ЮЛСКИ бебета - тема 15

• 29 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Портокалчо, съболезнования и гушки и от мен  Hug

# 106
Аз за кръста пих Дексофен и имах ефект. Става да се пие ако кърмиш, но пиех само по едно на ден от страх. Дано бързо да минава.

# 107
Ани - знам,че спамя но жената така ли изглеждаше? В средата...

Още веднъж благодаря на всички..

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:31 от portokalcho

# 108
Портокалчо,моите съболезнования  Hug

ММ се прибра Simple Smile

# 109

Мише, изпита взе ли ?  Thinking

Офф ми не, не ги разбирам тия Процеси и апарати в ХВП, вече 3 години си го влача тоя изпит Sad

Казвай си бързо, кой ти преподава?
8 стр за един ден, е не можах да запомня нищо признавам си, само на Оушън ми направи впечатление поста, че ММ е завършил точно това
Нали ви казах, че вчера бяхме на "онази" консултация, да ама колектора се разместил,  и сутринта ходихме да даваме урина пак, този път хич не ползвах никакви колектори, ами ММ държи гърнето аз държа бебето над мивката, и за 2 мин бяхме готови. Оттам бягай до поликлиниката, че нали пък трябвало да се отнесе веднага, звъннахме после за резултатите на педиатърката, каза, че само хемоглобина е нисък 107, но на всички бебета си бил нисък, и да не се кося, като захраня с месо, жълтъци и зелени разни ще се оправи. Но бяхме взели вчера направление за очен, та в 17ч имахме час, оказа се, че сме закъснели с очния, за което аз не съм виновна, докторката знаеше за проблема още когато детето се роди, както и да е, сега се оказа, че каналът /слъзния/ не бил запушен, а само стеснен, изписа ни два вида капки, и едни процедури, и каза след 10 дена пак да ходим, и да се молим да се разшири, защото ако до годинката не се оправи, следва някаква операция, ама така се притесних, че и забравих името  Confused Embarassed
Ани виж какво е пила Агнес и почвай нещо, че няма кой да ти гледа детето
Утре гледам обсъждате 14/2, ММ е най-гадната за мене смяна - втора, и съм си сама, ядосвам се и на голямата, дето последно и видях очите около Ивановден, малко преди това като че ли, и после не се е прибирала, нищо не казва, само някви общи приказки, и като ме срещне някой и като ме заразпитват какво прави, викам си на акъла де да я знаех? И нали знаете, каквото ти мисли майка ти да не ти се случва, само тъпотии си мисля, абе нещата са си  #Cussing out

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 22:29 от mysterious

# 110
Връщам се малко назад, ама като гледам много от нас не са спали миналата нощ,дали пък щото е пълнолуние, а раците ги покровителства луната???

Аз съм рак, Моника също, вече почвам други обяснения да си търся освен неизникналите зъби на Моника...

Като се съдуби в 1, повърна едно хубаво, преоблекох я цялата и после не мигнах до към 3 и нещо...после вече не исках да гледам колко е часа като ме събуди пак...

А дано тази нощ да е лека за всички!!!

Simple Smile

# 111
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да Портокалчо  Cry
Агнес мерси за инфото  Praynig ще го пробвам.Кърмя да........по скоро се цедя вече почти 7 месеца и мисля да приключвам вече!

# 112
  • София
...
Сандалче, ако съседката ме срещне и ми каже "Ауу, колко си дебела, ама ти си направо тюфлек,, вземи се в ръце, на нищо не приличаш!" ще ми стане гадно и ще я сметна за простачка. Но ако със съседката си лафим всеки ден на кафенце и тя споделя за разни издевателства над нея, не бих се пестила да изразявам мнение. Много е хубаво, че като един истински Матросов защитаваш горката Жалина, но защо за сметка на Пина и Близначето? Ми ето, те, както и повечето тук, явно не се кефят на "Бий ме, обичам те", изразили са своето мнение. Дипломация и цензура са две различни неща Peace
...

Чакай малко, защо "за сметка на Пина и Близначе"? Нещо да съм обидила някого?
Ааа, моля, и аз изказвам мнение  Crossing Arms Различно е от тяхното, ала епитети не са се разнасяли, така че каква е тая сметка, дето съм объркала, не разбрах?

Жалина не съм защитавала, а начина на изказване на критика.
Язък, че се хабих да тракам по бутоните, пак не съм успяла ясно да се изкажа.

На мен не са ми приятни тези случки тук, честно.
Не става за пръв път.
Появи се някой различен, и започват да се изразяват едни мнения, едно чудо. Защото било форум, защото е важно всеки да покаже, колко е ядосан и се образува една вълнА, която помита със своята острота и нерядко, обиди.
Било ме е срам в такива случаи. Най-много със Скреч, но имаше и други изметени момичета. Различни с нещо. За тях няма прошка тук. Защото е важно да се казвали истинските неща, а хората... ми те се обиждат, сръдли такива, защото не умеят да приемат критика...
Форум - форум, обаче сме изкарали доста време тук заедно. По някакъв начин сме се сближили, опознали. И ако няма никакво уважение, когато дойде време за критикарство... че то и на мен може да се случи... да изпадна в дупка, да потърся някаква подкрепа тук, а вместо това да дойдат епитетите. И не, не ми казвай "Точно с теб няма да се случи". Това може да се случи абсолютно на всекиго. Мен животът доста ме е бил и размятал, та зная - застраховки няма.

Та не зная някак... може би тук наистина има цензура... към различността.

Портокалче, съжалявам за загубата ви  Hug

# 113
  • София
Океанче, много ми хареса поста ти по мъжката тема Hug

Луиза, а твоят пост по планинската тема много ме натъжи.  И аз обожавам да ходя на планина, а последните 4-5 години почти не съм ходила, тъй като съм вечно бременна/кърмеща, а и имах страх от оставяне на деца на баби ooooh! Е, и бременна походих насам натам, но не е като да съм била в пълна бойна готовност Confused Но няма смисъл да обясняваш защо е хубаво да се ходи на планина, да се студува и да се потиш, това или го чувстваш, или не.

Та сега се чудя и се мая, като някои от вас, как да откажа малкия от кърмене за тази пролет. Това е и една от причините да гледам да го захраня по-бързичко, хич не го щадя, вчера му давах даже прясно мляко #Crazy (Купих му една каша, чета отзад указанията за приготвяне и гледам: от 4ти месец - рецептата е 50/50 вода и прясно мляко, от 6-ти месец - само с прясно мляко Shocked И не е грешка в превода, защото имаше и трети вариант на рецептата - с АМ. Викам си - мечка страх, мен не страх и му кипнах млекцето.)
Проблемът е, че за него кърменето хич не е само храна, хапва си от всичко с кеф, но колкото и да се е натъпкал, пак си иска да посуче. А нощно време като се събуди, само ме захапва и заспива. Откажа ли му, следва продължителен и сърцераздирателно-дразнещ рев.  Tired И хем си искам свободата вече, хем пък знам, че ще го лиша от голямо удоволствие и близост. Sad
Другата седмица обаче излизам на кръчма, хич не ме интересува, да се оправят с баща му и да свикват да се приспиват. Naughty

Баничарке, вдъхновена от твоя пример, реших и аз да напиша на мъж ми един любовен е-мейл/картичка, ще видим, с причини да го обичам. Сега, той като не е романтик, що пък и аз да не бъда. Crossing Arms Само дето ги докарах до 22 и зациклих Whistling А ти си ги докарала до 51 и са ти малко, лелеее #Crazy

Сандалке, ама ти внимавай с тея гулии, че били голям бурен, като ги засадиш някъде и после нямало отърване Grinning Да не съсипеш моравата на вилата.

И какво сега, децата трябвало да махат за чао? Моето пък може да ръмжи за "вдигни ме". Много е смешен, като е седнал и иска да се телепортира някъде, не прави НИКАКВИ опити да се завърти нещо, да се издърпа, да пълзи. Стиска си двете ръце в юмручета, опъва ги напред, навежда глава като таран и ръмжи Joy

Моля да ме светнете малко: откъде ги изравят тез емотиконки, по-специалните? Например, good posting, двама в креватчето и сърчице отгоре и подобни.

Подаръче, ти пък  Shocked Сандалка си е Сандалка, къде ще се конкурирам аз..

Gina, ти ли питаше за възстановяване на коса? Вчера тъкмо четох този сайт: www.hennafox.com/ . Там много хвалят някаква билка, касия, виж за какво става дума, ако искаш. Въпросната Хенафокс е една съфорумка и блогърка, навремето не търгуваше с къна, а просто даваше съвети в мамата, та и имам вяра, че е изпробвала всичко върху себе си и не е само търговска реклама.

А, Сандалич, сега прочетох поста ти , съгласна съм, и на мен ми е тъпо като убием някого с критика, а както каза, Жалина сигурно наистина има нужда от споделяне тук, пък макар и да не приема съвети. Със Скреч съм изпуснала какво е станало, но си спомням още като бременеехме как разни момичета и наскочиха здраво, че била маниячка-кърмачка. А после като родихме, всеки втори пост беше с червен шрифт с молба за помощ от нея. Та така е, критикуваш разни хора, докато неочаквано не попаднеш в тяхната ситуация или твой близък не попадне в нея.
Сещам се, наскоро обсъждахме с приятели един наш познат. От първата си жена има две деца. От втората - едно. Сега бил с трета, бременна. Другите две не искат да го видят. Ще си кажеш - егати тъпанара. Познавам първата му жена - интелигентна, мила, хубава. Втората съм я срещала само веднъж, но ми се стори готина и тя. Та свестни жени, и как са се събрали с този образ, че и деца са му народили - загадка. Та мисълта ми е, това, че някой е направил лош избор на партньор не го прави автоматично тъпанар и непълноценно човешко същество. Ама такъв е животът, по-странен от сапунка. Ей затова никът ми е Karlie Laughing (Гатанка-задачка!)

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 08:00 от karlie

# 114
Еееее, срам нямате 8 стр......... Shocked ами записвам се, но кога ще чета незнам newsm78
Снощи и двамата бяха с температура, каката й е лошо, бебето едва диша и кашля УЖАС!!! Сутринта бяхме първи при ЛЛ. Направихме кръвни изследвания на малкия и още не съм дала АБ, но да похмаля помпата на Маример, е много е лесна, удобна и издърпва всичко, без да се наранява лигавицата... Peace препоръчвам с 2 ръце.
Таничка Hug прочетох последния пост от предната тема, ами много неща мога да ти кажа....  бъди силна това ще отмине.
Сега нямам сили да чета днес, беше тежък ден...

# 115
Ох, тоя пък Боци ми изкара акъла  ooooh! Дадох му сокче и като се задави ! Посиня целия, а после повърна  Sad Добре че успя да повърне и започна пак да диша. Ужас значи.....  ooooh!

Мисти, какво работи мъж ти та е на смени?  Thinking Моя утре пак е по протести и аман.

Дами, лягайте си да събирате сили за св. Валентин Simple Smile    Hug

# 116
 Hug Hug Съболезнования, Портокалчо!

Мами-кърмачки, за кърменето аз смятам да добутам до май месец, живот и здраве..., дано да прояде, че с неговата мярка 60гр. до никъде не сме с храненето Tired Пробва каша Хип елда, не беше много щастлив, днес хапна 60гр. Слънчо (бананово-оризова) Peace Вода пие с лъжицата и наблюдава от кое контейнерче вземам да не го излъжа с пюре случайно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като кажа "ВОДА" и той зяпва с устичка като патенце  Heart Eyes

От както смъкнах нивото на леглото, а и с натежаването на К. кръстът и гърбът отново са на път да ми откажат ooooh!...

# 117
# 118
Karlie, аз за да стигна до 51 съм изпадала в големи подробности  Joy от рода на "обичам те защото когато съм жадна ми носиш чаша с вода"  Mr. Green
За емотиконите ще те светна, под стандартните има едно малко надписче [още], цъкаш на него и готово.
А за тези готините където са родили дечица на онзи образ, не се чуди, тя любовта е сляпа, хубаво е, че поне са се усетили. Wink
Оооооо, Близначе, аз няма да си лягам. Ще чакам Валентин да се отчете в полунощ и тогава да си заспа спокойна  Mr. Green
wwwaz, аз в елдата слагам малко банан и на мойто свини му плющят ушите  hahaha

# 119

Heart Eyes Изкъпахте ли се? Simple Smile Пиши повечко, не може само букетчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт