Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 045
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета за бързите отговори  Hug   bouquet

# 121
  bouquet Ето го нашето малко,крехко съкровище Simple Smile)) Толкова съм щастлива...Ами лекарката ни каза,че всичко се развива добре,пъпната връв и тя ,да не съм се била притеснявала и след 2 седмици пак да отидем на преглед Simple Smile Мисля там да се запиша на ЖК ,ще попитам пак по-подробно за заплащането Simple Smile Чух от някъде,че имало някакви пакети -прегледите през бременността и раждането 1000 лв.  ,ако е така там ще ми следят бременността и там ще раждам,но ако е повече,едва ли.... Иначе ,вижте ми снимките Simple Smile Първата е от 05.02 ,а втората е от днес   Hug Вижте го бебчо само,колко е пораснал за 9 дни  Hug Обичам го преди да го познавам  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm76

http://prikachi.com/images.php?images/723/7064723H.jpg

# 122
dess9011 в Майчин дом ЖК е 600лв. В началото плащаш 350лв. останалото в 6-тия месец.Отделно раждането пак е около 700лв. ако раждаш нормално.За упойката също се плаща допълнително.Поне преди две години беше така.Там раждах първия път, сега пак там съм на ЖК.

# 123
dess9011 в Майчин дом ЖК е 600лв. В началото плащаш 350лв. останалото в 6-тия месец.Отделно раждането пак е около 700лв. ако раждаш нормално.За упойката също се плаща допълнително.Поне преди две години беше така.Там раждах първия път, сега пак там съм на ЖК.

Ако е така е доста добре ,излиза все едно на разсрочено плащане Simple Smile А тази ЖК всичко ли включва през бременността,УЗ ,3Д ,изследвания или... ?

# 124

Бену, от това, което аз четох по темата - тази гънка намалява с напредване на бременноста, а ти си едва в 11г.с.+3 дни, т.е. едва трети ден от времето, през което може да се прави, затова според мен няма проблем.

# 125
Честито за сърчицата!
Аз нямам време да си обърна внимание на бебчето. Аман от сватби и купуване на апартаменти  Crossing Arms Цял ден се занимавам с това да си защитавам интереса по всички възможни начина, които успях да науча и да ми сътвори главата и не пропуснаха да ми напомнят, че живея в БГ и че трябва да свиквам да живея под риск постоянно.

Утре съм решила да ходя да се запиша на ЖК, ако успея, а следващата седмица ще изследвам хормоните на щит. жлеза.

А тази вечер след още едно важни решения които трябва да взема съм на вечеря с приятели по случай празника.   bouquet

# 126
 bouquet Ето го нашето малко,крехко съкровище Simple Smile)) Толкова съм щастлива...Ами лекарката ни каза,че всичко се развива добре,пъпната връв и тя ,да не съм се била притеснявала и след 2 седмици пак да отидем на преглед Simple Smile Мисля там да се запиша на ЖК ,ще попитам пак по-подробно за заплащането Simple Smile Чух от някъде,че имало някакви пакети -прегледите през бременността и раждането 1000 лв.  ,ако е така там ще ми следят бременността и там ще раждам,но ако е повече,едва ли.... Иначе ,вижте ми снимките Simple Smile Първата е от 05.02 ,а втората е от днес   Hug Вижте го бебчо само,колко е пораснал за 9 дни  Hug Обичам го преди да го познавам  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm76

http://prikachi.com/images.php?images/723/7064723H.jpg

Супер Simple Smile Ти чули му сърчицето? Снимката е страхотна, аз на моето мъниче не мога да му разбера нищо Simple Smile  Гледам че ти си с един ден по напред от мен, аз бях вчера на преглед и не можах да си чуя сърчицето, само го видях как тупка Simple Smile Страхотно чувство Simple Smile Дано другия път докито ми пусне и звука и да го чия Simple Smile В коя болница ходиш?

# 127
десс9011 мисля че в тези пари влизат всички изследвания не съм правила никакви други изследвания освен тези назначени ми от лекарката ми.Долу горе през една консултация те гледат на ехограф,като единия път(не си спомням през кои месец) е на 4Д,казват ти кога какви изледвания да правиш.Аз съм доволна не се чудя в коя седмица какви изследвания се правят.Ако има и други момичета с опит в Майчин дом Варна да споделят мнение да си прецениш дали те устройва,а ако попиташ и лекаря при който си ходила мисля че ще е най-добре там поне досега винаги са ми отговаряли на въпросите без да ми се мръщят  Simple Smile

# 128
Да се запиша и аз в темата ,с термин 2 септември,близнаци. Peace

# 129
Имаме си нова двойка близнаци  newsm44 newsm44 Добре дошла, Марчела79! Леко бременеене! Разкажи повече за себе си - коя бременност ти е, насочила ли се къде ще раждаш...

# 130
Пьрва  бременност ми е след инвитро.Процедурите,както и всички изследвания и прегледи ги направих в клиника Щерев,там сьм се насочила и за раждането.Преди няколко дни се преуморих и след това цяла нощ ме болеше корема,имах и слабо кафеникаво течение.Отидох на преглед и ми обясниха,че едното бебче е още много ниско разположено.Тьрсих в интернет информация кога трябва да се качи,но не намерих нищо

# 131
Гледай да си почиваш повечко и да не се преуморяваш. Докторът не ти ли обясни кога трябва да се качи бебето? Аз лично не съм запозната с този въпрос, но другите мами може и да знаят. Какви искате да са бебетата - момченца, момиченца или по едно от двете  Wink ? Казахте ли на близките си? Имаме си и ФБ групичка. Може и там да се присъединиш.

# 132
Здравейте и от мен!Да се запиша и аз в темата с термин 9 септември.Бременност след трети опит инвитро.Бременноста започна като триплодна,но се наложи ембриоредукция в 8 седмица поради изоставането на единия ембрион и сега сме с близнаци.Повече за мен от Поморие съм, на 36г. втора бременност имам девойка на 17г.

# 133
  • София
Момичета, току- що се връщам от ранна фетална морфология при д-р Стратиева в "Св.Петка". Искам да кажа на всички момичета, които са се записали при нея, че ще останат доволни- много е приятна, обяснява подробно и оставя усещането, че си разбира от работата.  Peace С нашето "юначе", изглежда всички е наред, и с оглед на ехографското изследване, рискът от генетични заболявания е мн., мн. малък. Разбира се, ще изчакаме и резултатите от кръвните изследвания. Взеха ми кръв след ултразвука, което беше около 17:30ч. Не трябва да си гладен, естествено.  Mr. Green

Лека вечер на всички!   bouquet

# 134
Мами,пожелавам ви леко бременеене и здрави бебоци на финала.
Моето ангелче е на небето.  Flowers Rose Flowers Rose
Ще ви следя въпреки всичко.

Общи условия

Активация на акаунт