Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 091
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
  • Балчик
Не, никога не съм виждала такъв.

# 61
  • Sofia
   Жалко... За парфюмите, чиято цена не се класира за безплатна доставка, би бил от полза. Ами, явно ще заложа на 10-%-ната отстъпка, пак е нещо. Peace

# 62
Здравейте,ньякай скоро поръчвал ли е -как се движат във времето пратките.Моята е изпратена на 23,06 - включва 2 парфюма ,а в сайта хем ми посочват тракинг номер,хем единия парфюм ми стои с отворено квадратче- за reorder.Възможно ли е да са ми пратили само единия  newsm78??

# 63
  • Балчик
Не. Единият е с изчерпана наличност, а другият може да поръчаш пак. Няма връзка с изпращането на текущата поръчка.

# 64
Не. Единият е с изчерпана наличност, а другият може да поръчаш пак. Няма връзка с изпращането на текущата поръчка.
Много благодаря   bouquet за отговора!

# 65
  • Варна
Здравейте момичета! Много отдавна не съм пазарувала от фрагранса. Чета че с DHL нещата са се пооправили. Ако има някой от Варна купувал от сайта скоро да пише как е получаването и как става с това пълномощно. Пращат ти го от DHL, ти го заверяваш при нотариус даваш им го и после можеш да го ползваш многократно ли?

# 66
Лелее,какви са тия пълномощни и нотариуси?!!! ooooh! newsm78

# 67
  • центарлна северна България
Пратили са ми код за 5 долара отстъпка, ако някой може да го ползва : SAVEWFX
  bouquet

# 68
  • Балчик

Не се шашкай, имаш избор- или сама отиваш си ги освобождаваш от митницата, или DHL правят това вместо теб. И тогава ти е  необходимо нотариално заверено пълномощно.

pafflina, на фона на платената доставка, 5% е неизгоден код, понеже има и за 10 %.

# 69
  • Варна

Доколкото разбрах е по добре да им направиш пълномощно за освобождаване на пратката, защото те ходят вместо теб на митницата , освобождават пратката, плащат таксата и ДДС то и ти носят парфюма в къщи и ти чак тогава заплащаш такса и ДДС на тях. Правилно ли съм разбрала? Нека пише някой който по този начин си е получил нещата.

# 70
  • Балчик
Така е, улесняват те и ти спестяват цял ден бягане от гише на гише. Peace

# 71
мОМИЧЕТА, моята пратка  е то три дни в София и срещу нея пише - Clearance event.Нали ще я изпратят в тукашната Митница и след това ще ходя да я освобождавам.Не се ли действа като пратките от Ягодка,тях дори ми ги пращат в пощата и там си плащам всичко -мито,такси?!

# 72
  • Балчик
Няма как да е в пощата, нали с DHL  ги пращат. Все пак пиши дали не е настъпила някаква промяна междувременно.

# 73
  • София
Моята пратка е шипната с TNT Simple Smile Аз поръчах с посредник до английски адрес.

# 74
  • Sofia
   Момичета, да ви питам, има ли все още перманентна 5%-ова отстъпка, щом надвишиш $100 в поръчки (или беше $500, newsm78)?

С първата си поръчка надхвърлих тази сума и сега за втората се чудя дали ще ми се отчете това намаление, както сте споменавали. Rolling Eyes

Ако да, пише ли го някъде в акаунта ми?

Благодаря!  bouquet

EDIT: Коригирам се, прочетох за т.нар. loyalty points и за това, колко точки, каква постоянна отстъпка ти дават. Simple Smile Само ме интересува – автоматично ли се добавят тези намаления или трябва да въведа някакъв код?

EDIT (2-nd edition): Да, отстъпките се калкулират автоматично!

Аз какво написах в този пост – май нещо като нищо. Laughing Но поне може да е полезна информация за някой новак. Peace

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 12:06 от Black Cat 13

Общи условия

Активация на акаунт