Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 366
  • 421
  •   2
Отговори
# 225
  • Балчик
Аз вече споделих по-напред в темата, поръчвам с посредник до Англия, но не повече от 1 парфюм, на не по-висока стойност от 60-70 лв. И досега винаги са идвали  без митница. Просто споделям, не агитирам никого така да поръчва, защото може ид а е късмет, някои се оплакаха,ч е доста по-късно са им искали дължимото мито.
60-70 лева и плащаш доставка така ли? Защото и до английски адрес също се плаща доставка.
Не, поръчвах с код  за безплатна доставка без ограничение за сума.
Сега погледнах историята на поръчките:
септември 2012 - 118 лв
ноември 2014 - 51 лв
ноември 2014 - 44 лв
май 2015 - 86 лв
май 2015 - 50 лв

Да, и в моменtа действа FSW. Peace

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 14:53 от Джемма

# 226
  • Варна
Аз се чудя дали да не пусна една поръчка до България и да си я получа от митницата

# 227
  • Балчик
С DHL процедурата мисля е  по-зле, отколкото директно на митница, но ако ти се занимава, пускай.

# 228
  • София
FSW също не ми маха доставката... Не знам какво става. На вас маха ли ви сумата за доставка след въвеждането на някой от двата кода?

# 229
  • Балчик
Да, FSW маха, другия не съм пробвала.

# 230
  • Варна
Мерси за кода момичета.  bouquet
Отдавна не съм си купувала парфюм от тук. Този който искам обаче е 125лв ... ооф Tired  ща пробвам пък каквото стане. Габко съдействат ли с митница там ако се наложи?

# 231
  • Балчик
Не, трябва да се оправяш сама.

Цитат
Фирма  Gab_Co не се ангажира с освобождаването на пратки от митница и депа на куриери в UK/DE.

# 232
  • Варна
Мерси Джемма  bouquet

# 233
  • Варна
Пуснах го, да става каквото ще.
До английски адрес, с ДЧЛ ли ги пращат и там и могат ли поне да се проследяват пратките?
Че чакам един гоблен от щатите и е в неизвестност вече 3та седмица. Crossing Arms

# 234
  • Варна
Пуснах го, да става каквото ще.
До английски адрес, с ДЧЛ ли ги пращат и там и могат ли поне да се проследяват пратките?
Че чакам един гоблен от щатите и е в неизвестност вече 3та седмица. Crossing Arms

Пиши после какво е станало. Аз може да пробвам скоро с доставка до Варна и ще пиша има ли проблеми.

Аз вече гоблени поръчвам от ибея малко е по скъпо но пък пристига бързо и няма ддс та

# 235
Здравейте  дами , ако може малко да ми обясните как точно се въвежда кога FSW , регистрирах се в фрагранцеекс и въвеждам всичко и купона FSW и направо ме препраща към Paypal но ми начислява и доставката ?

# 236
  • Балчик
На мен не ми начислява доставка. Кодът се въвежда в полето долу вдясно. под парфюма в кошницата.

# 237
  • Варна
На мен не ми начислява доставка. Кодът се въвежда в полето долу вдясно. под парфюма в кошницата.

Не ти изчислява защото пишеш адрес в Англия. За България става само този за над 69 долара.

# 238
  • Балчик
Възможно е, не пускам до България.

# 239
  • Варна
Моя парфюм е в Англия. Понеже на страницата на ДЧЛ не може да се проследи, стои си само, че е подадена информация за изпращане, аз чекнах за уведомления при движение на пратката. На 5ти получих такова, че пакета е на митница. И тишина.
Питах аз днес какво се случва. Казаха, че не можели да оформят митническите документи с този billing адрес / на Габко, защото е self storage address/ и да дам друг. Посочих им адреса на друг доставчик и сега чакам да пишат пак. 79$ е пакета ... .

Общи условия

Активация на акаунт