2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Баси, хора, аз пак нямам пари. От коя община получихте? Аз от тая умряла Подуянската чакам от ноември.. Или то май университета ми е по-умрял - Медицинския. Направо вече няма да им се и зарадвам като ми ги дадат, те са изхарчени предварително smile3515

# 76
Аз от Хасковска, при мен изобщо не са правили запитване в университета. Майка вчера като е попитала са и казали, че са направили справка в регистъра, одобрена съм,до края на седмицата трябва да имам превод и като си погледнах картата.....имаше

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 08:56 от Звезден^Прах

# 77
Може би, колкото по-малка общината, толкова по-бързо. Peace
То и аз с медицинския, но се надявам от общината поне да са бързи.

# 78
Баси, хора, аз пак нямам пари. От коя община получихте? Аз от тая умряла Подуянската чакам от ноември.. Или то май университета ми е по-умрял - Медицинския. Направо вече няма да им се и зарадвам като ми ги дадат, те са изхарчени предварително smile3515
Направи ли справка в унито, дали са направили запитване от СП?Аз съм от Младост и там вчера са превели парите.

# 79
Аз от Хасковска, при мен изобщо не са правили запитване в университета. Майка вчера като е попитала са и казали, че са направили  справка в регистъра, одобрена съм,до края на седмицата трябва да имам превод и като си погледнах картата.....имаше
И при мен не са пращали запитване, защото вчера бях в Благоевград и направих справка в учебен отдел и нямаше изпратено писмо от СП, даже бях бясна, че ще ме мотаят още месец, а като се прибрах и си проверих сметката останах много приятно изненадана. Grinning

# 80
Провери в университета, аз се обадих в унито и социалните ги питаха два пъти ,защото и при мен се забавиха с отговора около месец така,че си провери,накрая ми ги преведоха

# 81

Здравейте.Моля някой да ми обясни подробно/може и на лични ,за да не затормозявам темата/ относно тази помощ.Документите до навършване на 1г на детето ли се подават или до 6 месеца?Редовен студент трябва да си към момента на раждане на детето ли или към момента на подаване на документите?И намалява ли сумата ,ако не подадеш документите при раждането ,а примерно след 5 месеца?
 Благодаря

# 82

Здравейте.Моля някой да ми обясни подробно/може и на лични ,за да не затормозявам темата/ относно тази помощ.Документите до навършване на 1г на детето ли се подават или до 6 месеца?Редовен студент трябва да си към момента на раждане на детето ли или към момента на подаване на документите?И намалява ли сумата ,ако не подадеш документите при раждането ,а примерно след 5 месеца?
 Благодаря
редовна студенкта, дете до 6 месеца, не се намалят парите ако подадеш в края на периода

# 83
А, ако си записала да учиш след като се е родило бебето, но не по-късно от 6 месеца?

# 84

Здравейте.Моля някой да ми обясни подробно/може и на лични ,за да не затормозявам темата/ относно тази помощ.Документите до навършване на 1г на детето ли се подават или до 6 месеца? - детето трябва да не е навършило 6мес към момента на подаване на молбата. Редовен студент трябва да си към момента на раждане на детето ли или към момента на подаване на документите? - към момента на подаване на молбата. И намалява ли сумата ,ако не подадеш документите при раждането ,а примерно след 5 месеца? - не
 Благодаря

А, ако си записала да учиш след като се е родило бебето, но не по-късно от 6 месеца?

Полага ти се. Едновременно трябва детето да е до 6мес. и да си студентка редовно, кое след кое се е случило няма значение.

iucka, ти какво записа във ВУАРР и как ще ходиш на лекции? Аз като ги видях целия март плътно от 9-19ч. и лошо ми стана.  Crazy

# 85
Пфууу... днес ми преведоха тия прословути пари. 3 месеца чакане. Звънях и в учебен отдел и в социалните и всеки вика - от другия нямаме отговор... Накрая пуснах жалба и днес им са се отпуснали от сърчицата тези пари. Не мога да се зарадвам като хората сега.  newsm78

# 86
  • София жк Бъкстон
И аз ги получих вчера.

# 87
Цитат на: Г-жа Гертруда Смехуркова link=topic=765393.msg27509921#msg27509921

[b
iucka,[/b] ти какво записа във ВУАРР и как ще ходиш на лекции? Аз като ги видях целия март плътно от 9-19ч. и лошо ми стана.  Crazy
Стопанско управление записах. Няма да ходя на лекции. Чакам да родя (всъщност преносвам вече  Twisted EvilMr. Green .Ако смяташ да учиш , разитай в учебен отдел , имаш право  на превилегии , от рода на това да посещаваш 50 % от лекциите и др. Само трябва да им покажеш документ че си бременна. Поразпитай се  Peace

# 88
Да, да, облекчението е,че ще посещавам лекции със задочното и те всъщност са цял Март плътно.  Ще родя на някоя училищна скамейка. Crazy

# 89
А има ли вероятност да не ти одобрят молбата за тази помощ? На какво основание?

Общи условия

Активация на акаунт