ЮЛСКИ бебета - тема 15

• 29 091
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Леле много е хубав тоз Йоан.Ще си го взимам за зет!Решено е!

# 91
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Агнес, с баткото от раз взех урина, ама Маги много трудна. Първия път я държах половин час гола да се изпишка. Нищо не направи, сложих и колектора, памперса и зачаках...тя свърши голямата работа и всичко замина. Втория път изчаках да свърши голямата работа, сложих колектора и тя пак се наака  Crazy

Ахи, имай милост  Heart Eyes

# 92
  • София
Аз попара давам от половин сухар, даже и по-малко, сирене колкото копче от клавиатурата, малко масло и липов чай. Скоро ще увелича количеството, въпреки че и това не го изяжда понякога. Сиренето го изкисвам от предната вечер.
В петък ще давам жълтак

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 21:18 от verabel

# 93
Ахи, всеки ден и предлагам вода от шише и продължава да го дъвче. От лъжица яде, но е невъзможно до се храним така.
Флайче, имам жестока сенна хрема която започва от февруари и сръвшва юни-юли. Имам жестоки пристъпи на кашлица, сърбежи, подути очи. Минава ми с най-силните антихистаминови лекарства в комбинация с капки за нос и очи. Миналага година докато бях бременна много страдах, спах седнала. Не мога да го преживея пак. Одеве за пръв път ме хвана силният сърбеж, мушнах се в банята да ми мине, но още ме боли носа от чесането. Като сега дори не е в пика си. Готова съм да спра да кърмя, само да не преживявам този кошмар всеки ден.

# 94
  • София
Мисти, дано всичко да е наред  Confused
Аз пък да ви се фукам! Днес ми каза "МАМО МА!"  Mr. Green Laughing Laughing и днес цял ден "мам", мама, мам , мама  Grinning Сладурчето ми то!

# 95
Леле много е хубав тоз Йоан.Ще си го взимам за зет!Решено е!
Ооо сладурка   Kissing Heart
Скрит текст:
хубав като майка си,нали?

# 96
Гери, браво на бебка  Heart Eyes  Heart Eyes Боци изобщо не знае коя съм сигурно, аз не го мамосвам. Викам му всякак, само не и да го мамосвам.

Портокалчо, защо си написала това във фейса? Кой е починал  Sad

# 97
Много близък човек Близначе...на ММ стринка му. Аз и казвах Баба Спаска,за мен и за децата си беше баба. Правиха и операция на сърцето в Исул преди коледните празници. Нищо и нямаше,здрава и права отиде,казаха и в ИСУЛ,че имала някакво стеснение на артериите и била препоръчителна тази операция. Нямало и да плаща в Исул. И тя отиде... Разпориха я цялата,изписаха я на петия ден след три дни в реанимация,едва ходеща и дишаща. И оттам се почна едно пълнене с вода,три приема за дренажи и днес и отказаха бъбреците. Откараха я с линейка към три следобяд и в 18.30 се е предала.

Неисках да ви натоварвам,но ми е адски тежко.... Много добър човек беше и много ни обичаше.

# 98
Не ни натоварваш (поне мен де)  Hug Да почива в мир милата женичка  Flowers Rose Flowers Rose Прегръдки за теб  Hug

# 99
Портокалчо, Hug

# 100
Благодаря ви....  Hug Hug Hug Hug

# 101
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Портокалчо, съжалявам  Hug

# 102
Глупи, ако пробваш известно време да кърмиш със силиконови зърна (или както там се казва точно), дали няма да се запознае със силикона и да започне да пие от шише  newsm78 аз съм кърмила с такива и си нямах проблем, беше й все тая дали е гърда или шише  Thinking

# 103
Коте и при нас така стана. За момиченца ме светнаха че слагаш колектора и я придържа седнала на гърнето.  Дано успеете.

Портокалчо моите съболезнования.

# 104
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Портокалчо съжалявам  Hug.Аз бях следобед на Исул и пред болницата до мен една жена плачеше по телефона и казваше,че всичко и било отказало..........сви ми се сърцето.И ето сега от теб разбирам че се е случило това.......
А за жълтъка да ви кажа,че аз му давам на Кирето вече днес яде половинка,но се чудех дали през ден се дава цял или по нарядко.
Закъсах го много с кръста и ако утре съм така просто ще купувам някакви лекарства,но няма как да не вдигам детето.С 300 зора го изкъпах........ако искате ми вярвайте,но го къпах и плаках от болка Sad.А той маминия се смее и шляпа във водата!Оффф и да пиша не мога............лягам и стискайте палци до утре да мине,че иначе не се виждам..............

Общи условия

Активация на акаунт