ядосвам се ,когато чуя някоя майка или баба да крещи на оцапано дете - това е безумие , за мен
Лудница:) Добре че сте изкарали хубаво въпреки първите минути:) В Зоото също беше лудница,но не се усещаше така чак..Ние минахме Южния и се зачудихме,но като видяхме тълпите и решихме Зоо.Иначе в една нейна раница набутеам всичко...от чорапи и гащи,до връхна дреха някаква.Още й нямам доверие,че да тръгна без гащи:)Макар че си казва и стиска вече. 

още малко остава ......
Нещо като 1-ва реалност. Може и да не е така романтично както в мислите ми, но чакам момента и дребния да прокара та да сме екип!
Но си е било "напечено" спасяването на положението, но ти си един от хората които съм ги признала в това им умение. И на всичко отгоре да си запазят доброто настроение. 

Иначе сме насред центъра, в един магазин, пълно е с хора и нашата започва да вика: Мамо, ака ми се...Аз и отвръщам, че само плащам и отиваме, но това не и попречи да го повтори още 3 пъти с висок глас. Всички наоколо ни гледаха с усмивка...

Айде ще чакаме някоя друга снимка на малката звезда
Човек може и да се поучи , примерно аз това с пликчето и обувката не бих се сетила и не съм се сещала, но ето вече ще знам какво да правя в такова положение
Каквото дойде такова, то времето си минава и дори и трудните неща след време остават само спомен .... 
Но беше приятно. Дори Алекс извади късмет и се сдоби с колело с помощни. Та в тая връзка да споделя, че на пазара , който се организира там уикендите има много такива неща , не са само ски , има и колела и въпросните ролери . Всичко детско е доста запазено , да не кажа ,че повечето неща са си нови . Явно хората купуват , децата не ги ползват и после ги продават там. Ако имате нещо подобно и за продаване веднага ще ви го вземат
Баткото искаше да му купим такива ролери, май им се вика кънки ,дето са с две по две колела , но точно тези, които си хареса бяха голям номер. Но пък съм много доволна за колелото, втора употеба си е определено , но е точно каквото исках да търсим за лятото . Сега ще видим дали ще се научи да кара.
Миналата седмица имахме работа в МОЛа и пак 4-мата. Гоше си напишка ботуша отвътре
Та пак по същата процедура, за да не се налага да си тръгнем веднага.
А и жените всякак се справяме. 
)
явно съботно неделните дни са били страхотни.

Сладурка!
Препоръчани теми