Търся електронна книга - тема 10

• 133 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, не зная дали мнението ми е точно за тук, но все пак...
Когато дадена електронна книга е купена от сайт, може ли да се препраща на други?

Дали МОЖЕ на знам, но това тук сме приели за нормално да се случва.  Peace

# 481
  • В къщурката на хълма на феите
Боже надявам се някой да се смисли над нас и скоро да сканира Смарагдово зеленото, преди да съм починала от любопитство Praynig Praynig

# 482
Боже надявам се някой да се смисли над нас и скоро да сканира Смарагдово зеленото, преди да съм починала от любопитство Praynig Praynig

Присъединявам се към тази гореща молба и аз! Praynig Praynig Praynig

# 483
Здравейте, не зная дали мнението ми е точно за тук, но все пак...
Когато дадена електронна книга е купена от сайт, може ли да се препраща на други?

Дали МОЖЕ на знам, но това тук сме приели за нормално да се случва.  Peace

Мисълта ми беше дали не са заключени, за да не могат да се споделят?
Не съм запознат много...

# 484
  • Euskal Herria
Обикновено е-книгите имат защита - DRM. Това означава, че ако не се премахне, не може да се чете на друг компютър или четец, освен на този, който е купил книгата.
Няколко пъти пробвах да пратя епуб файл на купени книги на мои приятелки, при тях изобщо не се отваря. По същия начин опитах на моя компютър да чета е-книга, закупена от друг - програмата ми изписа, че аз не притежавам лицензионния ключ за тази книга. Пак така се получава и ако се пусне "чужда" книга през програма за премахване на защитата; явно, който е закупил книгата, той може да свали защитата й.
Ще се радвам, ако някой сподели дали и при него е същото или само при мен се получава така.
А повече информация за четенето на е-книги, има и тук:
http://www.helikon.bg/helikon/?do=detailed&rec=164

# 485
 Търся "Преди да заспя" - Стивън Уотсън. В Мейлбукс я няма, някой да е попадал случайно някъде другаде на нея? Благодаря  bouquet

# 486
Търся "Преди да заспя" - Стивън Уотсън. В Мейлбукс я няма, някой да е попадал случайно някъде другаде на нея? Благодаря  bouquet
От другите теми и аз хвърлих око на тази книжка и аз я търся Simple Smile

# 487
Някой може ли да ми снима/сканира стр.55-56 от Завещанието на Макиавели на Алън Фолсъм - екземплярът в библиотеката е  с тази липса

# 488
  • София

Присъединявам се към тази гореща молба и аз! Praynig Praynig Praynig
На англ. я имам само.

# 489
Какъв жанр са тези, така търсени Скъпоценни камъни?

# 490
Тийн фентъзи /прескачане във времето/, но приятно написано. По първа книга има филм, така че може да добиеш някаква представа, заглавието е Сапфиреносиньо

# 491
Благодаря, NellyR!   Grinning
Предпочитам да е на български. Peace

# 492
Тийн фентъзи /прескачане във времето/, но приятно написано. По първа книга има филм, така че може да добиеш някаква представа, заглавието е Сапфиреносиньо

Благодаря!

# 493
  • В къщурката на хълма на феите
и филма е немски, което беше изненада за мен .. като гледах трейлъра /че за целия филм няма време/ ми направи впечатление, че що годе са се придържали към книгата, но аз обикновено избягвам подобен род филми, че обикновено сериозно съм разочарована ..

# 494
Първата книга  е  Рубиненочервено /Rubinrot/, а филмът по нея се казва Пророчеството за Рубин.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=375345&hit=1

Общи условия

Активация на акаунт