2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 427
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • Майна Сити
545 лв. на семестър за завършили ВУАРР/ВУЗК;
590 лв. за завършилите друго ВУ.
Завършилите ВУАРР не заплащат такса за кандидатстване, а само 30 лв. за комплект документи за записване, а завършилите други ВУ заплащат 30 лв. такса за кандидатстване и 30 лв. за записване.

Ако някъде греша, моля, нека iucka да ме поправи  Simple Smile

# 376
Здравейте момичета,
знаете ли във ВУАРР филиал Велико Търново дали ще има и други приеми освен май месец за магистратура?  Rolling Eyes
Някой да е записвал във Великотърновския университет би ли споделил какви са таксите, какви специалности има редовно обучение, че в сайта им е една каша и кога ще е втория прием?
Желая Ви хубав ден! Simple Smile

# 377
Simple Smile Здравейте момичета, минавам да се похваля, че и аз се опаричих  Mr. Green. МНого се зарадвах Simple Smile Simple Smile . За питащите, записах се в ВУАРР магистратура Simple Smile Simple Smile

може ли някой друг да вземе уверението за записването във ВУАРР, с пълномощно де ?

не ти е необходимо пълномощно. АЗ до университета не съм ходила, (на 17.02 започваше записването, а на мен термина ми беше 19.02  Mr. Green , нямаше как  да пътувам  Mr. Green )Документите  ги бях попълнила предварително (и за кандидатстването и за записването + уверението)  знаех че ще съм приета, защото съм с отлична дилома. Един познат отиде да ги подаде документите . В момента в който покажеш бележка , че си платила семестъра , вече се водиш студент и веднага ти подпечатват и уверението. Аз бях пратила копие от личната карта, като на листа  бях написала" вярно с оригинала" + подпис  Peace

# 378
Привет, момичета,
Да питам...ако се запиша и взема еднократната помощ и после прекъсна ще ме карат ли да я връщам и някой следи ли въобще дали се завършва записаното образование.
Мерси предварително за отговорите   bouquet

# 379
Здравейте,искам да попитам,мога ли да взема бележка,че съм редовна студентка преди да е започнал семестъра? Благодаря

# 380
Здравейте,
извинявам се предварително ако вече сте обсъждали този въпрос, но нямах време да чета всички теми.
Знаете ли в кой университет в София таксата, за магистратура редовно обучение, е най-ниска и кога са сроковете за записване?
Иска ми се да запиша, за да се възползвам и аз от тази помощ за майки студентки.
Благодаря Ви предварително!

Ще съм Ви благодарна ако някой да има отговор и на моя въпрос?

# 381
Здравейте! Искам да попитам знаете ли дали е проблем като си подам уверението в социалните този месец,че съм студентка редовно обучение и на него пише,че семестъра започва октомври?

# 382
За пръв път чувам за уверение, в което пише кога точно започва семестъра  newsm78 На моето пише само първи семестър 2013/2014 год.   Thinking

# 383
Аз още не съм си взела уверение,но предварително като ги питах и ми казаха,че сега могат да ми дадат уверение,но на него ще пише месеца,от когато започват лекциите т.е октомври и незнам дали ще ми го признаят

# 384
Би следвало да го признаят, все пак въпросът опира до това дали си студент /редовно обучение/, а не до това кога започва семестъра  Thinking Ако бъркам нека някой ме поправи  newsm78

# 385
За пръв път чувам за уверение, в което пише кога точно започва семестъра  newsm78 На моето пише само първи семестър 2013/2014 год.   Thinking
Здравейте! Искам да попитам знаете ли дали е проблем като си подам уверението в социалните този месец,че съм студентка редовно обучение и на него пише,че семестъра започва октомври?
и на моето уверение не пишеше месец, то даже аз си го попълвах , а те само го подпечетаха. Даже аз понеже сега февруари се записах , бях писала "за учебната 2014-2015" , а те го бяха поправили на 2013-2014.
И щом ти  издават бележка, че си редовен студент, не виждам какво значение има дали в момента има лекции или не ................................... те ти взимат цялата такса за семестъра нали , не са ти казали "дай сега половина, а октомври  другата половина "
Здравейте,
извинявам се предварително ако вече сте обсъждали този въпрос, но нямах време да чета всички теми.
Знаете ли в кой университет в София таксата, за магистратура редовно обучение, е най-ниска и кога са сроковете за записване?
Иска ми се да запиша, за да се възползвам и аз от тази помощ за майки студентки.
Благодаря Ви предварително!

Ще съм Ви благодарна ако някой да има отговор и на моя въпрос?
Незнам , порови се малко из сайтовете и провери., дори да няма написано, има тел. за връзка, звънни и попитай  Peace . В Пловдив във ВУАРР е 590лв, а във Варна във ВСУ най-ниската беше 620-640лв. Усех !

# 386
Предстои ми раждане.Опитах се да намеря синтезирана информция за това на какви парични помощи има право майката -студентка,редовно обучение.така и не намерих тази информация.Искам да знам на какво имам право и в кой момент се подават документите.Казаха ми за помощ от ВУЗ-а,за която се кандидатства 45 дена преди раждането(или 40 дни,незнам),не ми е ясно и какъв документ трябва да представя от личния лекар за това.

# 387
Предстои ми раждане.Опитах се да намеря синтезирана информция за това на какви парични помощи има право майката -студентка,редовно обучение.така и не намерих тази информация.Искам да знам на какво имам право и в кой момент се подават документите.Казаха ми за помощ от ВУЗ-а,за която се кандидатства 45 дена преди раждането(или 40 дни,незнам),не ми е ясно и какъв документ трябва да представя от личния лекар за това.
хм, не съм чувала за такова нещо  newsm78 , може и да има................ да не би да имаш предвид това  (то там е важен дохода, а не дали си студент) http://pomosti.oneinform.com/semeini-pomosti/bemennost/  , от долу пише какви док. са необходими  Peace

извинявай за любопитството  (това на подписа ти имената на децата ти ли са? )

# 388
Може би е задавам многократно този въпрос , но все пак да попитам , ако не продължиш да учиш , трябва ли да връщаш усвоените  пари ?

# 389
  • Бургас
Няма го упоменато в закона т.е. не

Общи условия

Активация на акаунт