Отговори
# 45
  • Враца
Любов на снимачната площадка на "Чучулигата"

Цитат
Королек- птичка певчая
Любовь на съёмочной площадки сериала "Королек - птичка певчая"
Её зовут Фериде, так же как и главную героиню сериала, наверно именно поэтому она встретила любовь на съёмочной площадки. Фериде одна из визажистов проектов. Его зовут Джем - он один из членов съёмочной команды. Он вновь вернулся в ТИМС для работы в проекте "Королек", и вместе с новой работой в его жизнь пришла любовь! Их отношения наполнены романтикой и нежностью! Желаем паре ФериДжем оставаться вместе и много ярких моментов любви!
Любите и будьте любимы, с праздником!!!
Информация предоставлена http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa

# 46

Аз съм непоправим оптимист и ще чакам изненадата, която ни обещаха .
Ще я чакам до 23.45ч тази вечер!

Лили и моите надежди ще умрат малко преди края на 14ти.

Весело празнуване милички!

И умната на младите Joy Joy Joy

Надявам се и тази вечер настроението им да е на макс!

# 47
Канал Д са пуснали клип с поздрави за Св.Валентин, но Бурак, Фахрие и другите от сериала липсват Confused
Очаквам включване Grinning Grinning Grinning Надеждата умирала последна

http://video.kanald.com.tr/Bence-Ask-22753
За разлика от теб аз нищо не очаквам. Wink Мисля си, че любовта която показаха в последния епизод е била изненадата. Когато излъчиха обещанието, май по това време снимаха последния епизод, гьола не беше ли тогава?  newsm78
Канал Д може да говорят за любов, но пък Фериде и Кямран я показват.
Себи дано ти, Лили и другите оптимисти да сте прави за изненадата.  Peace
А ако изненадата е тази, която е пуснала Ан жи.  bouquet

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 15:35 от Snake777

# 48
Аз се надявам все още изненадата  да е във фрагмана Praynig То и без друго,след като няма да участват в Беяз шоу,не мога да измисля друга изненада Rolling Eyes Така,че към 19.30 ще видим, дали съм била права Praynig

# 49
  • Враца

Вече и на птичките им поникнаха мустаци   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мода, какво да се прави   Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 16:31 от mama_an_ji

# 50
ВалеHug честит имен ден и тук! Heart Eyes  bouquet

# 51
Канал Д са пуснали клип с поздрави за Св.Валентин, но Бурак, Фахрие и другите от сериала липсват Confused
Очаквам включване Grinning Grinning Grinning Надеждата умирала последна

http://video.kanald.com.tr/Bence-Ask-22753
За разлика от теб аз нищо не очаквам. Wink Мисля си, че любовта която показаха в последния епизод е била изненадата. Когато излъчиха обещанието, май по това време снимаха последния епизод, гьола не беше ли тогава?  newsm78
Канал Д може да говорят за любов, но пък Фериде и Кямран я показват.
Себи дано ти, Лили и другите оптимисти да сте прави за изненадата.  Peace
А ако изненадата е тази, която е пуснала Ан жи.  bouquet

Wink И то каква любов видяхме   yes yes: Два-три месеца ще съм  Rolling Eyes Heart Eyes

Но, ако може да се излъжат за още мъничко, няма да им се разсърдя Embarassed Embarassed

И аз сега се ориентирах да чакам фрагмана- последни надежди Sunglasses

# 52
Честит празник на всички,които празнуват - имен ден,рожден ден,Трифон Зарезан
                                        и Св.Валентин!
   Wine Glass lovekiss txtloves

Благодаря за уютната тема!
  bouquet

# 53
# 54

Ако изглежда така довечера Фахрие , завиждам на кавалера и.

Наг Hug

# 55

Катина и Йовано ,Йованке но съвременен вариант.

http://vk.com/video240697256_167719243?list=6b830f6bf8385fdff0

# 56
Себи Hug Права си Фахрие всякак е страхотна,дано има късмет и скоро срещне човек,който да я оцени подобаващо,ако не го е срещнала вече Rolling Eyes Май е без гадже в момента Thinking

# 57

Да не е това изненадата newsm78 newsm78 newsm78,
Кога е била тази целувка , че аз да съм я пропуснала?
Едната когато тя го целуна беше с палто , а когато той я целуна истински -Фериде беше с червената рокля Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Това тук трябва да е репетиция Wink Wink Wink

Скрит текст:
На работа съм и много ми е бавен нета и не мога да онагледя  двете целувки ooooh!

# 58
Според мен това си е целувката от 19 епизод Flutter

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 18:00 от little_miss_trouble

# 59
Много ми харесва думите на журналистката от българското сп. "ЕLLE" за Фахрие, Heart Eyes  затова ги поствам, някой може да не е чел интервюто в списанието.  Hug

Скрит текст:
... И до 2 часа той все още няма идея къде ще снимаме. Още по-малко пък ние, които се чувстваме като типични туристи, ахкащи пред прелестите на Босфора. След кратка дискусия и разбор на дрехите за снимки в 2,30 часа Нихат звъни на продуцента Ахмет и след пет минути имаме адрес на мястото, където на следващия ден в 9 часа ще стартираме сесията. Притеснението ми е как Фахрие ще научи тайните ни планове и адреса - предполагам, че след като ще става рано, вече спи. Нихат ме успокоява, че в 7 часа сутринта тя ще прочете SMS-а, който ще й изпратим, и ще бъде по-точна от всички.
Макар че двамата не се познават, Фахрие оправдава очакванията на фотографа и се явява на часа. Тук ще отворя една скоба, че в България никога не сме започвали сесия за корица толкова рано - обикновено звездите искат да се наспят, а ние искаме те да са "хепи" и да изглеждат добре, без черни кръгове и торбички под очите. В Турция явно знаменитостите нямат проблем с ранното лягане и 9 часа за начален час за сесия си е напълно нормален. Фахрие пристига с мениджърката си. По-късно разбирам, че тандемът им не е толкова по задължение, а по-скоро заради лично приятелство. Очаквам по-едра жена, каквато изглежда на екран, но виждам немного високо и толкова крехко момиче, че ако бяхме на друго място, едва ли щях да припозная в нея Фахрие Евджен. Прилича на ученичка, а без грим е трудно човек да й даде повече от 20 години. Усмихната е, енергична, със семпли дънки и блузка с якичка, което съвсем я вкарва в колежанските редици. Не знам дали заради ролята й в "Листопад" или заради досегашните й снимки в списанията в дълги сатенени рокли, съм очаквала да видя капризна звезда, облечена в шикозни маркови тоалети. Но вместо шампанско и стриди, Фахрие като всички останали от екипа си е поръчала бюрек! След което покорно сяда за грим.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.317970091626297.76256. … 980682&type=3

Общи условия

Активация на акаунт