Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 061
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Аз много искам поне едното да е момиченце,но да видим  Praynig  каквото Бог даде,важното е да са здравички.
Цвети,видях ,че имаш час за при д-р Чавеева,аз сьщо сьм при нея за БХС на 24 февруари,после ще пиша как е минало

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:45 от mar4ela79

# 136
Сем.Кръстеви, много съжалявам! Hug
Болката сигурно е огромна Cry
Силно те прегръщам Hug Hug

# 137
Ехаа колко близнашки мами  Hug
сем.Кръстеви  Hug
Юле казаха ли пола на юначето  Wink

# 138
Mili mami, za hemoroidite nai-mnogo pomaga gel ot aloe. gledaite da e naturalen produkt ( primerno 95% i nagore). maje se po 2-3 puti na den. Sushto dobrata higiena e vajna. Samo tia obache ne e dostatuchna za preborvane, zatova strashno preporuchvam aloeto. Mujat mi gi izlekuva permanentno i nikoga ne se vurnaha. niama nachin da ne vi pomogne!
Leko bremeneene Simple Smile

# 139
Аз имам час за ФМ на 10-ти март при Марков. Записах се миналия месец, нямаше по-скорошен час. Притеснява ме, че тогава ще съм 13г.с. +4 дни, съвсем в карая на срока за ранна ФМ. Чудя се дали и аз да не си запазя по-ранен час за Стратиева. Много добри отзиви има за нея, а и центърът е на 5 мин. от нас.
Юле, ти в коя седмица си днес?

# 140
Добре дошли на новите бременни коремчета!

Ние също днес бяхме на първа фетална днес при Стратиева, показателите са ок. Имаше закъснение на часовете, почакахме повече от час. Въпреки, че смятах да не правя БХС, докторката ме убеди, че освен прогнозните резултати за Даун, от това изследване са също важни стойностите на хормона на разстежа, чиято стойности в тези седмици е показател за кръвопотока и състоянието на плацентата в късните седимци. За наше успокоение ще пуснем и теста за хромозомни аномалии с гени на плода извлечени от моята кръв, но не Prenatest, а друга разновидност – в понеделник ще ходя до Щерев да дам кръв. Мисля, че като „бонус” от теста ще получим и данни за пола на детето
Ето няколко снимкки, дребното не спря да си смуче палеца и да рита с крака по време на целия преглед, сърдечния пулс е 170, нухалната е около 1,7
Скрит текст:

Бени, писах ти лично съобщение, силно те прегръщам, не се вкарвай в излишни тревоги с тези размери на нухалната

Хубава вечер!   bouquet

# 141
  • София
megi_zdr, 11-та седмица и 2 дни, човечето също си отговаряше на седмиците, 51мм. Аз пък се притеснявах, че съм отишла твърде в началото.  Laughing И при нас имаше закъснение на часовете, но с 30 мин. Аз го очаквах, няма фетална морфология, на която да не съм чакала- било то във "Фемина", при доц.Томова, или сега тук. Wink

Цветенце, ни дума за пол, явно е рано.  Blush

Сем.Кръстеви-->  Sad Hug Hug Hug

А за хемороидите- не, че искам да ви отчайвам, но е малка вероятността да изчезнат през бременността. Може да ги облекчавате с разни мазила, аз ползвах Проктис-М.

# 142
Добре дошли на новите бременни коремчета!

Ние също днес бяхме на първа фетална днес при Стратиева, показателите са ок. Имаше закъснение на часовете, почакахме повече от час. Въпреки, че смятах да не правя БХС, докторката ме убеди, че освен прогнозните резултати за Даун, от това изследване са също важни стойностите на хормона на разстежа, чиято стойности в тези седмици е показател за кръвопотока и състоянието на плацентата в късните седимци. За наше успокоение ще пуснем и теста за хромозомни аномалии с гени на плода извлечени от моята кръв, но не Prenatest, а друга разновидност – в понеделник ще ходя до Щерев да дам кръв. Мисля, че като „бонус” от теста ще получим и данни за пола на детето
Ето няколко снимкки, дребното не спря да си смуче палеца и да рита с крака по време на целия преглед, сърдечния пулс е 170, нухалната е около 1,7
Скрит текст:

Бени, писах ти лично съобщение, силно те прегръщам, не се вкарвай в излишни тревоги с тези размери на нухалната

Хубава вечер!   bouquet

Прекрасни снимки  Hug Толкова е оформено и мило ,пу,пу,пу  Hug Нямам търпение и нашето да заприлича на човече  Grinning А това в коя седмица се случва ?Кога се оформя ?

# 143
Еспа, може ли да споделиш впечатленията си от Марков и от Стратиева? Кой ти вдъхна повече доверие? При кого мислиш да с правиш следващата ФМ (ако мислиш за такава, разбира се) ?

# 144
Пьрва  бременност ми е след инвитро.Процедурите,както и всички изследвания и прегледи ги направих в клиника Щерев,там сьм се насочила и за раждането.Преди няколко дни се преуморих и след това цяла нощ ме болеше корема,имах и слабо кафеникаво течение.Отидох на преглед и ми обясниха,че едното бебче е още много ниско разположено.Тьрсих в интернет информация кога трябва да се качи,но не намерих нищо

Добре дошла  Hug Виждам че и ти си в Щерев, при кой доктор си? Аз също като теб съм след ин витро процедура, и също съм се ориентирала там за раждане Simple Smile  Ще се радвам да споделиш впечатленията си от нея и как е минал прегледа и ще ти бъда благодарна Simple Smile В коя седмица си? Аз първо си записах час за ранна фетална морфология, и после се сетих че нищо не казах за БХС. И днес се обадих и си запсиах час за БХС, защото пак не съм разбрала всичко, голямо съм ку-ку  newsm78
 Espa Снимката ти е прекрасна, и как сладичко се е свила душичката малка  Hug Както писаха по долу: пу пу, да не са му уроки  Simple Smile

Сем.Кръстеви Много съжалявам за вас  Cry  Hug

# 145
Цвети,в 11 г.с +5 д. сьм,доколкото разбрах ти си в 7г.с. Това ми е пьрви, и за кьсмет успешен опит в клиниката.При д-р Тимева сьм.Ще пиша другия понеделник след БХС.  Hug

# 146
  • Пазарджик
Benu 7, стискам палци всичко да е наред и да са излишни тревоги!  Praynig

# 147
  • ГО
Добро утро, момичета!

Сем. Кръстеви - много съжалявам! Много!  Cry

Бену, не се отчайвай предварително! Моят съвет е, освен БХС, да си направиш и амниоцентеза - тя е най-сигурна относно резултатите. Стискам палци всичко да е фалшива тревога!

Много хубави снимки, момичета! Много се радвам за всички, успели да видят бебочетата си!  Hug

Според вас, възможно ли е да съм усетила бебето? Снощи, легнала по корем, усетих познатото чувство. Няколко пъти. Бях сигурна, че е то, но, като се замислих, май е рано, в 11г.с. съм. Rolling Eyes

# 148
Добро утро, мамчета!

Juleto,  Espa, браво за резултатите и благодаря за добрите отзиви!  
Espa, снимката е страхотна!  Hug

# 149
юлето, мерси, че сподели за бхс-то, много се чудех с това гладуване. толкова ми става лошо като съм гладнаааа.

еспа, наистина много сладки снимки Embarassed

в сайта на марков пише, че ранната фетална морфология се прави между 11-14 г.с. (оптимално 12-13 г.с.), аз ще съм в 13-та.

Общи условия

Активация на акаунт