Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?
така че гласувам за
.

много се шашкам и аз
но засега не мисля да ходя на лекар, може утре ако продължава да й звънна, макар че моето аг твърди, че опасна е болка ниско долу, тази страничната не била товлкова страшна, не можела да направи поразии...
А иначе аз съм от Пловдив и доколкото разбирам при д-р Даскалов май трябва да се запиша за ранна ФМ, защото явно е добър. Някой знае ли нещо по въпроса? 
.
Чудя се дали да не отида във вторник, защото утре ще са решили всички да се изтипосат там! Мразя да ходя при личната, пълно е с пенсионери, които не спират да се оплакват и ако влезнеш преди тях, ще те изядат с все парцалите! Гинеголожката ми ми каза да си взема алергозан, и се мажа, има малко подобрение, но малко. В аптеката ми казаха че може организма да ми се е наситил на някоя съставка от лекарствата. Моля се само да не е от фраксипарина, защото него трябва да го взимам до края на бременността. То не беше хрема, обрив, кихане, което продължава, естествено, сега ми излезе и един хемороид
Не знам, да се смя ли, да плача ли
Пълно ку-ку съм
Дано, ти мине бързо