Отговори
# 555
  НАГ  bouquet
Вай бе, 1000% бях сигурна, че при този удар в главата Селим е заминал на оня свят.  ooooh!   Отивам да се срамувам в ъгъла. Embarassed  Embarassed  Embarassed Тоя има 7 живота, ще го оставят да ни пили нервите.
Сефейтин да не би да е решил да си вземе Нериман за втора жена. По това време май е могло.
Малко ли бяха парите в джоба на Селим? Да ги вземат и да му плащат кръвнината.  Naughty
Или сега ще продадат конака и изчезват всички в Анадола или се местят всички при каката.  Wink

# 556
НАГ Heart Eyes Hug

Лошо..... ,ама и си  го очаквахме.
Моля се само да не ни занимават повече със Селим .
Ако го съживят и оставят Нериман да мъти водата на Фериде и Кямран  отидоха още много провлачени серии. Никак ни ми се ще  да са повече от 30. Вече съм го казвала.

# 557
Здравейте, пиленца Hug Благодаря на НАГ за превода  bouquet  Тази новата и майка й ми се струва, че може да са мераклиики да купят къщата. Нашето Бесиме обаче нали е хитро може би ще го пусне на промоция с бонус сина си Камрян [/b]Mr. Green

# 558
Литъл и твоята версия е вероятна.
Себи, аз вярвам на Бегюм, а тя нали е казала, че сериалът ще се снима и догодина. Така че втори сезон явно ще има.  ooooh!
То затова и Селим ще оцелее. Ами дано от удара нещо си пооправи и да се вземат с Мюнивер. Ама не вярвам.

# 559
има снимки, ако може някой да ги качи, че аз изчезвам.

# 560
# 561

Скрит текст:

# 562

Има още , но и аз изчезвам.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 18:52 от sebilMM

# 563

При Неджмието в затвора Юсуф ли е?

# 564
Благодаря за снимките. Нещо Нериман ми  се вижда много загладила косъма, а дали сина на Джумали няма да поеме нечия вина.

# 565
Да Уси Юсуф е при Неджмие .

# 566

Сега ще разбере  Бесиме  какво е трагедия - и двете и деца в затвора ,и гадната Неримен ще и ражда внуче.

А Нериман е в поза на бремена Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 567
  • Средната земя
Е каква кръвнина, нали е жив  newsm78

# 568
Оф бе, и от тази хубава книга ще направят типичен турски сериал, не можахме да минем без затвор.   Този епизод там ще го откараме.  
Нериман пише писмо, Кямран го чете в затвора. Сигурно ще го зарадва с новината, че ще става баща.  Rolling Eyes Интересно Сефейтин какво ще измисли. newsm78
Юсуф когато искаше да свърши със Селим там при лодката, Кямран го спря. Сега ще му бере гайлето.

Е каква кръвнина, нали е жив  newsm78
Сценаристът кой знае как ще извърти нещата. Та нали Селим си беше затворник, че и избяга от следствието.
Себи, още по голяма ще и е трагедията на Бесиме, ако се сдобие със съперничка.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 20:18 от Snake777

# 569
  • Враца
Нагнаг, благодаря ти за всички преводи   bouquet
Момичета, на вас за озета и снимките  Hug Hug

Joy Joy Joy
Нашият Селимчик все пак се оказа биковит. Жалко, че беше участвувал вече във ВВ, иначе нямаше да има шанс да оцелее  Joy Joy Joy
Мислех си, че се отървахме от него, но явно ще ни тормози още  #Cussing out, а и без него няма да има качествен екшън. Дано след този удар да дойде малко на себе си  Praynig

Ето тази му приляга най-много

Юсуф и Неджмие да не се сближат в затвора  newsm78 newsm78

Много ми е интересно какво е предложил Сейфетин бей на Нериман (да не я вземе за втора жена  Laughing Laughing)

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 20:30 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт