MAILBOOKS - въпроси, проблеми, предложения

• 459 886
  • 3 065
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Кърджали
Не знам колко може да се вярва на сайтовете "провери скоростта на своя интернет" /но друго не се сещам в момента как мога да я проверя/, но това показва.

А и това.... Не знам много ли е, достатъчно ли е, малко ли е. Досега никога не бях проверявала.

# 3 016
Работи ли при вас програмата?
При мен мина един ъпдейт на W10 и ... "Моля изчакайте!", после нищо!

# 3 017
И при мен не работи.

# 3 018
  • Варна
При мен няма проблем, работи нормално.

# 3 019
И при мен не работи.

# 3 020
И при мен не работи.

# 3 021
При мен работи.

# 3 022
Момичета, имам папка MAILBOOKS
Явно преди много преинсталирвания съм я слагала, даже съм забравила как се работи с нея.
Сега като я слагам ако даде да инсталирам, същата папка да посоча нали?

# 3 023
Здравейте, работи ли MailBooks или има някакъв технически проблем? Питам, защото от около месец и нещо, не мога да ползвам програмата. Опитвам се да я запусна, и до там - нито съобщение, нито нищо.

# 3 024
  • Варна
Програмата работи нормално. И може да ми се смеете, аз нямам обяснение защо така се получава, но пускам компютъра, после го рестартирам и едва след рестарта мейлбукса тръгва.
Просто споделям.

# 3 025
При мен работи нормално.

# 3 026
Здравейте, работи ли MailBooks или има някакъв технически проблем? Питам, защото от около месец и нещо, не мога да ползвам програмата. Опитвам се да я запусна, и до там - нито съобщение, нито нищо.
Програмата работи нормално?! ( не само при мен, но и на база и получени заявки )
Опитатайте с програмката за нулиране на настройките ClearRegMB.exe, ако сте сигурен, че помните username & pass, видях, че имате споделени заглавия...

# 3 027
  • Кърджали
Здравейте!
Да попитам има ли потребители с интернет към А1 и да имат проблем с MailBooks. Откакто преминахме към тях, аз в MailBooks  не мога и не мога да влезна, опитах всичко, ама тц...

# 3 028
  • София
има ли потребители с интернет към А1 ДА и да имат проблем с MailBooks НЕ

# 3 029
При мен сайта mailbooks.net е "This site can’t be reached"?

Общи условия

Активация на акаунт