Отговори
# 75
Аз бих казала, че е 2 пръста НАД пъпа към този момент, не под. Иначе аз ги виждам, но от ляво на пъпа, явно не се протяга много нагоре още Simple Smile А последните дни ги усещам и пак ниско долу, доктора каза защото е седалищно, явно си се върти докато още има място.

За желязото, говорих с моя лекар по телефона преди малко, за въпросните Глубифер, че ги няма, той каза зами тогава Малтофер. Викам си оо, аз тия ги знам от форума Wink Значи съм на малтофер 3х1 и аз Simple Smile

# 76
Аз също го усещам над пъпа,много рядко ниско долу.Не го виждам все още ,като ви гледам лентичките сте преди мен,но ниско долу го усещам много рядко,винаги е горе.Явно зависи как е обърнато

# 77
Аз го усещам под пъпа все още. И се чудех не е ли време да се обръща и да се вдига нагоре.

# 78
Аз даже успях и клип да направя как рита  Mr. Green Вижда се как потупва корема отвътре, много е забавно. Аз го усещам главно под пъпа или на нивото на пъпа понякога, но по рядко. Явно си се върти. На всеки нарастването на матката е различно, организъм.

# 79
 The same myself благодаря за прекрасната темичка!
Мики, да ти е жив и здрав бъдещия батко! Весел празник!
А аз усещам бебето много ниско долу. Питах лекарката и каза, че не е проблем, просто то си се е позиционирало там. Все си мисля, че ластика от бикините го убива

# 80
Момичета я кажете от къде да си купя нормална нощница за бременни  ooooh!

# 81
Момичета утре ме викат за стерилна урина. Каква е процедурата за нея досега не ми се е налагало да давам ?

# 82
Да се запиша в новата тема, че миналата я пропуснах - бяхме болни цялото семейство - температура, кашлица, болки. Ужас! Все още много кашлям, но все пак не стигнах до антибиотик.

За морето: планували сме го за Септември. Няма как да го пропуснем, ще ни пишат отсъствие  Crazy

За обезкосмяването: ходя на кола и нямам намерение да спирам.

За покупките: без много, много да му мисля, но вече напазарувах първото нещо за бебето - нова подложка за повивалника (старата ми се скъса).

За повивалника: за мен е много полезен. Особено в началото след раждането, било то нормално или секцио, няма да е много удобно да се сгъваш на две на спалнята. Лично аз ползвах моя повивалник до годинката на детето.

# 83
Мики, да ви е жив и здрав малкия юнак   ura newsm38

Моят корем вече опредено си личи, но на мен пък ми се струва малък за седмиците в които съм. На 19.02 съм на преглед и нямам търпение да разбера как се развива бебето. Хубавото е, че вече започнах да го усещам много повече.

На мен също ми предстои скорошен преглед при лекаря ми, на 17-ти, и все за тогава мисля какво ще ми каже, как се развива бебчо. Мисля подробно да го разпитам за всичко, защото все си мисля, че моя корем още не е достатъчно голям като за 21-ва седмица или може би защото всеки ден се гледам и не забелязвам разликата. Мисля да го разпитам и за леките трептения, които усещам в корема, нормални ли са, аз знам, че това е бебчо, но все пак си мислех, че ще се усеща нещо повече за седмицата, в която съм. Аз на моменти усещам и известни бодежи в корема и незнам какво означават, дано не е нещо лошо, но и затова ще го питам Confused

# 84
Момичета утре ме викат за стерилна урина. Каква е процедурата за нея досега не ми се е налагало да давам ?
Трябва да е първата за деня, да се подмиеш само с вода без сапун, да изпикаеш малко навън и след това в чашката, която трябва да се внимава да не се замърси   отвътрешна страна с пръсти.И накрая да се занесе веднага до лабораторията.

# 85
Да добавя за урината - аз лично си купувам за целта стерилна чашка, продават ги в аптеките, струват стотинки, иначе и съда, в който ще се изпишкаш, трябва да е стерилен, сиреч изварен и т.н., а с чашката е много по-удобно. И да, носи се веднага до лабораторията, до около половин час след изпишкването на първата урина за деня.

# 86
Здравейте, момичета!!!  smile3525

Много писане, много четене, ама най-накрая смогнах Simple Smile

Аз бебка я усещам и над и под пъпа, но напоследък забелязвам, че като цяло коремчето ми се вдига нагоре. До скоро доста ниско седеше, та ми беше трудно с панталоните, но сега е малко по-добре Simple Smile

Днес пак се качих да се проверя на кантара и пак 57 кг, та и ММ видя, та пак ми се скара, че съм смъкнала половин кг. А не е да не ям ... вечер даже много често ми е тежко на стомаха като си легна. Като гледам как си наддавате, чак започва да ме хваща шубето да не ми е нещо. Добре, че ми мина поне ФМ, та съм сигурна, че бебка си върви добре Simple Smile

# 87
  • София
Мики да ви е живи здрав баткото  newsm59  party023
Аз още рядко усещам бебо, ниско долу.

# 88
Мики  newsm59  Да ви е жив и здрав малкия Явор и много  да ви радва     ura

Аз снощи усетих май бебка около пъпа и то по скоро над пъпа и даже се зачудих дали е тя , и сега като ви чета вече си мисля че е била тя Simple Smile newsm44

# 89
  • Видин
Ехее,браво цели 6 страници сте изписали Simple Smile
Мики, да ти живо и здраво момчето  newsm59
За кола маската винаги съм ходила и като знам какво изтърпях в началото след като винаги бръснача играеше роля. Така,че продължавам ,а и скоро няма да мога дори и с огледалце да видя нещо.
Най-накрая отмениха грипната и съм ма ЖК във вторник, а в петък ще ходя в Плевен за изследване на тромбоцитните агрегати. Искрено се надявам да ми намалят дозата на фраксипарина ,сега е 0,6. Аз го взимам заради предишен спонтанен  аборт /2012г/ , а и заради годинките EmbarassedМай съм най-старша тук или греша  Grinning
Бебо го усещам все още долу под пъпа и е много палав определено.

Общи условия

Активация на акаунт