Търся електронна книга - тема 10

• 133 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте! Търся книгата Невидимото братство на Курт Ауст. Дали я има някъде, но не на хартия...  Sad

# 661
  • Euskal Herria
Свалих си една книга в ДОК формат и искам да я кача на киндъла,но не става,не мога да я преобразувам в Калибре,изписва ми,че не чете формата,идеи?

Другият вариант е след като отвориш файла, да го запишеш като PDF. След това с калибре можеш да го конвертираш в какъвто формат искаш.

# 662
Извинявам се, но се но понеже търся речник в електронен вариант, се надявам, че не спамя. Писах във "Въпроси всякакви", но реших да се посъветвам и тук. От известно време си търся хубав английско-български речник за телефон. След дълго търсене попаднах на това: http://emo-dictx.hit.bg/
Пробвах и двете версии и по-тежката и по-хубава и по-леката. В приложенията като отворя ми излизат и двете, но в момента, в който отворя речника ми излиза и в двата случая следното:
emoDict_BgEn.jar работи, няма какво да се покаже...
Телефонът ми е Нокия Аша 302. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил? Ако някой ползва нещо по-добро ще се радвам да сподели.

Я виж това дали ще ти свърши работа...
Благодаря за споделената информация  bouquet, но тези файлове нещо не се четат от телефона/ не се поддържа sis файлове, това ми даде като съобщение за програмата за четене. Речниците не ги разпозна изобщо. Пробвах да сменя и разширението /към jar.само това чете телефона/ но както предполагах нищо не стана. Sad

Мдаа... сега погледнах точно тази нокия...
Тя не е симбиан, т.е. няма операционна с-ма...
Значи ти трябва .jar файл... сори...

Ако си пробвала emoDict_BgEn.jar и нямаш кирилизация
на телефона няма да прочете нищо...
Пробвали emoDict_EnBg.jar...
да,  и краткия и пълния вариант на англйско-българския речник от линка по-горе. И на двата ми излиза следното съобщение:
emoDict_BgEn.jar работи, няма какво да се покаже..
Явно няма да стане............

# 663
Много ще съм благодарна, ако някой ми изпрати "Крадецът на книги" в текстов формат, на мейла ми: shrew_1@abv.bg. Нямам mailbooks, а и не я откривам никъде другаде. Благодаря предварително!

# 664
Здравейте,
търся " Отклонение " на Блага Димитрова в .doc или .pdf. Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите Rolling Eyes

# 665
Здравейте, попадали ли сте на "Вълкът от Уолстрийт" и къде мога да я намеря?

# 666
Привет! Някой някъде да е срещал "Мадоната на бадемите  " от Марина Фиорато на бг в Ел. вариант? Laughing

# 667
Търся "Вълка от Уолстрийт" - Джордън Белфорт
e-mail: ialeksandrova3@gmail.com

# 668
  • София
Здравейте,
отдавна не съм се включвала, тъй като намирам търсените книги в MailBooks (основно).

Моля за помощ -търся Част 4 на Черен лебед / Ришел Мийд, на български ?

Благодаря предварително на отзовалите се  Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 22:27 от ffiffka

# 669
Здравейте приятели,

бих искала да ви попитам дали някой от вас има третата книга от поредицата Реликвите на смъртните на Касандра Клеър - ГРАД ОТ СТЪКЛО в електронен вариант на български, защото нещо немога да я намеря, тоест намирам я само на английски, а нещо не ми се мъчи с тези странни термини, които се изпозват....та ако някой я има би ли ми я изпратил на мейла galina0911@abv.bg Smile

Благодаря предварително!!! Smile

# 670
Привет! Някой някъде да е срещал "Мадоната на бадемите  " от Марина Фиорато на бг в Ел. вариант? Laughing
http://we.tl/LOoi8DNqdR

# 671
Здравейте приятели,

бих искала да ви попитам дали някой от вас има третата книга от поредицата Реликвите на смъртните на Касандра Клеър - ГРАД ОТ СТЪКЛО в електронен вариант на български, защото нещо немога да я намеря, тоест намирам я само на английски, а нещо не ми се мъчи с тези странни термини, които се изпозват....та ако някой я има би ли ми я изпратил на мейла galina0911@abv.bg Smile

Само нея ли искаш? Аз ги имам от 1-5 Simple Smile
Пратих ти я

# 672
Здравейте, търся 2 книжки едната е на Джефри Арчър- Аферата Ван Гог и Джон Гришам Рекекетьора в epub
Нямам достъп до майлбоокс защото съм с Мас.
Предварително много благодаря

# 673

търся 'Кървави белези' - Саймън Бекет
и следващата книга за Дейвид Хънтър, но не се сещам за името,
за избягал затворник, който си отмъщава

# 674
Здравейте приятели,

Ооо... колко хубаво  Joy може ли и 4 и 5 Simple Smile МНОГО БЛАГОДАРЯ Simple Smile  bouquet

Само нея ли искаш? Аз ги имам от 1-5 Simple Smile
Пратих ти я

Общи условия

Активация на акаунт