почти вс. Очаквам беборана в края на август. Иска ми се да успея и аз да взема тези 2880 лв. Така като гледам в ВУАРР е най-евтино.

Аз живея в София. Някой иска ли да се комбинираме с една кола да разделим пътя - аз имам и шофирам доста. Колата е комфортна и до 4 човека ще е удобно и доста евтино. Мисля евентуално нещо за май.

# 373
Simple Smile Здравейте момичета, минавам да се похваля, че и аз се опаричих  Mr. Green. МНого се зарадвах Simple Smile Simple Smile . За питащите, записах се в ВУАРР магистратура Simple Smile Simple Smile

може ли някой друг да вземе уверението за записването във ВУАРР, с пълномощно де ?

# 374

Какви цени вървят таксите за магистратура, нещо не успях да намеря в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт