Честит 5-ти рожден ден, Декемврийче 2010 :) - 24

• 55 857
  • 462
  •   1
Отговори
# 105
Ау Кате,  да ви е жив и здрав. Каква страхотна новина ...  То мъника на 2 месеца станал, ама няма кой да разбере.  Много , много щастлив , усмихнат и весел да бъде ... всъщност и трите ти прекрасни дечица нека да са здравички и усмихнати   Hug Hug Hug Само как сте ги наредили и тримата през 3 години , много ми харесва  Grinning

С тая нова визия на Бг мама нищо не мога да видя и разбера Simple Smile

Рика, дано да не е нещо сериозно. Аз нямам голям опит с тия работи ,за мой късмет, но и аз знам за мас с невен ,че е добро и помага за разни кожни неизяснени истории. Но мисля, че не трябва да е рана мястото . Такива спомени имам ... може би наистина по-малко мокрене, докъто поминат ... ама дето викаш как да стане ... дано Кали се включи с идея, до колкото помня Ая имаше точно така на свивките някакви истории миналото лято .  Hug и пробай с кожен, може да сте късметлии и да уцелите правилния човек.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 06:42 от mama_Iva

# 106
Мари,Катенок голямо Честито за бебоците,да са ви живи и здрави,много рчдост да ви носят и да растат добри и умни дечица Hug

# 107
Кате,честито отново!Страхотна новина:) Да ви е живо и здраво момченцето!Да расте много щастливо дете за ваша радост! Още една майка героиня!Шапка свалям за което! Hug

Еха... три мами вече имаме с по 3 дечица!:)Дано не изпускам някой редовно пищеш!

Иве, Аз също нищо не разбирам с тази версия на сайта,че и все с телефона гледам и съвсем.Сега видях,че долу има към пълната версия..май там ще цъкам вече:)

Ние сме добре!Днес я водихме да си купи още едни слънчеви очила,че й станаха голяма мания,една чантичка си хареса(няма на кой да се метне:)...взехме и нея , и беше супер щастлива..щото е като на любимата й кака до нас:)Големи кипри стават момиченцата в тази възраст!:)

Иначе доволна съм тия дни..имах баба и поизлязох два-три пъти с приятели по малко;)

Цвети,как е Гоги?Не пишеш тези дни...

# 108
Катёнок, честито бебче! Да ви е живо и здраво!

# 109
Кате най-страхотната новина и ти да я запазиш така в тайна  Hug Те с каката даже през два дни са май  newsm78 Да са ти живи и здрави и тримата и много, много да ви радват и да се обичат по между си.

Да попитам Иф или някой друг който са му лепили рана. Че и ние преживяхме това с малката. В сряда вечерта си сцепи малко над веждата и я лепиха. И хирурга ми каза само да не я мокря един ден. И първия ден беше с марля и лекопласт и снощи го махнахме. Но сега я сърби и не знам с какво да го третирам, той нищо не ми каза. И личната не ми вдига. То от лепилото е отишло и на веждата и явно се дърпа.

# 110
На Гери 2 пъти сме ѝ лепили главата. ooooh! Веднъж брадата и веднъж в косата. Tired И двата пъти по-дълго време не я мокрехме. Не мога да си спомня колко, обаче. Седмица може би. Thinking Аз съм си и страхлива, та и да е било по-малко, аз се притеснявах. Confused Не е имала лепенка, обаче. Rolling Eyes

Честито бебче на Катёнок и Мари! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! bouquet

# 111
Ох Наде , много неприятна история. Нямам аз опит ( дано и да нямам ) но според мен прецени според ситуацията ... за мокренето може би наистина 1 ден за да "хване " там лепилото е напълно достатъно ... не вярвам да е проблем. По-скоро продължителното стоене във вода , ама поради мястото , където е лепено не мисля ,че може да има продължитeлност Grinning  но незнам с какво да мажеш , нещо по-мазничко ли ... това лепило не може ли да се махне някак ?!?! . Айде дано бързо да й мине и да не остане лош белег на г-цата  Hug

# 112
Честита пролет,момичета! Simple Smile Дано да е чудна и топла ,и много весела за всички!

Наде,аз съм си цепила сериозно челото 2 пъти..в детската и в училище.Не я къпи няколко дни косата,нищо няма да стане.Иначе наистина само лепене,означава,че не е дълбоко толкова,явно затова не казват да се пази дълго.Аз си спомням,че много дърпа белега..а като кихнеш,или се смееш..ужас:)Ама добре че не е било повече.Питай след това какво да мажеш да се скрие ...макар че аз гордо си нося белега;)И не ме дразни особено:)

Ая онзи ден много ни разсмя.Дойде една кака от Циба лаб да й вземе кръв за профилактичните  на 3 г.Забавихме се ама сега чак.Та каката обяснява както и предната година..сега ще взема едни калинки от пръста...Simple SmileАя я гледа,ухили се и й казва "Това по принцип е кръв"Simple SmileМомичето много се смя.А и ние.Тя и на мен все това мк казваше като я подготвях..аз й казвам Калинки..тя - кръв е това.

Днес участвахме в чистенето на блока ,имаме чудна градинка отпред и една голяма поляна.Тя ми сочи боклуци,аз събирам,метене..много беше приятно:)

Хубава събота и още по-хубава неделя!

# 113
Здравейте, момичета.

Отдавна не съм писала, но това е заради последния ред в подписа ми Wink Едно голямо Честито и на Мари по същия повод!!!

Катёнок  newsm51 новината е чудна! Да сте здрави и много щастливи цялото семейство!  Hug

# 114
  • Ямбол
Честита Пролет и от нас,нека бъде топла и плодородна Simple Smile
 Ние вчера бяхме на цирк,дадоха ни билет за детето ,а днес използвахме хубавото време и бяхме на пикник сред природата.

# 115
  • София
Simple Smile Честито бебче, Кате   bouquet Много ме зарадва Simple Smile Да ви е жив и здрав Simple Smile

Много ме радва времето тези дни Simple Smile

Гоги е добре, има вече една седмица на градина - тича и лудува. Раните са добре, само дето конците още не са паднали и той само повтаря как искал да махне косъмчетата под мишничката. Хистологичните изследвания са добри и всичко е наред. Така и да бъде занапред. Много започна да си играе с Елица, но много му е мечешка играта, а тя само го гледа в очите и усмивката неслиза от устата и, колкото и да я мачка.

# 116
Благодаря за съветите и подкрепата  Hug
Бори е добре, не съм и мила косата още, мисля тази вечер вече да се престраша. Да, Кали не е дълбоко, плоско пръвоъгълниче е. Дано не остане белег. Каката има две цепвания на брадата, но без лепене и я мазах с контратубекс, но то трябва месеци, а аз почвам да забравям, а и то там нали не се вижда толкова. Ще видим сега на малката.
Иначе взехме на каката ролери, въпреки моите притеснения, баща и настояваше. Но се справя много добре детето. Но взе да става и много смела и пробва някакви чалъми, дето гледа в нета и ми изправя косата. Crazy
Цвети  Hug радвам се че писа и Гоги е добре.
Ние профилактични пък не сме правили  newsm78
Кали  Hug голяма сладурана е Ая. Тя и Бори, онзи ден и казвам хапвай, че и раничката /уфчето, както го нарича тя/ да хапва и да зараства. А тя- "Ама мамо тя няма уста, как да амка  Grinning"

# 117
Честито бебе на Катето ! Изненада ни приятно !:))))

B_Nadi  не се притеснявай ,всичко ще мине и замине ,няма да има белег !  Peace

Кали , така си е ,вече всичко знаят и разбират  и не можеш да ги излъжеш по ниаккъв начин Simple Smile)))))

Цвети, дано е все добре Гогито и да няма повече  такива неща !!!

на нас педито ни каза АД ,но ни праща в сф при Краева да ни каже как да процедираме ...........
иначе мажа с домашен крем с мас и невен или с бадемово масло ма никакъв ефект

# 118
Здравейте момичета!Честит празник на всички мами!Бъдете здрави!

Ние бяхме в неделя на супер рожден ден на любимата ни кака до нас..беше страхотно!Ая полудя,за първи път беше някак толкова осъзнато всичко,стана рано,нямаше търпение.Там беше най-малка,детето правеше 8:)Та всичко супер..к следобеда съседката ми се обадк,че каката е с варицела..за 2 часа бяха избили пъпки...Та сега чакам и ние да се включим..Май няма как да се разми е,те са си в контакт не само там били.Четох,че 14-21 дни е..

Иначе снощи пак ни втрещи.Нещо се глезеше на масата и ядеше само месце..аз давам картофки.Тя нещо ми бута ръката,изпускам..и понеже съм неразположена..малко по-лесно се ядосвам:)Та за да не се скарам,станах и отидох за мкнута в банята да ми мине.Връщам се и чувам как тихо казва на татко си:Тати,всичко е от цикъла!И двамата се опулихме,после смях,смях:)Не вярвам вече какви връзки прави между нещата.

Цвети,радвам се,че Гоги е добре!

Мари,как сте с малката Ема?Не си писала,което си е съвсем нормално,предвид 3-те госпожици,всяка със свои желания и мнение..предполагам:)Целувки!

Приятен ден на всички!

# 119
Кали, голяма умница си имате. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт