Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 360
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
  • Козлодуй
Имам 5 поръчки от юни и юли, послушах съвета на Джемма и поръчвах само по 1бр. с кода за безплатна доставка FSW-не знам дали още работи. Поне досега всичко е наред, идваха си нормално при Габко и от там при мен. Януари имах една, задържана на митница, след кореспонденцията върнаха пратката обратно на фр.екс и си получих парите. Искаха реален адрес, на който някой да получи някакви документи, нямало какво да се плаща. Но аз не разполагам с друг адрес в Англия, освен този на превозвача Simple Smile
Явно наистина всичко е въпрос на късмет.

# 211
Януари имах една, задържана на митница, след кореспонденцията върнаха пратката обратно на фр.екс и си получих парите. Искаха реален адрес, на който някой да получи някакви документи, нямало какво да се плаща. Но аз не разполагам с друг адрес в Англия, освен този на превозвача Simple Smile
Явно наистина всичко е въпрос на късмет.

Да, те са искали реален адрес, защото няма как да ти начислят ДДС-то на адрес на склад (започващ с Access Self Storage), а не че не могат да доставят пратката там. Можела си да дадеш адреса на някой друг превозвач, чийто адрес изглежда редовен. Peace

# 212
  • Козлодуй
Какво ДДС, изрично ги питах има ли нещо за плащане и мога ли да го направя онлайн, казаха че не дължа нищо Hug

# 213
Хм, не знам. Simple Smile Не ме разбирай погрешно, не го казвам, защото смятам, че не си разбрала правилно, а защото на мен в случаите, когато не ми приемаха адреса на Габко, се беше начислило голямо ДДС, и де факто, те ми обясниха, че трябва да предоставя реален UK адрес, за да мога да си получа пратките. Когато не се е налагало да плащам допълнителни такси, не съм имала проблеми с адреса на Габко, но само в тези случаи. Peace

# 214
  • София
Здравейте. Когато попълвам в полето за купона код FREE69, ме препраща към PayPal да платя цялата сума с доставката... Валиден ли е все още този купон за България? Много странно - в началото ми маха доставката но после ми я начислява пак след като вкарам адреса....

# 215
Здравейте. Когато попълвам в полето за купона код FREE69, ме препраща към PayPal да платя цялата сума с доставката... Валиден ли е все още този купон за България? Много странно - в началото ми маха доставката но после ми я начислява пак след като вкарам адреса....

Поръчката ти на стойност над $69 ли е? Това е условието за БД. Peace

# 216
  • София
Да. Поръчката ми е над тази сума. Много странно. Пак ще пробвам. Може би не правя нящо както трябва newsm78

# 217
  • Варна
Да. Поръчката ми е над тази сума. Много странно. Пак ще пробвам. Може би не правя нящо както трябва newsm78

Май не е само при теб! И при мен става същото от известно време, независимо от сумата и затова не поръчвам. Ако изясниш защо така става пиши моля те!

# 218
  • Балчик
Имаше нещо май свързано с Пей пал. Ако плащаш с карта директно май преди бяха писали, че не става така. Но може и да греша.

# 219
  • Варна
Имаше нещо май свързано с Пей пал. Ако плащаш с карта директно май преди бяха писали, че не става така. Но може и да греша.
Пробвах и по двата начина - едно и също доставката не се маха!

# 220
Докъде стигате и не ви се маха доставката? Аз току-що пробвах от интерес и доставката е приспадната до момента, в който стигам чак до плащането с ПП.

# 221
  • Варна
Докъде стигате и не ви се маха доставката? Аз току-що пробвах от интерес и доставката е приспадната до момента, в който стигам чак до плащането с ПП.
Интересно! Като пробвах сега и при мен се махна. Явно нещо е имало преди това.

Моля момичетата от Варна които скоро са поръчвали да кажат много ли ги размотават от митницата и куриера!
Джемма при теб как става в Балчик по лесно и бързо ли е ?

И още нещо, ако се прати до Англия по лесно ли е, или по евтино. Питам защото имам познати там и мога да дам реален адрес.

# 222
  • Балчик
Аз вече споделих по-напред в темата, поръчвам с посредник до Англия, но не повече от 1 парфюм, на не по-висока стойност от 60-70 лв. И досега винаги са идвали  без митница. Просто споделям, не агитирам никого така да поръчва, защото може ид а е късмет, някои се оплакаха,ч е доста по-късно са им искали дължимото мито.

# 223
  • София
Във ФБ ми излезе пост за безплатна доставка с код FSW. Пробвайте!

# 224
  • Варна
Аз вече споделих по-напред в темата, поръчвам с посредник до Англия, но не повече от 1 парфюм, на не по-висока стойност от 60-70 лв. И досега винаги са идвали  без митница. Просто споделям, не агитирам никого така да поръчва, защото може ид а е късмет, някои се оплакаха,ч е доста по-късно са им искали дължимото мито.
60-70 лева и плащаш доставка така ли? Защото и до английски адрес също се плаща доставка.

Общи условия

Активация на акаунт