Търся електронна книга - тема 10

• 133 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
ЗДРАВЕЙТЕ!
Търся книга осма от поредицата "Училища за вампири",може ли някой да ми помогне!?
Aко някой я има,пратете ми моля на      istar_83@abv.bg.

Rolling Eyes

# 526
Някой случайно да има "За любовта и сянката" на Исабел Алиенте и "Фламандският майстор" на Артуро Перес-Реверте? Формата няма значение, макар че е предпочитан пдф или моби Simple Smile Благодаря предварително.

# 527
И аз търся Артуро Перес Реверте

# 528
  • Бургас
Някой да е срещал Поверително от кухнята  на Антъни Бурдейн?

# 529
  • в шоки-land
Здравейте, търся тази книга      и нещо повече от този автор...Ако имате нещо, моля пишете ми на ЛС..Благодаря предварително !

# 530
И аз се включвам Simple Smile

# 531
И аз се включвам Simple Smile

ООООООООООООо и АЗ веднага! Laughing

# 532
Аз я имам, но на хартия.. Simple Smile Някой ден, ако реша да се пробвам да сканирам с телефона и вземе, че се получи лесно, нея и още доста хубави книги мога да споделя, само време да намеря..

# 533
Благодаря много,Теодора!
 Hug

# 534
И аз се включвам към желаещите за Поверително от кухнята  на Антъни Бурдейн
Чакаме Сиси  chef

# 535
Здравейте  Simple Smile ако някой има "Множество Катрини" на Джон Грийн и "Когато бях петгодишен се самоубих" на Хауърд Батън и може да ми ги прати, ще съм му невероятно благодарна  Hug
email: claraoswald@abv.bg

# 536
Някой ако може да ми прати Красиво бедствие на marinela.i.koleva@gmail.com. Все още не са ми я изпратили от мейлбукс за съжаление Sad Благодаря предварително! Simple Smile

# 537
  • Пловдив
Някой ако може да ми прати Красиво бедствие на marinela.i.koleva@gmail.com. Все още не са ми я изпратили от мейлбукс за съжаление Sad Благодаря предварително! Simple Smile

Имаш поща Simple Smile

# 538
Лариса Ренар??? Здравейте! Да имате нещо от нея?  мейлът ми е mimi_malini@abv.bg

# 539
Здравейте!И аз много моля за "Красиво бедствие " Praynig Имейлът ми е :
Скрит текст:

Благодаря за страхотната темичка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт