Отговори
# 90
Момичета, кажете активни ли сте във фейсбук страничката ни, за да знам дали да се цопвам и аз там?
А ще направим ли една среща на бъдещите софийски мами или още ви се струва рано?

# 91
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами,

The same myself благодаря за темата и Мики да ти е честит рожденника, жив и здрав и много да ви радва.  bouquet

Исках да попитам дали има мами от Пловдив, които могат да ми препоръчат лекаря, при който се следят, тъй като аз момента съм В Англия, но мисля да прекарам последните няколко месеца от бременноста в България, както и да родя там. Може да ми пишете на лично, за да не спамим темата  Grinning, благодаря ви предварително.
Иначе при нас за сега всичко е наред, ритаме се доста активно, чак понякога е и леко дискомфортно, та не знам с каква  сила ще ме рита по напред. Леко бременеене на всички

# 92
Момичета, кажете активни ли сте във фейсбук страничката ни, за да знам дали да се цопвам и аз там?
А ще направим ли една среща на бъдещите софийски мами или още ви се струва рано?

Цопвай, повече от активни сме  Laughing

# 93
Искам и аз да вляза в тази група в фейса, ама никакви не ви откривам !??! newsm78

# 94
да и аз искам я кажете малко инфо за фейсбука Simple Smile

# 95
Благодарско за новата тема, The same!  bouquet
Мики, честит ти рожденик, да е здрав, весел и много щастлив Явко!

# 96
Момичета, групата е скрита и заради това не се вижда. Пишете ЛС на Atadar , тя е администратор на групата Peace

# 97
олеее докато преболедувам сте изписали предната тема и напредвате в новата Simple Smile Аз да се похваля с потвърдена девойка Simple Smile Върви малко назад с почти седмица, но тя и каката се роди по - късно явно при мен е така Simple Smile Вече много усещам движения, че при мен закъсняваха. И грипът не ме пропусна, но за щастие без сериозни лекарства се попреборих...

# 98
Ето ме и мен в новата тема.
не бях чела от няколко дни, а вие вече изписахте старата тема, че и в новата доста. Simple Smile
Честито на Гугито, както и на Барабани хубаво е, че има още близнаци, та да споделяме мнения.

Относно ритниците при мен доста ги усещам, мога да кажа по няколко пъти на ден. единият бута отдолу, другият всеки път го усещам от дясно. Но се радвам, че всеки ден ритат. Simple Smile

За шийката последно беше 32 мм и доки ми изписа утрогестан сутрин и вечер по 2. Пия и магнерич, както и витамини ми даде Преганткеар, но тях ги няма по аптеките, та ще питам за други евентуално. Изследванията излязоха добре. Хемоглобина малко паднал-119, но за сега казаха да не пия нищо, а чак след 2 седмици да почвам едни хапчета. Аз все си мисля да не се тъпча излишно с химии и да карам на бабините рецепти с червено цвекло и т.н.

За списъка на бебчетата вече почнахме да отмятаме доста неща. Мога да кажа, че малко ни остана. Уж щчхме да купуваме по-натам нещата, но се почна с количката и след това от един път и останалите неща - корито, дрешки, столчета за кола, помпа за изцеждане. Радвам се, че започнахме още от сега с покупките, след това няма да имам никакво време да избирам и да си се чудя кое е по-добро. Сега разглеждаме кошари за спане - спрели сме се на сгъваемите.

Относно килограмите вече съм +10 кг, но не се притеснявам.

Близнашки мамита - пишете как са при вас бебоците- размери, кг и т.н.- мнго ми се иска да знам как сме спрямо вас.

# 99
Аз да ви кажа съм качила около 3-4 кг от началото на бременността. Няма как да ги знам с точност , защото доста късно се усетих. Въпреки малкото кг нагоре коремът ми е огромен.  newsm78 Днес даже на ЖК първо ми се понакараха за размерите ,а кантара показа ,че теглото е мръднало само с кг нагоре за цял месец.
 Движенията на бебчо са ми все още неразгадаеми. Има дни ,в които не се спира , но има дни в които хич не се обажда.При мен така се случи , че 3 пъти месечно го гледат на видеозона, та съм спокойна  ,че всичко е наред. И всеки път си отговаряме на седмиците и дните.

# 100
Моят бебок определено взе да става голям палавник Mr. Green особено през последната седмица след ФМ /правихме я точно миналия четвъртък/ стана доста шавлив Laughing  Усещам го ту вляво, ту вдясно, засега още под или на нивото на пъпа....Обаче да ви кажа вчера така рязко ме изръчка, както кротко си бях седнала на леглото до ММ, че буквално подскочих и изохках #Silly  даже в първия момент помислих че той /миУто де/ нещо е решил да си направи закачка - боц с пръст по корема, но не си е премерил силата...Пък той направо с обиден тон ми вика "абе как ще те ръчкам по корема?!" smile3560  Странното е, че усещането беше с посока не отвътре, а отвън като смушкване Crazy
Още какви ли щури усещания ще почувстваме до финала, момичета ku-ku  Важното е да сме здрави и бебковците да вървят добре Peace

# 101
Уф да се оплача от първото ми мазане с крем против стрии. Взех си на Икаров маслото против стрии че ми казаха че е много ефикасно и досега се мазах но е много мазно и незнам как ще си облека дрехи , нормално ли е да е така или аз много сложих  newsm68

# 102
Хелоу хелоу Simple Smile
Nadeto И на мен ми казаха, че хъркам нощем  Laughing
Утре сме на преглед  Heart Eyes
А във фб не съм активна, пиша само тук.

# 103
Мале колко сте изписали  Crazy
Тази седмица ходих на фетална ехокардиография при д-р Маринов в МБАЛ Надежда. Еми страхотен е, а и апаратурата там била последен писък. Бебка е супер.
Днс минах и на ЖК. 5 кг за два месеца съм качила, което малко ме стресна. Не е да ям много.
Напоследък доста и ми прималява и се задъхвам, леко съм качила и кръвното. Неприятно, но нормално.
Шийката ми е добре, пуснаха ми кръвни изследвания и захар. Както винаги обаче смятам да си включа самоволно и желязо, около 2-3 лв е допълнително. От опит знам, че не винаги при ниско желязо и хемоглобинът е мн нисък, затова има два термина - анемия и железен дефицит. Тъй като аз често правя дефицити при хемоглобин в норма, винаги слагам и желязо към изследванията.
Още не сме почнали никакви покупки. Просто защото останалитени разходи покрай децата ибез това са много... Има време, особено като изляза отпуск.
Ако някой ще поръчва изгодни неща от чужбински сайтове, може да правим комбина за транспортни разходи. Или поне споделете от кои сайтове ще купувате. Като му дойде времето.
Извинете ме за грешките, пиша от таблет и коригирането в последствие ми е мъка.

# 104
Някой от вас пие ли нутри маг?На мен днес ми откриха контракции на матката , а аз до сега съм си мислила,че въпросната топка  на корема е от стойките на бебето.Вие през колко време имате втвърдявания?На мен ми казаха освен нутри маг и да лежа поне седмица, за да се успокоила матката.Малко се притесних днес ,дано да овладеем положението,след колко време прием ще намалеят контракциите?

Общи условия

Активация на акаунт