MAILBOOKS - въпроси, проблеми, предложения

• 449 188
  • 3 037
  •   1
Отговори
# 2 985
Не. Миналия път хостингът беше платен за 1 месец, след което в чата на МБ се появи член на семейството, който каза, че ще поемат плащанията до ноември 2024 г. и след това щели да предадат всичко на някакъв техен приятел, който щял вече да се занимава с програмата.

# 2 986
А къде е този чат МБ щом там има по актуална информация какво се случва?

# 2 987
В МБ. Laughing
Когато няма достъп до програмата, няма достъп и до чата.

# 2 988
  • Варна
MailBooks-а работи.

# 2 989
Здравейте,

Излизаме това съобщение:

погледнах последните 2-3 страници в темата, явно има някакъв проблем със стопанисването, това ли е причината за екрана или има при мен някакъв допълнителен проблем?

Благодаря предварително, силно се надявам да не се е изгубила безвъзвратно библиотеката с толкова много ресурси.

# 2 990
не е това причината
пусни си файла клийнрег.ехе и тогава се впиши пак

# 2 991
От няколко дена не мога да вляза в програмата. Как е при вас?

# 2 992
  • Варна
Нямам проблем с влизането в програмата.

# 2 993
Аз влизам.

# 2 994
По-назад пише да се пусне файл за почистване. При мен така проработи.

# 2 995
Здравейте. Днес изтеглих програмата и влязох без никакъв проблем.

# 2 996
Здравейте,
вероятно повече от вас знаят, че както създателя на тази прекрасна програма, така и синът му вече не са между нас - светла им памет и дано са на по-добро място! След много опити и проблеми благодарение на семейството и тяхната помощ вече имам достъп до акаунта където е инсталирана и работи програмата. Както знаете програмата се намира на платен сървър и е необходимо да се събират дарения. Дарението е напълно доброволно и никой не е длъжен да го прави, всичко е на добра воля с цел програмата да продължи да съществува. Плаща се веднъж годишно и сега е платено до декември 2024г. Започвам да събирам вашите дарения за следващата година, като за целта ще предоставя банкова сметка и сметка в Револют. Моля задължително пишете в основание за плащане: MailBooks. На този етап нямам достъп до административното управление на MailBooks и поради тази причина не мога да пусна съобщение от самата програма, както и не мога да променя сметките в бутона "Дарение". МОЛЯ НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ пари там - тези сметки са неактивни. На служебната поща support@mailbooks.net за сега също не мога да ви отговарям, ако не успея ще създам нова поща. Ще пусна това съобщение в чата на програмата няколко пъти за да го видят повече от вас и ако желаят да направят дарение. Надявам се да успеем заедно и да продължим това добро дело.

Сметки за дарение:
IBAN: BG47FINV91501014766914
Револют: @yanisl8hvj
Янислав Дичков

# 2 997
Дарителската кампания приключи, СУМАТА Е СЪБРАНА!

Сметките не са затворени, ако има постъпили още дарения
ще се "прехвърлят" за последващи плащания, като задължително ще обявя
колко е останалата сума след като платя. Всеки които желае - нека дари!
Сметки за дарение:
IBAN: BG47FINV91501014766914
Револют: @yanisl8hvj
Янислав Дичков
Основание: MailBooks

# 2 998
Здравейте,
Не бях влизала известно време и сега като се опитах ми изкарва същата грешка като на по горе описаните тоест:
Няма достъп до сървъра на MailBooks
или Интернет-връзката Ви е слаба.

Опитайте да влезете в програмата по-късно.

Опитах и с изчистването на данните но не се получи, даже я инсталирах на ново но нищо..
При вас оправи ли се проблема? Успявате ли да влизате?
Даже се опитвам да вляза в сайта но не ме оставя за да сваля на нова сет апа.

# 2 999
Здравей, сега проверих и всичко работи. Програмате се стартира, от сайта http://www.mailbooks.net/installer/MailBooks_Setup.exe файла се изтегля... Вероятно проблема е при вас.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 07:42 от mailbooks

Общи условия

Активация на акаунт