Търся електронна книга - тема 10

• 133 707
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Зовът на кукувицата дали я има някъде дори и на английски

Има я в Мейлбукс.

На български при това.  Peace
А мога ли да помоля, някой да ми я изпрати, защото не успях да си инсталирам програмата. А пък и ми е по-удобно да я получа по имейл Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile
djamarinova@gmail.com

Изпратих ти я!  Simple Smile
Даа, благодаря ти изключително много Simple Smile Аз вече почти я прочетох  Laughing

# 646
Извинявам се, но се но понеже търся речник в електронен вариант, се надявам, че не спамя. Писах във "Въпроси всякакви", но реших да се посъветвам и тук. От известно време си търся хубав английско-български речник за телефон. След дълго търсене попаднах на това: http://emo-dictx.hit.bg/
Пробвах и двете версии и по-тежката и по-хубава и по-леката. В приложенията като отворя ми излизат и двете, но в момента, в който отворя речника ми излиза и в двата случая следното:
emoDict_BgEn.jar работи, няма какво да се покаже...
Телефонът ми е Нокия Аша 302. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил? Ако някой ползва нещо по-добро ще се радвам да сподели.

# 647
Извинявам се, но се но понеже търся речник в електронен вариант, се надявам, че не спамя. Писах във "Въпроси всякакви", но реших да се посъветвам и тук. От известно време си търся хубав английско-български речник за телефон. След дълго търсене попаднах на това: http://emo-dictx.hit.bg/
Пробвах и двете версии и по-тежката и по-хубава и по-леката. В приложенията като отворя ми излизат и двете, но в момента, в който отворя речника ми излиза и в двата случая следното:
Телефонът ми е Нокия Аша 302. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил? Ако някой ползва нещо по-добро ще се радвам да сподели.

Навремето имах симбиан os...
Вероятно си инсталирала приложението,
но не си качила никакви речници...

Има един сайт, от който черпех инфо - Ip-spam140-...

# 648
Здрасти Simple Smile Търся книгите на Шерилин Кениън - НОЩНИ ЛОВЦИ ( имам първите три, но искам да прочета останалите). А другата ми молба е свързана с поредицата за Джеймс Потър ( имам ги на английски, но се надявах някой да е попаднал на  фен превод). Пощата ми е evi_popi@abv.bg
Благодаря ви предварително! Simple Smile

Аз намерих и четвъртата за Зарек, ама нещо ми се струва много кратка, два пъти по кратка е от другите и може да не е цялата, не съм сигурна, понеже още не съм я чела, има я в MailBooks, но мога да ти я пратя  и на мейл ако проявяш интерс Simple Smile

# 649
  • Euskal Herria
Четвъртата книга "Танц с дявола" - за Зарек от Нощните ловци е фен превод, който се оказва, че не е цял. Явно само донякъде е преведено.

# 650
има и фен превод на 1 книга за Ник  пусната е в МБ -на мене много ми хареса

# 651

Я виж това дали ще ти свърши работа...

# 652
Търся книгата Три метра над небето от Федерико Моча порових се из нета но нищо не можах да открия .моля ако някои знае от къде мога да я свля да каже или нещо друго от автора

# 653
  • Там, където мечтите се сбъдват
Здравейте, търся "Животът като партия шах" на Каспаров, откривам я само на руски, а за сина ми, неговия руски е в много начално ниво и няма да я разбере.

# 654
Търся "Преди да заспя" - Стивън Уотсън. В Мейлбукс я няма, някой да е попадал случайно някъде другаде на нея? Благодаря  bouquet
От другите теми и аз хвърлих око на тази книжка и аз я търся Simple Smile

И аз да се включа Simple Smile Опитвам се и на хартия да я издиря. Нулев успех към момента.

# 655

Благодаря за споделената информация  bouquet, но тези файлове нещо не се четат от телефона/ не се поддържа sis файлове, това ми даде като съобщение за програмата за четене. Речниците не ги разпозна изобщо. Пробвах да сменя и разширението /към jar.само това чете телефона/ но както предполагах нищо не стана. Sad

# 656
  • ВАРНА
Свалих си една книга в ДОК формат и искам да я кача на киндъла,но не става,не мога да я преобразувам в Калибре,изписва ми,че не чете формата,идеи?

# 657

Благодаря за споделената информация  bouquet, но тези файлове нещо не се четат от телефона/ не се поддържа sis файлове, това ми даде като съобщение за програмата за четене. Речниците не ги разпозна изобщо. Пробвах да сменя и разширението /към jar.само това чете телефона/ но както предполагах нищо не стана. Sad

Мдаа... сега погледнах точно тази нокия...
Тя не е симбиан, т.е. няма операционна с-ма...
Значи ти трябва .jar файл... сори...

Ако си пробвала emoDict_BgEn.jar и нямаш кирилизация
на телефона няма да прочете нищо...
Пробвали emoDict_EnBg.jar...

# 658
Свалих си една книга в ДОК формат и искам да я кача на киндъла,но не става,не мога да я преобразувам в Калибре,изписва ми,че не чете формата,идеи?
Опитай да копираш текста и да го прехвърлиш в notepad, после го зареди в калибър.

# 659
  • В къщурката на хълма на феите
или просто смени разширението на файла от .doc на .rtf .. разбира се Word ще те попита сигурна ли си, щото евентуално може да се прецака файла, така че за всеки случай си направи копие Peace

Общи условия

Активация на акаунт