Търся електронна книга - тема 10

• 133 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.
И аз да питам за Зовът на кукувицата.
Ако някой я има или е налична в МБ, ще съм благодарна да сподели.
Търся Поверително от кухнята на англ. език, също.
Весел уикенд. Simple Smile

Аз я имам. Дай e-mail да ти я изпратя.

# 586
.Никой не ме отразява.... Rolling Eyes

Ти през три страници питаш едно и също... щом никой не ти отговаря, направи си изводите дали ги има книгите, които търсиш.
Поемам ангажимент ако се появи литература, свързана с тази тематика, в електронен вариант, да те уведомя с л.с.

# 587
Наистина, какво е това "Никой не ме отразява"? Хората, които споделят книги четат темата, така че след като няма отговор се предполага, че и книгата не е налична.

# 588
Здравейте, търся "Капризите на сърцето" на Сюзън Елизабет Филипс, някой случайно  имали я или ако знае къде я има качена моля да пише на лични или на e-mail petinka_d@abv.bg Предварително благодаря  Hug

# 589
Здравейте, момичета! Някоя от вас има ли Стъкленият замък? Не го намирам в Mail Books.

# 590
Здравейте !Търся 50 нощи в  сиво  от Лора Елиъс

Ел. адрес :
Скрит текст:

# 591
Здравейте, момичета! Някоя от вас има ли Стъкленият замък? Не го намирам в Mail Books.

Сега погледнах, има го, даже едната потребителка е онлайн в момента.

# 592

Сега погледнах, има го, даже едната потребителка е онлайн в момента.

Благодаря ти! И аз го намерих Simple Smile

# 593
Здравейте, търся "Капризите на сърцето" на Сюзън Елизабет Филипс, някой случайно  имали я или ако знае къде я има качена моля да пише на лични или на e-mail petinka_d@abv.bg Предварително благодаря  Hug
В MailBooks е, ако не можеш да я поискаш, пиши ми за да ти я пратя.

# 594
Здравейте ! Търся книгата : Предимствата да бъдеш аутсайдер - на  Стивън Чбоски (Stephen Chbosky) Rolling Eyes

# 595
Ако може някой да ми прати  "Красиво бедствие" - Джейми Макгуайър защото не мога нищо да получа от mailbooks .Благодаря! на melo77@abv.bg

Пратих ти я.

Здравей, би ли я пратила и на мен, моля Simple Smile)
nataliya.s.stoyanova@abv.bg

Благодаря много Simple Smile

# 596
Някой има ли Пустинно цвете в epub или pdf/txt? Поисках си я от мейлбукса, ноооо никой не се отзовава. Ще се радвам, ако някой я качи тук или по ЛС Simple Smile

# 597
Някой има ли Пустинно цвете в epub или pdf/txt? Поисках си я от мейлбукса, ноооо никой не се отзовава. Ще се радвам, ако някой я качи тук или по ЛС Simple Smile
http://zaknigi.com/view.php?id=358

# 598
http://zaknigi.com/view.php?id=358
Благодаря!

# 599
Търся "Дар от съдбата: на Джаки д‘Алесандро. Ако някой я има- paaapiii@abv.bg Благодаря предварително Simple SmileHug

Общи условия

Активация на акаунт