Търся електронна книга - тема 10

• 133 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте приятели,

бих искала да ви попитам дали някой от вас има третата книга от поредицата Реликвите на смъртните на Касандра Клеър - ГРАД ОТ СТЪКЛО в електронен вариант на български, защото нещо немога да я намеря, тоест намирам я само на английски, а нещо не ми се мъчи с тези странни термини, които се изпозват....та ако някой я има би ли ми я изпратил на мейла galina0911@abv.bg Smile

Благодаря предварително!!! Smile

Ооо... колко хубаво  Joy може ли и 4 и 5 Simple Smile МНОГО БЛАГОДАРЯ Simple Smile  bouquet

Само нея ли искаш? Аз ги имам от 1-5 Simple Smile
Пратих ти я

Имаш ги Simple Smile

# 676
Здравейте,  продължавам да търся Нация на Тери Пратчет.

Предварително благодаря!

petia_vj@yahoo.com

# 677
Привет! Някой някъде да е срещал "Мадоната на бадемите  " от Марина Фиорато на бг в Ел. вариант? Laughing
http://we.tl/LOoi8DNqdR

Thank you very much!!!!!! Grinning

# 678
Здравейте приятели,

бих искала да ви попитам дали някой от вас има книгите от поредицата Реликвите на смъртните на Касандра Клеър  в електронен вариант на български, защото нещо немога да ги намеря, ако някой ги има би ли ми ги изпратил на мейла
white_star@mail.bg

Благодаря предварително!!!

# 679
  • Пловдив
Здравейте приятели,

бих искала да ви попитам дали някой от вас има книгите от поредицата Реликвите на смъртните на Касандра Клеър  в електронен вариант на български, защото нещо немога да ги намеря, ако някой ги има би ли ми ги изпратил на мейла
white_star@mail.bg

Благодаря предварително!!!

Имаш поща Simple Smile

# 680
Здравейте, ако някой има 3-та част на 50 нюанса в PDT формат моля, 14.04.79mimi@gmail. com Благодаря ви!

# 681
Здравейте, ако някой има 3-та част на 50 нюанса в PDT формат моля, 14.04.79mimi@gmail. com Благодаря ви!

http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=1245

# 682
  • Русе/Germany
Някой има ли "Перфектният мъж" на Линда Хауърд?
Hug

# 683

Някой има ли "Перфектният мъж" на Линда Хауърд?
 Ако може и на мен ще съм ви много благодарна!
shani88@abv.bg

# 684
Да знаете случайдо "Дневниците на вампира" дали ги има освен във фен превод?
Сигурно ще ме натирите като неблагодарница, ама направо не се четат.  Rolling Eyes

# 685
  • В две мънички очи...
Да знаете случайдо "Дневниците на вампира" дали ги има освен във фен превод?
Сигурно ще ме натирите като неблагодарница, ама направо не се четат.  Rolling Eyes

Аз само фен превода съм срещала. Даже последно като гледах го бяха свалили от сайта си или аз не го намерих  newsm78

# 686
Здравейте,
Имах проблем с изтеглянето на Framework 3.5 и не можахда изтегля някои от книгите за които със сигурност знам, че ги има в MailBooks и други за които не знам но много ще се зарадвам,ако някой успее да ми ги изпрати или поне някои от тях:
-Всичките книги на Ришел Мийд (поредиците: Кръвни връзки, Академия за вампири, Джорджиния Кинкейд -ако има и други нейни книги на български бих желала да прочета и тях)
-Подборът на Али Конди
-Всички книги от поредицата Реликвите на смъртните  на Касандра Клеър
-Всички книги от поредицата Адски устройства
-Дневниците на вампира (всички излезли книги от поредицата)
-Дневниците на Стефан (всички излезли книги от поредицата)
-Училище за лоши момичета на Елиът Шрифер
 P.S. Да са на български
Благодаря ви!  Heart Eyes

Имейл: lessthannobody@mail.bg

# 687
  • София
Привет! Hug
Издирвам "Ева Луна" на Алиенде.

Искам да благодаря на всички добри души, които се отзовават в мейлбукс  omm omm omm

# 688

Пратих ти съобщение.
Поредицата за Джорджина Кинкейд, Училище за лоши момичета на Елиът Шрифер и Подборът на Али Конди ги няма още в MailBooks. Останалите се намират, като повечето са фен преводи.

# 689
Здравейте,
Имах проблем с изтеглянето на Framework 3.5 и не можахда изтегля някои от книгите за които със сигурност знам, че ги има в MailBooks и други за които не знам но много ще се зарадвам,ако някой успее да ми ги изпрати или поне някои от тях:
-Всичките книги на Ришел Мийд (поредиците: Кръвни връзки, Академия за вампири, Джорджиния Кинкейд -ако има и други нейни книги на български бих желала да прочета и тях)
-Подборът на Али Конди
-Всички книги от поредицата Реликвите на смъртните  на Касандра Клеър
-Всички книги от поредицата Адски устройства
-Дневниците на вампира (всички излезли книги от поредицата)
-Дневниците на Стефан (всички излезли книги от поредицата)
-Училище за лоши момичета на Елиът Шрифер
 P.S. Да са на български
Благодаря ви!  Heart Eyes

Имейл: lessthannobody@mail.bg

Изпратих ти това което имам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт